icon

Kalórie domácej pizze s rozmermi 20 x 20 cm

24. máj 2025

Čaute, koľko kalorie ma približne pizza domáca hrúbka 1,5cm a na tom kečup, syr, šunka, vajíčko. Rozmer pizze 20x20cm. Diky

zic
24. máj 2025

tak si pozri na kaloricke tabulky margaritu pizzu zhruba v tej gramazi a pridaj kalorie vajicka (zrataj, ci je tam cele), odhadni syr (typ a gramaz) a sunku tiez... a budes mat vysledok... takto ti to nikto nepovie, lebo syra moze byt x gramov a rozne druhy, plnotucny, polotucny... sunka rozna...

crazy_cat_lady
24. máj 2025

A to tie kalorie chces vypocitat na zaklade rozmeru? :D vsak zavisi z coho si robila cesto, kolko si don dala surovin/akych...

viestta
24. máj 2025

mala si j odvazit, nie merat

autor
24. máj 2025
@crazy_cat_lady

A to tie kalorie chces vypocitat na zaklade rozmeru? :D vsak zavisi z coho si robila cesto, kolko si don dala surovin/akych...

@crazy_cat_lady mala som to na návšteve, tak som nechcela pýtať váhu 😀 tak len orientačné som chcela vediet

zuzinka888
24. máj 2025

Tak podla tojo kolko syra a akeho, kolko sunky a akej, kolko oleja slo do cesta, aka muka a kolko......

majamat
24. máj 2025

porovnaj si ju s mrazenou pizzou, co sa predava v obchode. ci bola vacsia, ci mesia. no smaozrejme to bude len orientacne.

vanilkovazmrzka
24. máj 2025

Pri kaloriach je dolezita gramaz a ake su tam suroviny a kolko, a ne ze ma 20x20cm

rozculena
26. máj 2025

počkaj,hneď to zistím