Ahojte, máte niektorá doma taktúto vecičku? neviete odkial by sa to dalo objednať pod 40eur? dakujem
@snazilka_bio_mamka zacala som Google a nasla som niečo take:
https://www.fruugo.sk/automaticky-otocit-360-st...
Je to to iste? Vyzerá to veľmi zaujímavo, mas nejaké referencie? Rozmýšľam, ze skúsila by som si to aj ja objednat
Nemám tento, ale mám obyčajný hula hoop a som spokojná, takže odporúčam obyč.
@sofiella no tuto stranku som videla, ale ked som chcela objednať, piše ze produkt nie je dostupný. :/ asi mi ostáva už len aliexpres :D
@gertrudka222 neviem či novinka, ja som to teraz objavila, vyzera to ako sranda, vzdy som lubila cvičiť s obručou, zaroven nenavidim cvičiť tak toto by ma možno aj bavilo :D
@lara8888 ano, uz som zvazovala, lenze neviem či mam na to v byte priestor
No kočky, objednala som z aliexpresu ua cca 16 eur tak som veelmi zvedava ako to bude vyzerat
Podla mna nic moc pre platnicky a zazraky urcite necakaj, je milion efektívnejsich cvikov na pas ako tato detska hracka co sa chce tvarit teraz ze je to super vec
@snazilka_bio_mamka super tak daj potom vedieť prosím
@klip0 chcela som len nieco co ma baví. Okrem toho že chodim behať 3x do tyzdna a doma posilnujem ( ver mi ze poznam cviky ) za rok mam dole 25kg takze nieco o tom viem, necakam od toho chudnutie ale srandu. Ano, presne, hračku čakam.
@snazilka_bio_mamka možem sa opýtať.Ako ste spokojna s hula hopom so zavazim?Dakujem
@anettt12 cvicila som snim asi 2x nebavilo ma to vobec, ked chcete, predam Vam. objednala som z ali
@snazilka_bio_mamka a cena?
@anettt12 napisem do spravy lebo nam to este zmazu
Tak toto vidim prvykrat, to je nejaka novinka?