Kedy je najlepšie cvičiť?
Kedy je najlepsie cvicit? ..rano alebo podvecer? 🙂 dakujem za odpovede 🙂)
tak ja som prave videla program, kde dokazovali, ze aj dobrych 11 hod po intenzivnom cviceni telo poriadne spaluje, je jedno ci potom uz spis. Takze ak nemas moznost rano, daj si napr rychlo chodzu do prace - vystup o par zastavok skor, mas rozcvicku hned. a zacvic si vecer. Urcite suhlas, ze lepsie hocikedy ako nikdy 😀
Ja by som povedala, že počúvaj svoje telo a podľa toho 😉 ja som napr. ráno uplne drevená a cvičením by som si asi najskôr tak ublizila. Podvečer po návrate z práce je môj čas a neriesim, čo kde kto vyhutal o správnom čase na cvičenie 🙂 kazdy sme iný...
suhlasim s paskolinka ...cvic vtedy ked to vyhovuje najviac tebe ....vsetky studia su robene na limitovanej "vzorke" ludi ...a my sme predsa kazdy iny ...to co vyhovuje mne nemusi tebe a naopak ...ja osobne som vyskusala cvicit aj skoro rano aj neskor doobeda aj cez obed aj poobede aj vecer a nakoniec som zistila ze moj cas je niekde medzi 0800-100 alebo potom az okolo 1600-1900 takze tomu sa prisposobujem a odporucam aj tebe na zaklade maleho testu zistit kedy to vyhovuje tebe ...hlavne aby si mala dostatok casu na cvicenie a nebola pod stresom ze uz musis koncit ...a aby si nebola ani unavena a kvoli tomu si ani riadne nezacvicila ...sama prides na to aky si typ...ci ten ktoreho ranna rozcvicka vzpruzi a nastartuje do noveho dna alebo si skor cvicenie uzijes v podvecer a perfektne si pri nom oddychnes ...ako som pisala studia a vysledky su len na zaklade testov ktorym ty nemusis prave vyhovovat ...clovek najlepsie pozna sam seba a vie co mu sedi najviac ...
je to velmi individualne podla mna, treba cvicit ked ti to vyhovuje

Rano..metabolizmus sa nastartuje,lepsie spaluje pocas celeho dna..ked cvicis vecer spalovanie sa ulozenim na spanok zastavi...ale lepsie hocikedy ako nikdy🙂