Kenkai protagonist sérum - skúsenosti
Ahojte.chcem sa opytat ci niektora z vas nepouzivala al.nepouziva toto serum.vraj je ucinne.
ahojte, ja som vyskúšala a som maximálne spokojná...objednávam dalšie balenie...možem len doporučit
celulitída skoro vymizla úplne, uvidím, čo bude dalej a pokožka je pevnejšia
aj ja som to používala min. rok a bola som spokojná. po naneseni citit, ze sa tam neico deje, troska to pali. celulitida je miernejsia a mala som pocit, ze aj chudsie su tie partie. hlavne, ze sa rýchlo nastrieka, natrie a netreba ziadne masaze, ked rano nestiham do prace 🙂 len potom ostava taky biely povlak z toho troska, ako keby nejake krystaly...da sa to v pohode zotriet. aj tento rok by som ho urcite objednala, ale cakam babatko, tak neviem, ci by mi to urobilo dobre... tiez odporucam
Ahojte...pre mna nula bodov. Vyhodene peniaze. Kupila som si 2 balenia. Vydrzalo mi to skoro 2 mesiace ale ucinok žiaden, pokožka ostava ako kedy od piesku. Da sa to po zaschnuti s rukou ocistit a pokozka je taka jemnejsia troska na dotyk ale nic to nerobi. Pokozka na pohlad nevyzera krajsia a stav celulitidy po 2 mesiach uplne ten isty 😢
Ivanka a myslíš, že by toto sérum mohlo v tehotenstve nejako škodiť? Ja ho používam, zatiaľ len krátko, ale chceli by sme bábo, no zatiaľ sa nám nedarí. Ale samozrejme nikdy neviem kedy sa to podariť môže a keď by som teda náhodou bola tehotná, nechcem nijak plodu uškodiť... Preto sa pýtam.
Je ešte niekto kto ho používal? Som zvedava. Keď aj nie na chudnutie, tomu neverim, ale aspon na celulitídu..
Ahojte kocky ja som si to objednala a pouzivam ho len druhy den, tak uvidim co to urobi. Odmeram sa a po minuti dam vediet ci to pomohlo 🙂
@simib schudla som v brušku, i celulitída na stehnách zmizla. Ale keď mi došli prípravky (mala som ich už 3), tak po čase cca 3 týždne sa celulitída opäť objavila i brucho mierne zväčšilo. Účinkuje to len po dobu používania. Ale fakt veľmi pekne zaberá, bola som spokojná, idem objednať ďalšie kusy 🙂)))
Ja som si ho tiez kupila min.leto a ziadne zazraky na pockanie..
Neviem co stoji tento rok, ale ja by som na to peniaze neminala...
To si radsej kupit nejaky masazny pristroj a masirovat... 😉
Ja ho už mám objednaný,tak čakám 🙂 Mohli by ste mi prosím napísať,že ako sa používa? To ho len nastriekam na určité partie? Ďakujem 🙂
Tiež rozmýšľam nad tým prípravkom ale neviem či to je pravda čo píšu že či sa dá schudnúť alebo radšej zdravšie sa stravovať a cvičiť neviem
Ahojte, aj ja som si kupila serum Kenkai protagonist a od vcera som ho zacala pouzivat... len sa chcem spytat, ked ho nastriekam na pokozku, tak sa dost rozteka... v navode na pouzitie je napisane, ze sa s nim ma len pokozka navlhcit a nechat vsiaknut, bez masaze... Aj vy ste to tak pouzivali, ze ste to len nastriekali na pokozku a a nechali vsiaknut bez vmasirovania? Alebo to mozem aj poroztierat po pokozke? Dakujem. Za ako dlho ste videli ucinok? vdaka
@orsi212
@sisinger
@lusinda111
baby prosim vas ktore ste to skusali, naozaj je to dobre? oplati sa to objednat? nema to nejake vedlajsie ucinky?
ja som spokojná, žiadne veľké chudnutie od toho nečakajte, ale mne takmer úpne zmizla celulitída, mám jemnú takú napnutú pokožku na stehnách a kolegyne to potvrdili. ja som spokojná, jedine ten pocit akoby suchej kože na dotyk po aplikácii. ja si to dávam vždy večer po sprche pred spaním.
Naozaj som spokojná.
ja som si objednala nakoniec pouzivam treti tyzden, no ale na mna to nejak extra nefunguje cakala som vyraznejsie zmiernenie celulitidy :(
Chcem vas upozornit na serum na chudnutie a formovanie postavy,je to len podvod.Ja som z neh skoncila v nemocnici.POZOR obsahuje latky skodlive pre organizmus.Inak ta akoze FIRMA,ktora to dodava uz neexistuje,E-mail je zly,telefonne cislo neexistujuce.Nahrabali sa penazi a vyparili sa.
V nemocnici? A co sa stalo? Ja som to mala pred rokom s teraz zas a som spokojna. Mozno je to aj len moj dojem tazko povedat. Zaujimali by ma tie vedlajsie ucinky. Dakujem
Opuch zavrate svrbenie
ahojte ak chcete,predam ho za 20 Eur,pouzila som ho len raz.
Kto ma zaujem piste na E-mail zuzka.kalinkova@gmail.com
najucinnejsie je LPG osetrenie,je to na celulitidu,schudnutie a spevnenie,mam to odskusane
presne tak zuzanka,vsetky tieto zazracne vyrobky,ci na vrasky,ci chudnutie su podvod,dokonca maju tu drzost slubovat zazracne vyliecenie zraku! je to jedna banda,peniaze vam nevratia ako slubuju,nedovolas sa..ludia by sa uz mohli poucit a
nenaletiet tym smejdom ☹
Kenkai je super vyrobok kazdy rok si ho objednavam
@daniela265 a ako super v čom?

Ahoj, ja si ho chcem tiez kupit, len vaham, ci naozaj bude aspon trosku ucinne, ako sa pise 😉