icon

Kenkai protagonist sérum - skúsenosti

terina25
11. mar 2014

Ahojte.chcem sa opytat ci niektora z vas nepouzivala al.nepouziva toto serum.vraj je ucinne.

kudrlinka82
17. mar 2014

Ahoj, ja si ho chcem tiez kupit, len vaham, ci naozaj bude aspon trosku ucinne, ako sa pise 😉

orsi212
22. apr 2014

ahojte, ja som vyskúšala a som maximálne spokojná...objednávam dalšie balenie...možem len doporučit

simib
23. apr 2014

@orsi212 a v čom si spokojná?schudla si v nejakých partiách,alebo len jemnejšia pokožka? 🙂

orsi212
23. apr 2014

celulitída skoro vymizla úplne, uvidím, čo bude dalej a pokožka je pevnejšia

ivana_po
24. apr 2014

aj ja som to používala min. rok a bola som spokojná. po naneseni citit, ze sa tam neico deje, troska to pali. celulitida je miernejsia a mala som pocit, ze aj chudsie su tie partie. hlavne, ze sa rýchlo nastrieka, natrie a netreba ziadne masaze, ked rano nestiham do prace 🙂 len potom ostava taky biely povlak z toho troska, ako keby nejake krystaly...da sa to v pohode zotriet. aj tento rok by som ho urcite objednala, ale cakam babatko, tak neviem, ci by mi to urobilo dobre... tiez odporucam

adaeritan
30. máj 2014

Ahojte...pre mna nula bodov. Vyhodene peniaze. Kupila som si 2 balenia. Vydrzalo mi to skoro 2 mesiace ale ucinok žiaden, pokožka ostava ako kedy od piesku. Da sa to po zaschnuti s rukou ocistit a pokozka je taka jemnejsia troska na dotyk ale nic to nerobi. Pokozka na pohlad nevyzera krajsia a stav celulitidy po 2 mesiach uplne ten isty 😢

malebubu
11. jún 2014

Ivanka a myslíš, že by toto sérum mohlo v tehotenstve nejako škodiť? Ja ho používam, zatiaľ len krátko, ale chceli by sme bábo, no zatiaľ sa nám nedarí. Ale samozrejme nikdy neviem kedy sa to podariť môže a keď by som teda náhodou bola tehotná, nechcem nijak plodu uškodiť... Preto sa pýtam.

lucka011
29. jún 2014

Je ešte niekto kto ho používal? Som zvedava. Keď aj nie na chudnutie, tomu neverim, ale aspon na celulitídu..

sisinger
8. dec 2014

Ahojte kocky ja som si to objednala a pouzivam ho len druhy den, tak uvidim co to urobi. Odmeram sa a po minuti dam vediet ci to pomohlo 🙂

jnana1
19. dec 2014

@sisinger Ahoj, tak ako? Aj sa stal nejaký aspoň malý zázrak, alebo na to mám radšej rýchlo zabudnúť? 😉

madafi
Odpoveď bola odstránená
edinka20
11. jan 2015

@sisinger chcela by som sa opytat, či to ma nejaké vedlajšie účinky alebo nejaké kontraindikacie s liekmi, ked sa to vstrebava do kože. Dakujem

havasi
19. máj 2015

@terina25 Ja som mala už tri balenia, skutočne to zaberá, ale iba po dobu užívania. Po vysadení vráti sa späť ochabnutosť pokožky, i celulitída. Takže používať, používať, používať 🙂 resp. cvičiť xixi

havasi
19. máj 2015

@simib schudla som v brušku, i celulitída na stehnách zmizla. Ale keď mi došli prípravky (mala som ich už 3), tak po čase cca 3 týždne sa celulitída opäť objavila i brucho mierne zväčšilo. Účinkuje to len po dobu používania. Ale fakt veľmi pekne zaberá, bola som spokojná, idem objednať ďalšie kusy 🙂)))

lucka011
19. máj 2015

Ja som si ho tiez kupila min.leto a ziadne zazraky na pockanie..
Neviem co stoji tento rok, ale ja by som na to peniaze neminala...
To si radsej kupit nejaky masazny pristroj a masirovat... 😉

lusinda111
8. jún 2015

Ja ho už mám objednaný,tak čakám 🙂 Mohli by ste mi prosím napísať,že ako sa používa? To ho len nastriekam na určité partie? Ďakujem 🙂

22031978
20. mar 2016

Tiež rozmýšľam nad tým prípravkom ale neviem či to je pravda čo píšu že či sa dá schudnúť alebo radšej zdravšie sa stravovať a cvičiť neviem

lina129
25. máj 2016

Ahojte, aj ja som si kupila serum Kenkai protagonist a od vcera som ho zacala pouzivat... len sa chcem spytat, ked ho nastriekam na pokozku, tak sa dost rozteka... v navode na pouzitie je napisane, ze sa s nim ma len pokozka navlhcit a nechat vsiaknut, bez masaze... Aj vy ste to tak pouzivali, ze ste to len nastriekali na pokozku a a nechali vsiaknut bez vmasirovania? Alebo to mozem aj poroztierat po pokozke? Dakujem. Za ako dlho ste videli ucinok? vdaka
@orsi212
@sisinger
@lusinda111

orsi212
27. máj 2016

@lina129 ja som ho len nastriekala, neroztierala...iba kde som videla, že steká privela...len nastriekaš a nechaš zaschnút...nič si neobliekaj, ani si nikde nesadaj...účinok som videla tak o týžden...neschudla som samozrejme, len sa mi vytrácala postupne celulitída

nathalie222
6. jún 2016

baby prosim vas ktore ste to skusali, naozaj je to dobre? oplati sa to objednat? nema to nejake vedlajsie ucinky?

aghy
28. jún 2016

ja som spokojná, žiadne veľké chudnutie od toho nečakajte, ale mne takmer úpne zmizla celulitída, mám jemnú takú napnutú pokožku na stehnách a kolegyne to potvrdili. ja som spokojná, jedine ten pocit akoby suchej kože na dotyk po aplikácii. ja si to dávam vždy večer po sprche pred spaním.
Naozaj som spokojná.

nathalie222
3. júl 2016

ja som si objednala nakoniec pouzivam treti tyzden, no ale na mna to nejak extra nefunguje cakala som vyraznejsie zmiernenie celulitidy :(

zuzanka912
11. júl 2016

Chcem vas upozornit na serum na chudnutie a formovanie postavy,je to len podvod.Ja som z neh skoncila v nemocnici.POZOR obsahuje latky skodlive pre organizmus.Inak ta akoze FIRMA,ktora to dodava uz neexistuje,E-mail je zly,telefonne cislo neexistujuce.Nahrabali sa penazi a vyparili sa.

aghy
12. júl 2016

V nemocnici? A co sa stalo? Ja som to mala pred rokom s teraz zas a som spokojna. Mozno je to aj len moj dojem tazko povedat. Zaujimali by ma tie vedlajsie ucinky. Dakujem

zuzanka912
13. júl 2016

Opuch zavrate svrbenie

zuzanka912
16. júl 2016

ahojte ak chcete,predam ho za 20 Eur,pouzila som ho len raz.
Kto ma zaujem piste na E-mail zuzka.kalinkova@gmail.com

zuzanka912
16. júl 2016

najucinnejsie je LPG osetrenie,je to na celulitidu,schudnutie a spevnenie,mam to odskusane

mbta
5. aug 2016

presne tak zuzanka,vsetky tieto zazracne vyrobky,ci na vrasky,ci chudnutie su podvod,dokonca maju tu drzost slubovat zazracne vyliecenie zraku! je to jedna banda,peniaze vam nevratia ako slubuju,nedovolas sa..ludia by sa uz mohli poucit a
nenaletiet tym smejdom ☹

daniela265
18. nov 2019

Kenkai je super vyrobok kazdy rok si ho objednavam

smudlicek169
7. feb 2020

@daniela265 a ako super v čom?