Ketodieta - cenovo dostupnejšia varianta
Prosím vás,ak sa tým niekto aktuálne zaobera, poradyei nejakú lacnejšiu variantu z týchto ketosackov,vsetky účinkujú aj tak rovnako, akurát nechcem za to vyhadzovať kopu penazi. Kedysi som to mala pred iks rokmi,ale ani firmu si už nepamätám a potrebujem dať tak 5 kíl narýchlo dole. Vďaka za tipy
nie nie, tieto umeliny.... vsak len vyrad vsetky sacharidy, zvys ZDRAVE tuky a mas ketodietu aj zadarmo
Počítanie kalórii
800-1000 kcal denne....nechudnem....pred cca 2 rokmi som schudla v pohode,dnes to už žiaľ akosi nejde
jasne, ze nechudnes...telo sa vzdy prisposobi tym kaloriam, na kt. znizis svoj prijem - nazyva sa to spomalenie metabolizmu......
skus ketodietu - normalnu, nie tie krabicky - ide o to, ze vyradis sacharidy, ktore spustaju tvorbu inzulinu. To je hormon, ktory uklada tuk..proste ked mas inzulin v tele, neschudnes ani keby si co robila....
potom k tomuto pomaha prerusovany post (v aj. je to Intermittent Fasting). Vygoogli si. Ma to aj ine benefity ako len chudnutie - viac energie, obnova buniek, lepsia koncentracia, ziadne vykyvy nalad..a pod
Nevieme síce výšku a váhu, ale chudnutie na 800 kaloriach......to je malo, tak telo nepustí tu trochu, čo má
pozri si Paleo stravovanie

Tak asi jedine si robiť jedlá podľa tých pravidiel obsahu tukov/bielkovín/sacharidov sama.