icon

Koľko kalórií má šiška?

Včera o 18:51

Ahoj. Nevezie koľko má šiška kcal ? Nikde sa neviem ku tomu dopátrať, ani v Kt nieje nahodená

Koľko kalórií má šiška?
crazy_cat_lady
Včera o 18:57

Cca 150-200 na 50 g

biba_18
Včera o 18:59

už len keď na ňu kukneš vidíš že má milion cukru a tuku 😂

minenkaa
Včera o 19:01

@anonym_autor to prečo ta zaujima ,ak chces toto jesť ,ti to môže byt jedno

anonym_2ef380
Včera o 19:06

Cez tých 400kcal/100g určite, tak má aj nugátová...

simsalabim
Včera o 19:07
@minenkaa

@anonym_autor to prečo ta zaujima ,ak chces toto jesť ,ti to môže byt jedno

@minenkaa a preco by si raz za cas nemohla taku sisku dat?

@anonym_autor Nugatova siska s polevou na vrchu ma 410kcal. Bude to podobne. Takze… celkom dost.

minenkaa
Včera o 19:10
@simsalabim

@minenkaa a preco by si raz za cas nemohla taku sisku dat?

@anonym_autor Nugatova siska s polevou na vrchu ma 410kcal. Bude to podobne. Takze… celkom dost.

@simsalabim vsak ja nepíšem,že si nemá dať ,píšem,že ak chce jesť toto ,tak jej môže byt jedno koľko ma kcal

anonym_a200d1
Včera o 19:15
@minenkaa

@simsalabim vsak ja nepíšem,že si nemá dať ,píšem,že ak chce jesť toto ,tak jej môže byt jedno koľko ma kcal

@minenkaa no nemusi. Niekto si pocita kcal a chce sa zmestiť do celkového príjmu.

minenkaa
Včera o 19:18
@anonym_a200d1

@minenkaa no nemusi. Niekto si pocita kcal a chce sa zmestiť do celkového príjmu.

@anonym_a200d1 ved toto zjesť je ako si dať jedno komplet dobre jedlo,kto by to preboha vymenil

simsalabim
Včera o 19:31
@minenkaa

@anonym_a200d1 ved toto zjesť je ako si dať jedno komplet dobre jedlo,kto by to preboha vymenil

@minenkaa no ja sa priznam bez mucenia 😎 Raz rocne robim pre rodinu siskovu party - akurat minulu sobotu sme ju mali. Zjedla som 3 s dzemom. O com by bol zivot, keby sme si obcas nedopriali? Zas rok ziadnu sisku jest nebudem… ako vo vsetkom, dolezite je najst spravny balans aj v jedle.

autor
Včera o 19:33
@minenkaa

@minenkaa ideme na dlhú turistiku a toto máme jediné doma ako príjem nejakého rýchleho cukru🙂 nejedával to bežne, keďže som v deficite a dodrzujem stravu

minenkaa
Včera o 19:34
@simsalabim

@minenkaa no ja sa priznam bez mucenia 😎 Raz rocne robim pre rodinu siskovu party - akurat minulu sobotu sme ju mali. Zjedla som 3 s dzemom. O com by bol zivot, keby sme si obcas nedopriali? Zas rok ziadnu sisku jest nebudem… ako vo vsetkom, dolezite je najst spravny balans aj v jedle.

@simsalabim joj aj ja jem šišky a viac krát do roka ale ja teda nepočítam kalórie
Ja to tak vidim,že keď niekto takto počíta kalórie ,že sa púta koľko ma šiška kcal ,tak nevymení jedlo za toto

minenkaa
Včera o 19:34
@anonym_autor

@minenkaa ideme na dlhú turistiku a toto máme jediné doma ako príjem nejakého rýchleho cukru🙂 nejedával to bežne, keďže som v deficite a dodrzujem stravu

@anonym_autor no snáď si spravíš normálne jedlo na tu túru s zoberieš si ovocie
Dlhá tura je koľko

simsalabim
Včera o 19:36
@minenkaa

@simsalabim joj aj ja jem šišky a viac krát do roka ale ja teda nepočítam kalórie
Ja to tak vidim,že keď niekto takto počíta kalórie ,že sa púta koľko ma šiška kcal ,tak nevymení jedlo za toto

@minenkaa ale vymeni, ja pocitam (i ked uz nie vzdy). Schudla som 20kg a teraz uz skoro 2 roky udrziavam vahu. A siskova party bola kazdy rok. Aj ked som chudla. Ale na tu turu by som radsej vzala cokoladu.

zuzinka888
Včera o 19:44

Ja len do buducna- na predajni musia mat zlozenie kazdeho nebaleneho peciva co predavaju aj s kcal k "nahliadnutiu"- popros obsluhu. Je to fakt desive citanie😱

minenkaa
Včera o 19:45
@simsalabim

@minenkaa ale vymeni, ja pocitam (i ked uz nie vzdy). Schudla som 20kg a teraz uz skoro 2 roky udrziavam vahu. A siskova party bola kazdy rok. Aj ked som chudla. Ale na tu turu by som radsej vzala cokoladu.

@simsalabim neviem si ani predstaviť,žiť s počítaním kalórií ,ale teda vymenit ten hamburger čo som mala dnes, za toto by som zas ja nedokázala

minenkaa
Včera o 19:47
simsalabim
Včera o 19:47
@minenkaa

@simsalabim neviem si ani predstaviť,žiť s počítaním kalórií ,ale teda vymenit ten hamburger čo som mala dnes, za toto by som zas ja nedokázala

@minenkaa ved bud rada, ze si zatial nemusela 😎 Mozno to pride vekom.

minenkaa
Včera o 19:49
@simsalabim

@minenkaa ved bud rada, ze si zatial nemusela 😎 Mozno to pride vekom.

@simsalabim nemyslím ,uz som dosť stara

anonym_a200d1
Včera o 20:07
@minenkaa

@minenkaa ano, kcal tejto šišky su vysoké. Je to na úkor jedného vyváženého obedu ci večere.