už len keď na ňu kukneš vidíš že má milion cukru a tuku 😂
@anonym_autor to prečo ta zaujima ,ak chces toto jesť ,ti to môže byt jedno
Cez tých 400kcal/100g určite, tak má aj nugátová...
@anonym_autor to prečo ta zaujima ,ak chces toto jesť ,ti to môže byt jedno
@minenkaa a preco by si raz za cas nemohla taku sisku dat?
@anonym_autor Nugatova siska s polevou na vrchu ma 410kcal. Bude to podobne. Takze… celkom dost.
@minenkaa a preco by si raz za cas nemohla taku sisku dat?
@anonym_autor Nugatova siska s polevou na vrchu ma 410kcal. Bude to podobne. Takze… celkom dost.
@simsalabim vsak ja nepíšem,že si nemá dať ,píšem,že ak chce jesť toto ,tak jej môže byt jedno koľko ma kcal
@simsalabim vsak ja nepíšem,že si nemá dať ,píšem,že ak chce jesť toto ,tak jej môže byt jedno koľko ma kcal
@minenkaa no nemusi. Niekto si pocita kcal a chce sa zmestiť do celkového príjmu.
@anonym_a200d1 ved toto zjesť je ako si dať jedno komplet dobre jedlo,kto by to preboha vymenil
@minenkaa no ja sa priznam bez mucenia 😎 Raz rocne robim pre rodinu siskovu party - akurat minulu sobotu sme ju mali. Zjedla som 3 s dzemom. O com by bol zivot, keby sme si obcas nedopriali? Zas rok ziadnu sisku jest nebudem… ako vo vsetkom, dolezite je najst spravny balans aj v jedle.
@minenkaa ideme na dlhú turistiku a toto máme jediné doma ako príjem nejakého rýchleho cukru🙂 nejedával to bežne, keďže som v deficite a dodrzujem stravu
@minenkaa no ja sa priznam bez mucenia 😎 Raz rocne robim pre rodinu siskovu party - akurat minulu sobotu sme ju mali. Zjedla som 3 s dzemom. O com by bol zivot, keby sme si obcas nedopriali? Zas rok ziadnu sisku jest nebudem… ako vo vsetkom, dolezite je najst spravny balans aj v jedle.
@simsalabim joj aj ja jem šišky a viac krát do roka ale ja teda nepočítam kalórie
Ja to tak vidim,že keď niekto takto počíta kalórie ,že sa púta koľko ma šiška kcal ,tak nevymení jedlo za toto
@simsalabim joj aj ja jem šišky a viac krát do roka ale ja teda nepočítam kalórie
Ja to tak vidim,že keď niekto takto počíta kalórie ,že sa púta koľko ma šiška kcal ,tak nevymení jedlo za toto
@minenkaa ale vymeni, ja pocitam (i ked uz nie vzdy). Schudla som 20kg a teraz uz skoro 2 roky udrziavam vahu. A siskova party bola kazdy rok. Aj ked som chudla. Ale na tu turu by som radsej vzala cokoladu.
Ja len do buducna- na predajni musia mat zlozenie kazdeho nebaleneho peciva co predavaju aj s kcal k "nahliadnutiu"- popros obsluhu. Je to fakt desive citanie😱
@minenkaa ale vymeni, ja pocitam (i ked uz nie vzdy). Schudla som 20kg a teraz uz skoro 2 roky udrziavam vahu. A siskova party bola kazdy rok. Aj ked som chudla. Ale na tu turu by som radsej vzala cokoladu.
@simsalabim neviem si ani predstaviť,žiť s počítaním kalórií ,ale teda vymenit ten hamburger čo som mala dnes, za toto by som zas ja nedokázala
@anonym_autor 455,tesco ma
https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/product...
@simsalabim neviem si ani predstaviť,žiť s počítaním kalórií ,ale teda vymenit ten hamburger čo som mala dnes, za toto by som zas ja nedokázala
@minenkaa ved bud rada, ze si zatial nemusela 😎 Mozno to pride vekom.
@minenkaa ved bud rada, ze si zatial nemusela 😎 Mozno to pride vekom.
@simsalabim nemyslím ,uz som dosť stara
@anonym_a200d1 ved toto zjesť je ako si dať jedno komplet dobre jedlo,kto by to preboha vymenil
@minenkaa ano, kcal tejto šišky su vysoké. Je to na úkor jedného vyváženého obedu ci večere.

Cca 150-200 na 50 g