icon

Koľko kíl ste nabrali po ukončení fajčenia?

27. júl 2025

Tie ktoré ste pribrali keď ste prestali fajčiť,koľko kg išlo hore?

denkabemommy
27. júl 2025

Ak si fajčenie nebudeš kompenzovať jedlom, tak nepriberieš. Rob to však vedome.

balerina2025
27. júl 2025

ja som pribrala zial tento neduch riesila sladkym.
a su iste dokazy ze fajcenie uurychluje metabolizmus ako taky.

biba_18
27. júl 2025

ani kilo

autor
27. júl 2025

Od januára do teraz som pribrala 9 kg,dnes som zhasla poslednú cigaretu tak neviem čo mám čakať,či pribudnú ďalšie kilečká.
Viem že lepšie sa radšej napiť vody,no aj tak mám obavy.

lenka7477
27. júl 2025

ja za 14 rokov bez cigarety ...plus 30 kíl 🙂...ale určite má v tom prsty veľa iných vecí ...napr. pracovala so 10 rokov v LIDL ...t.j. žrala som večer po smene všetko čo mi neušlo .... aj priamo z pece ...malo svoje ,,nevýhody,,

alyson29
27. júl 2025

Zatiaľ nič, ak nerátam tehotenstvo +2kg 😃

biba_18
27. júl 2025

@lenka7477 😲

ukgirls
27. júl 2025

ja nic.. nenahradila som fajcenie sladkym ani slanym ... proste som prestala a isla si svoj zivot dalej

ukgirls
27. júl 2025
@anonym_autor

Od januára do teraz som pribrala 9 kg,dnes som zhasla poslednú cigaretu tak neviem čo mám čakať,či pribudnú ďalšie kilečká.

@anonym_autor tak ak si dokazala pribrat 9 s cigaretami je jasne,ze tie v tom prsty mat nebudu a pojdes este viac hore.. namieste jedneho neduchu kt sa zbavis si daj dalsi lepsi a to viac sa hybat upravit jedalnicek a zamestnat mysel inak ako myslenom na jedlo

lenka7477
27. júl 2025
@biba_18

@lenka7477 😲

@biba_18 nebuď šokovaná 🙂 mala som 45 kíl keď som prestlala fajčiť 😀 ...nemala som 100 😀

autor
27. júl 2025
@ukgirls

@anonym_autor tak ak si dokazala pribrat 9 s cigaretami je jasne,ze tie v tom prsty mat nebudu a pojdes este viac hore.. namieste jedneho neduchu kt sa zbavis si daj dalsi lepsi a to viac sa hybat upravit jedalnicek a zamestnat mysel inak ako myslenom na jedlo

@ukgirls ale ja som od januára dosť spohodlnela,a som za tie kilá rada.Mam 35 rokov,Mam 166cm a 65 kg,konečne mám normálnu ženskú postavu,ak prsia aj zadok....ale zasa to a tým priberaním nechcem prehnať,viem že to potom ide veeeelmi ťažko dole,tak aby som to neprešvihla😀

weleda123
27. júl 2025
@lenka7477

@biba_18 nebuď šokovaná 🙂 mala som 45 kíl keď som prestlala fajčiť 😀 ...nemala som 100 😀

@lenka7477 čože? 😃 Ja som v Lidli robila 3 roky a taká vychrtnutá ako tam som nikdy nebola a už ani nebudem. Niekedy rozmýšľam, že sa tam vrátim, lebo takých 5 kíl dole by som chcela dať 🙈

denkabemommy
27. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja som miesto fajčenia začala behávať 😅. Zo začiatku som behávala takmer každý deň, len preto, aby si moja hlava nahovorila, že nemôže fajčiť, aby som si udržala kondičku🤣🙏. Nič lepšie som ale urobiť nemohla. Tak ma to baví, cigariet som sa odvtedy nechytila a ešte k tomu mi to aj formuje telo 😍.

weleda123
27. júl 2025
@anonym_autor

@ukgirls ale ja som od januára dosť spohodlnela,a som za tie kilá rada.Mam 35 rokov,Mam 166cm a 65 kg,konečne mám normálnu ženskú postavu,ak prsia aj zadok....ale zasa to a tým priberaním nechcem prehnať,viem že to potom ide veeeelmi ťažko dole,tak aby som to neprešvihla😀

@anonym_autor autorka, presne aj ja mám tak výšku a váhu ako ty. Aby som spresnila, tá váha mi tak ostala po pôrode (prestala som fajčiť kvôli tehotenstvu, takže konkrétne na tvoju otázku odpovedať moc neviem), ale rada by som išla aspoň na 62-61 kg. Len pre lepší pocit. Ale som moc pohodlná pre to niečo urobiť.

lenka7477
27. júl 2025
@weleda123

@lenka7477 čože? 😃 Ja som v Lidli robila 3 roky a taká vychrtnutá ako tam som nikdy nebola a už ani nebudem. Niekedy rozmýšľam, že sa tam vrátim, lebo takých 5 kíl dole by som chcela dať 🙈

@weleda123 niekto schudne ...niekto priberie ...niekto ide priamo na invalidný ...niekto tam zošalie ..

weleda123
27. júl 2025
@lenka7477

@weleda123 niekto schudne ...niekto priberie ...niekto ide priamo na invalidný ...niekto tam zošalie ..

@lenka7477 veľmi dobre povedané. Poznám asi všetky prípady za tie 3 roky. Inak sranda, my sme mali jedenie odpisov prísne zakázané 😅 manažérka sa kvôli tomu dobre že na hlavu nestavala, akoby to išlo z jej.

autor
27. júl 2025
@weleda123

@anonym_autor autorka, presne aj ja mám tak výšku a váhu ako ty. Aby som spresnila, tá váha mi tak ostala po pôrode (prestala som fajčiť kvôli tehotenstvu, takže konkrétne na tvoju otázku odpovedať moc neviem), ale rada by som išla aspoň na 62-61 kg. Len pre lepší pocit. Ale som moc pohodlná pre to niečo urobiť.

@weleda123 veď toto ,že pohodlnosť,mne stačilo že som prestala robiť nočné,čiže normálny spánok,lepšie stravovanie a het ho +9kg.
Úprimne by som kľudne ešte pár kg privítala z otvorenou náručou,teraz som zo svojou postavou spokojná,aj sa cítim lepšie,aj sama sebe si prídem omnoho krajšia,takže možno +2,3 kg by mi asi aj radosť urobilo,len to teda nepresvihnuť.

anonym_d9d828
27. júl 2025

ja vážim 65 a zdá sa mi to veľa a meriam 170 cm, ja by som uvítala 5 kg dole

anonym_6915c3
27. júl 2025

@anonym_autor Ja po 10 rokov bez cigarety pár rokov fajčím a pribrala som v prechode už 10 kg.

tenerifka
28. júl 2025

Ja presny opak, prestala som fajcit, ked mala najmladsia 5-6 rokov, takze je tomu uz viac ako 15 rokov, a schudla som vtedy kila, ktore sa ma drzali od posledneho tehotentsva