icon

Koľko kilogramov ste schudli vďaka Ozempicu?

Včera o 18:04

Zauimaju ma realne skusenosti. Nie blbe komentare 🙂 dakujem

Strana
z4
anonym_52ae5c
Včera o 18:06

@anonym_autor 0 a to som ho užívala 4 mesiace

anonym_c4e443
Včera o 18:08

@anonym_autor ja mám predpísané Mounjaro. Ale teda ešte len prvý týždeň 😁

anonym_f5dfa1
Včera o 18:14

Sesternica 20kg, má ho predpísaný na cukrovku

alexis41
Včera o 18:14

Ja 11 kg dole za 1 mesiac a 3 tyzdne

autor
Včera o 18:15
@anonym_c4e443

@anonym_autor ja mám predpísané Mounjaro. Ale teda ešte len prvý týždeň 😁

@anonym_c4e443 a to kde ti predpisali? Som ani nevedela ze je na slovensku! Ako sa citis?

autor
Včera o 18:16
@anonym_52ae5c

@anonym_52ae5c to vazne? Neobmedzilo ti to chut do jedla.vobec, alebo?

ivik4
Včera o 18:18

Moja znama vobec nic

anonym_122a7c
Včera o 18:18

Ženy, varujem vás pred Ozempicom. Takmer som po podaní jedinej dávky Ozempicu zomrela. Mala som ho na predpis od diabetológa.

alexis41
Včera o 18:20

Ozempic nerobil dobre ani mne ale Monjuro je TOPKA!👍

anonym_c4e443
Včera o 18:20
@anonym_autor

@anonym_c4e443 a to kde ti predpisali? Som ani nevedela ze je na slovensku! Ako sa citis?

@anonym_autor obezitolog.
Super - nežiaduce účinky zatiaľ žiadne.
Prešli chute do jedla 👍🏽 ja som bola schopná vyžrať celú chladničku a necítiť sa plná 🤦🏽‍♀️

domka222
Včera o 18:25

Inak už boli robené štúdia a do dvoch rokov väčšina ľudí prišla opäť na pôvodnú váhu. Čiže neviem,či to stojí za to,pokiaľ neplánuješ celkovo upraviť stravovanie a držať sa toho aj po dobratí.

anonym_e92e86
Včera o 18:31

žienky a to plánujete brať tieto lieky do konca života? ja by som sa bála že keď prestanem brať liek váha sa vráti na pôvodné čísla.

anonym_52ae5c
Včera o 18:33
@anonym_autor

@anonym_52ae5c to vazne? Neobmedzilo ti to chut do jedla.vobec, alebo?

@anonym_autor áno vážne. Ja som ho ale nebrala primárne na chudnutie. No neschudla som nič

anonym_b149a9
Včera o 18:44
@anonym_52ae5c

@anonym_52ae5c ako je to mozne? Čo na to lekár?

anonym_52ae5c
Včera o 18:48
@anonym_b149a9

@anonym_52ae5c ako je to mozne? Čo na to lekár?

@anonym_b149a9 je to normálne možné 😄 lekár na to nič

pribinak
Autor odpoveď zmazal
anonym_4b41c5
Včera o 19:10

Tie isté ženy, ktoré kydajú na očkovanie, si dajú pichať toto...

biba_18
Včera o 19:23

@domka222 celkom verím že nechce žiadne vedomé obmedzovanie 😏

anonym_fab8ed
Včera o 19:36
@biba_18

@domka222 celkom verím že nechce žiadne vedomé obmedzovanie 😏

@biba_18 ale po vysadení sa jej váha vráti naspať, čiže ako to chce urobiť? Ak sa nechce vedome obmedzovať? Inak je to sakra zaberák na pankreas, poznám prípady z okolia, čo skončili s poškodením pankreasom v nemocnici. Ihneď liek vysadený a teraz majú diétu, ale sakra bolesti.

biba_18
Včera o 19:37

@anonym_fab8ed mňa sa nepýtaj ako to chce ona, píšem len že si nemyslím že sa chce vedome obmedzovať…

anonym_6d2cbb
Včera o 19:37
@anonym_4b41c5

@anonym_4b41c5 si si ista, ze to je ta ista mnozina zien? Comirnaty nee, Ozempic hej? Preco by nekydali na ockovanie, vies, ze v CR vysudili 3 mil rodicia po umrti 💉kojenca?

anonym_e92e86
Včera o 20:02
@anonym_6d2cbb

@anonym_4b41c5 si si ista, ze to je ta ista mnozina zien? Comirnaty nee, Ozempic hej? Preco by nekydali na ockovanie, vies, ze v CR vysudili 3 mil rodicia po umrti 💉kojenca?

@anonym_6d2cbb čím bábo zaočkovali? bola som na workshope ohľadom PAS tam nám povedali že očkovanie môže spôsobiť PAS.

maryetta
Včera o 20:19
@anonym_e92e86

@anonym_6d2cbb čím bábo zaočkovali? bola som na workshope ohľadom PAS tam nám povedali že očkovanie môže spôsobiť PAS.

@anonym_e92e86 sposobit alebo vyvolat pas? Lebo to je tak kusok rozdiel.

alickapusinka
Včera o 20:21

Ja tiež mám cukrovku a tiež mi bolo strašne zle z jednej dávky skončila som v nemocnici skoro som zomrela.Záchranka ma odviezla. Takže nie že nič ale vystavila som sa obrovskemu riziku a mala som ho na predpis od diabetologičky. Takže somarina ako mraky.Ide o to že ked si ho kúpiš na čiernom trhu od takej čo len vidi vidinu penazi a stane sa niečo tak nie len teba ale aj ju jeho môže vyšetrovať policia.Je to nelegalní predaj a TY čo to predavaju na čiernom trhu z vydinou vysokeho zarobku sa vystavuju väzeniu.Ja mám znamu a tiež je chora na cukrovku a dava si to už viac ako pol roka a veru neschudla nič takže somarina dalšia.

anonym_5c4542
Včera o 20:24
@anonym_122a7c

Ženy, varujem vás pred Ozempicom. Takmer som po podaní jedinej dávky Ozempicu zomrela. Mala som ho na predpis od diabetológa.

@anonym_122a7c mozem sa opytat co jej zatazilo? pankreas zaludok srdce?

anonym_5c4542
Včera o 20:25
@alickapusinka

Ja tiež mám cukrovku a tiež mi bolo strašne zle z jednej dávky skončila som v nemocnici skoro som zomrela.Záchranka ma odviezla. Takže nie že nič ale vystavila som sa obrovskemu riziku a mala som ho na predpis od diabetologičky. Takže somarina ako mraky.Ide o to že ked si ho kúpiš na čiernom trhu od takej čo len vidi vidinu penazi a stane sa niečo tak nie len teba ale aj ju jeho môže vyšetrovať policia.Je to nelegalní predaj a TY čo to predavaju na čiernom trhu z vydinou vysokeho zarobku sa vystavuju väzeniu.Ja mám znamu a tiež je chora na cukrovku a dava si to už viac ako pol roka a veru neschudla nič takže somarina dalšia.

@alickapusinka mozem sa opytat aky negativny ucinok to bol?

anonym_5c4542
Včera o 20:26
@anonym_4b41c5

@anonym_4b41c5 mam susedu co si to v 65kg dala pichat. chapete? a lekarka dovolila

anna777115
Včera o 23:22
@anonym_5c4542

@anonym_4b41c5 mam susedu co si to v 65kg dala pichat. chapete? a lekarka dovolila

@anonym_5c4542 Však ozempik je normalne predpisovany liek na diabetes 2. Komu už prestane zaberat metformin tak automaticky diabetolog predpisuje ozempik. Mna tiež lame na ozempik, ale velmi vaham, nechcem si narobit vačšie problemy, ako mam.

anonym_5c4542
Včera o 23:52
@anna777115

@anonym_5c4542 Však ozempik je normalne predpisovany liek na diabetes 2. Komu už prestane zaberat metformin tak automaticky diabetolog predpisuje ozempik. Mna tiež lame na ozempik, ale velmi vaham, nechcem si narobit vačšie problemy, ako mam.

@anna777115 známej dali aj tak v rakusku

anna777115
Včera o 23:56
@anonym_5c4542

@anna777115 známej dali aj tak v rakusku

@anonym_5c4542 Ale si ho musi hradit v plnej výske. Pri diagnoze praplaca poisťovňa.

Strana
z4