Koľko sa dá schudnúť počas novoročnej Fitshaker výzvy?
Najde sa tu žienka ktorá absolvovala novorocnu výzvu, ak áno, koľko kg sa ti podarilo schudnúť ? Len počas tej vyzvi ja idem z vahy 74 kg tak neviem koľko by som mohla reálne očakávať, viem, že to je individuálne, takže to mi písať nemusíte.
za 2 mesiace vieš schudnúť 4-5 kíl - ale nie iba cvičením, hlavne stravou… takže áno, jediná odpoveď je že je to individuálne…
skôr napíš aké máš očakávania - to budeme vedieť skôr posúdiť…
jedine že by si sa pýtala koľko sme schudli za ako dlho - ale ako som písala hore - tebe to nepovie nič…
@biba_18 áno pýtala som sa koľko ste schudli, po skončení výzvy. Tak ja chcem schudnúť na nejakých 60kg, dlhá cesta je predomnou. Zatiaľ som od januára zišla z 83kg ale to som mala len upravenú stravu, teraz už týždeň cvičím kde som si dala novorocnu výzvu.
neviem koľko máš rokov, zdravotné obmedzenia či preferencie v cvičení - ja napr. som nerobila všetky cvičenia z výzvy, keď ti nesadne nejaké cvičenie kľudne ho zameň…
ja som s fitshakerom nechudla, ja som s ním cvičila, za mňa veľmi dobrá platforma…
neviem koľko máš rokov, zdravotné obmedzenia či preferencie v cvičení - ja napr. som nerobila všetky cvičenia z výzvy, keď ti nesadne nejaké cvičenie kľudne ho zameň…
ja som s fitshakerom nechudla, ja som s ním cvičila, za mňa veľmi dobrá platforma…
@biba_18 mam čoskoro 28 zdravotné obmedzenia žiadne, a co ti pomohlo schudnúť ak nie cvičenie?
@anonym_autor strava. strava je základ
@anonym_autor strava. strava je základ
@biba_18 strava u mňa je, viem, že to je základ len mi to akosi stagnuje, takže skusim cvičenie. Len zo zaujímavosti som chcela vedieť ako sú na tom iné kočky. Ďakujem
stravou som schudla 18 kí a veľmi rýchlo, ale bola to zdravotná dieta - takže v rozumnom tempe to zvládneš, nehľadaj skratky. držím palce 💪
stravou som schudla 18 kí a veľmi rýchlo, ale bola to zdravotná dieta - takže v rozumnom tempe to zvládneš, nehľadaj skratky. držím palce 💪
@biba_18 práveže skratky nehľadám. Chcem to zdravou formou nie ako sa terqz rozmohol ten ozempic, žeby sním každá druhá najradšej chudla. 🙂
@evitam1 ja som mala jedálniček od dietologičky. zistili mi enzymatickú poruchu. nebola to redukčná dieta, ale liekmi a zmenou stravy sa mi zlepšil aj metabolizmus živín a tým som aj schudla… ja som v podstate za 2 týždne bola ľahšia o 4 kilá - telo mi enormne zadržiavalo vodu. niektoré jedla nemôžem vôbec…

za 2 mesiace vieš schudnúť 4-5 kíl - ale nie iba cvičením, hlavne stravou… takže áno, jediná odpoveď je že je to individuálne…
skôr napíš aké máš očakávania - to budeme vedieť skôr posúdiť…
jedine že by si sa pýtala koľko sme schudli za ako dlho - ale ako som písala hore - tebe to nepovie nič…