icon

Koľko sa dá schudnúť počas novoročnej Fitshaker výzvy?

21. aug 2025

Najde sa tu žienka ktorá absolvovala novorocnu výzvu, ak áno, koľko kg sa ti podarilo schudnúť ? Len počas tej vyzvi ja idem z vahy 74 kg tak neviem koľko by som mohla reálne očakávať, viem, že to je individuálne, takže to mi písať nemusíte.

biba_18
21. aug 2025

za 2 mesiace vieš schudnúť 4-5 kíl - ale nie iba cvičením, hlavne stravou… takže áno, jediná odpoveď je že je to individuálne…
skôr napíš aké máš očakávania - to budeme vedieť skôr posúdiť…
jedine že by si sa pýtala koľko sme schudli za ako dlho - ale ako som písala hore - tebe to nepovie nič…

autor
21. aug 2025
@biba_18

za 2 mesiace vieš schudnúť 4-5 kíl - ale nie iba cvičením, hlavne stravou… takže áno, jediná odpoveď je že je to individuálne…
skôr napíš aké máš očakávania - to budeme vedieť skôr posúdiť…
jedine že by si sa pýtala koľko sme schudli za ako dlho - ale ako som písala hore - tebe to nepovie nič…

@biba_18 áno pýtala som sa koľko ste schudli, po skončení výzvy. Tak ja chcem schudnúť na nejakých 60kg, dlhá cesta je predomnou. Zatiaľ som od januára zišla z 83kg ale to som mala len upravenú stravu, teraz už týždeň cvičím kde som si dala novorocnu výzvu.

biba_18
21. aug 2025

neviem koľko máš rokov, zdravotné obmedzenia či preferencie v cvičení - ja napr. som nerobila všetky cvičenia z výzvy, keď ti nesadne nejaké cvičenie kľudne ho zameň…
ja som s fitshakerom nechudla, ja som s ním cvičila, za mňa veľmi dobrá platforma…

autor
21. aug 2025
@biba_18

neviem koľko máš rokov, zdravotné obmedzenia či preferencie v cvičení - ja napr. som nerobila všetky cvičenia z výzvy, keď ti nesadne nejaké cvičenie kľudne ho zameň…
ja som s fitshakerom nechudla, ja som s ním cvičila, za mňa veľmi dobrá platforma…

@biba_18 mam čoskoro 28 zdravotné obmedzenia žiadne, a co ti pomohlo schudnúť ak nie cvičenie?

biba_18
21. aug 2025

@anonym_autor strava. strava je základ

autor
21. aug 2025
@biba_18

@anonym_autor strava. strava je základ

@biba_18 strava u mňa je, viem, že to je základ len mi to akosi stagnuje, takže skusim cvičenie. Len zo zaujímavosti som chcela vedieť ako sú na tom iné kočky. Ďakujem

biba_18
21. aug 2025

stravou som schudla 18 kí a veľmi rýchlo, ale bola to zdravotná dieta - takže v rozumnom tempe to zvládneš, nehľadaj skratky. držím palce 💪

autor
21. aug 2025
@biba_18

stravou som schudla 18 kí a veľmi rýchlo, ale bola to zdravotná dieta - takže v rozumnom tempe to zvládneš, nehľadaj skratky. držím palce 💪

@biba_18 práveže skratky nehľadám. Chcem to zdravou formou nie ako sa terqz rozmohol ten ozempic, žeby sním každá druhá najradšej chudla. 🙂

evitam1
21. aug 2025
@biba_18

@biba_18 ahoj, môžem poprosiť info ohľadom zdravej stravy? Mala si vypracovaný jedálniček.

biba_18
21. aug 2025

@evitam1 ja som mala jedálniček od dietologičky. zistili mi enzymatickú poruchu. nebola to redukčná dieta, ale liekmi a zmenou stravy sa mi zlepšil aj metabolizmus živín a tým som aj schudla… ja som v podstate za 2 týždne bola ľahšia o 4 kilá - telo mi enormne zadržiavalo vodu. niektoré jedla nemôžem vôbec…