Krabčkové diéty: Ako si uľahčiť ketodiétu po operácii?
Ahojte. Čaká ma operácia a zas minimalne mesiac bez tuhej stravy. Už som to zažila len stále dokola polievky prívarky a tak to není bohvie čo. Tak rozmýšľam o takej strave ako je keto diet. Len to musí byť len v kasovitej strave. Vedeli by ste mi poradiť? Ďakujem ♥️♥️
@egonsk len tu je problem asi aj v tom, ze to nema kto vsetko pripravovat, tak preto tato cesta cez krabicky. ale suhlasim s tym, ze cas po operacii asi nie je ten najvhodnejsi na diety.
skus si pozriet jedzbystro.sk a porad sa so zuzanou liskovou
@simca115 ja by som si na tvojom mieste vopred navarila a namrazila rozne pomixovane jedla. Da sa rozmixovat aj maso na stave. Nasledne len ohrievat. Dieta po operacii urcite nie je vhodna. A uz vobec nie keto. Uprimne, neviem si predstavit, ze by niekto ponukal krabickovu stravu niekde len v tekutej forme. Mozem sa samozrejme mylit….
Drzim palce, nech vsetko dopadne dobre😊

no neviem ci je po operacii, ked sa telo potrebuje regenerovat a hojit, zrovna rozmyslat nad nejakou dietou. Praveze skor by si mala vhodnu dostatocne energeticku a vyzivnu netuhu stravu si naplanovat. Ja som si spravil plany a nakupil potraviny na najblizsie tyzdne po operacii tak, aby telu nic nechybalo a mohlo sa rychlo zregenerovat.