icon

Krabičková diéta: Ktorý dodávateľ je najlepší?

milanemila
17. jan 2024

Ahojte zienky, mate prosim skusenosti s krabickovou stravou? Idealne ak niektora vyskusala aj viacero dodavatelov a vedela by odporucit, kt z nich sa jej zdali naj.
Moj hlavny ciel je zacat popri malych detoch pravidelne a vyvazene jest, lebo moj doterajsky sposob, rychlo zbodnem co vidim alebo cely den nic a vecer vsetko co nezje mna, je nic moc 🤷🏼‍♀️🙈
Zaujima ma chut/kvalita jedla, bezproblemove dorucovanie atd.

muchotrafka298
17. jan 2024

@milanemila ja si dovolim Ti sem napisat, ako sledovatelka kolegyne, ktora mala niekolko mesiacov zaplatenu Easydiet. Ja osobne by som polku jedal vobec nejedla, z dovodu toho, ze ja vsetko nezjem. A to je dost podstatne Ti napisat, ze tam proste co dostanes to zjes. Ona mala model 5 x tyzdenne po 5 jedal. Vikendy riesila po vlastnej osi. Pochvalovala si to, ze nemusi ist do obchodu za cely tyzden, ma stravu a nekupuje si kraviny (tycinky, cokoladky, kolace). Ona mala typ "redukcna strava", neschudla nejak velmi, lebo necvicila. Casto tam mavala nejake sojove veci, ako sojove maso, natierky a furt tam bolo nieco s hubami.
Ty si mozes vybrat z viacerych typov, podla toho, co Ti vyhovuje, nemusis mat redukciu. Maju aj keto, gurman a nejake pre intolerancie.

pandeia
17. jan 2024

Ja som vyskusala viacero a spokojna som bola chutovo aj kvalitovo s krabickami od zdravestravovanie.sk

milanemila
autor
17. jan 2024

@muchotrafka298 ja este kojim, takze mne nejde o nejaku redukciu, len chcem mat “pod dohladom” prijem a pravidelne zjest nieco, co nebude rychlo natrety chlieb so sunkou po stojacky 🤷🏼‍♀️ pozerala som zbezne tie jedalnicky asi u 3 firiem a nastastie tam soja nebola, tomu by som sa rada vyhla, teda zahlidla som tam tofu, ale to si kupujem aj ja obcas.

milanemila
autor
17. jan 2024

@pandeia to som pozerala, pozdavali sa mi aj tie jedla. Dakujem za skusenost 👍🏼

janci27
19. jan 2024

Dominika Cibulkova ma uz nejaky cas krabickovu dietu a tie jedla vyzeraju fakt skvelo, co som videla na instagrame. Myslim, ze to ma od jedzbystro.sk. Na mna ale prilis vysoke ceny

jaruska_86
Odpoveď bola odstránená
katkamikl
Odpoveď bola odstránená
muchotrafka298
25. jan 2025

@katkamikl tie jedla vyzeraju doslova nechutne, nieco podobne si pamatam z cias komunizmu zo skolskej jedalne. Najviac ma dorazil pristup, ze mas to jedlo niekomu dat, ked ho nemozes. Hlavne, ze si platila. Otrasne nieco.

ninadr
9. jún 2025

Ahoj, ja som počas kojenia brala stravu od topstrava.sk a bola som veľmi spokojná. Vedeli mi vynechať aj pár surovín, ktoré mi robili zle.