Kryolipolýza - redukcia tukovej vrstvy
Pravda alebo loz o ucinnosti tejto prevratnej medialne vychvalenej metode. Mate skusenosti s tou metodou? Su viac pozitivne alebo negativne?
@badovabarca Ahoj.Ja som dosť sklamaná.Bola som 3x na brucho a nič.Už tam nepôjdem.A po krzy som chodila aj na lynfodrenaž.Ale tebe to možno pomôže.
zzzdenula ja a moj manzel sme boli 1x z toho ja nohy a on brucho nechali sme tam 80 e . Ako dufam ze ich aspon zmysluplne vyuzili ked takto zdieraju . Ja som bola v maji a stalo to za ..... prd :O) Odvtedy som si povedala ze som pekna aj taka aka som a ze manzel ama aj tak taku lubi a hotovo. Ved sme tu len raz tak nech si to naplno uzijeme . A to nie som ,, silna" len so po porodoch chcela tak tie 3 kila dole . Nevadi :O) DAkujem za napisanie vazim si to . Pekny den prajem
Ahojte, bola ste niektora na kryolipolyze v Bratislave v salone Sireal esthetik?? som tam objednana a po precitani prispevkov, som sa dost zlakla..ma stym prosim niekto skusenost?
Pripadne ci nahodou niekto nebol v salone Nikol - esteticke centrum v BA? prosim pomoooc🙂))

Ahoj ja som bola na kryo a zatiaľ som spokojná.Bola som 30.mája a mám dole zatiaľ 5 cm.je to pre mňa juchúúúú lebo dietami a cvičením nešlo dole skoro nič.