Kto chce tiež schudnúť?
Ahojte baby, je tu taka,co sa snazi po porode schudnut a hlada si podporu?🙂 Podporovat by som sa chcela cez MK, lebo inu soc.siet nemam. Aby sme sa mali s kym hecovat.
P.S. sama to nedam :D
@zzuunnaa Ahoj, napisem ti SS 🙂 som rada,ze si sa ozvala.
Z akej vahy ides? Tiez sa chystam, aj ked som uz trochu dlhsie po porode 😃
@surama tak aj ja som dlhsie :D idem zo 75. Ty?
Trosku viac, ale podobne. Tak sa tiez pridam 😃
Ja som išla minulý rok zo 70 kg od februára do júla na 57. To aj stále viac menej držím. Ale chcem ísť na 54. Tak sa pridávam....
@elenajezova Fiiiha 🙂 parada! To sa ako podarilo??? Taku vahu som mala naposledy 15 rokov dozadu 🙂
@elenajezova super, takže to ide aj po 40 tke?😏čo si cvičila či úplná zmena životného štýlu, stravy?
Krásny vysledok
Cvičenim a úpravou stravy v zmysle "žiadne vyzobkávanie drobností medzí jedlami" 😀😀😀
@luccija ja si myslím, že áno. Mám 50 rokov.
@luccija ďakujem. Najprv som cvičila prvý mesiac s trénerom. Potom som si nechala v podstate rýchlu chôdzu a cviky na chrbát. A ono to fungovalo....😂
Ja sa tiež hlásim 🙂
Ktorá chce si posielať jedlá cez WhatsApp, môže mi napísať 😊
@lucinka12356 pridala som ta do skupiny 🙂
@avonladyba ja by som rada, ale whatsapp nepouzivam, aji viber. Mozem ta pozvat do skupiny tu?🙂
Môžeš
Hmmm, kde je tá skupina? Môže ma niekto pridať?
Tiež sa hlásim ☺️
@avonladyba prepac,nevsimla som si tvoj prispevok, mikion mi tu toho naskalalo :D idem
Ja milujem pečivo. Môžem ho nahradiť s tými suchármi, čo predávajú aj z rožkov urobených? Pomôže to viac k chudnutiu alebo je to jedno ako keby som jedla klasický chlieb alebo rožky?
@liaka nemusíš nič nahrádzať ako to budeš jesť s rozumom.. Napríklad nedať si na večeru 2 alebo 3 rožky s nátierkou alebo čím ale len jeden a k tomu nejaká vysokopeecentna sunka, cottage, zelenina..
@liaka presne ako ti napisala lucinka 🙂
Môžem aj ja?
@2006_1211 jasne, poslem pozvanku 🙂
Tiez sa hlasim- po poslednom porode idem z vysokej vahy. Lezanie v nemocnici si vybralo svoju dan🙃🙃🙃
Super pridala by som sa rada ja už som dala dole 12kg, ale ešte stále mám čo zhadzovať , len som začala upadať a vraciam sa do starých koľají ...
ja tiez chcem schudnut baby,ale ja idem z vysokej vahy oproti vam 😀
@dorothee to nevadi, hlavne,ze mame rovnaky ciel 🙂

ja sa hlásim! minule som si takúto kamosku hľadala tu na MK a nenašla som pochopenia len mi písali že sa musím zaprieť sama a robiť to pre seba a bla bla.. (veď to viem). Takze nezufaj aj keď prídu take správy. Ale ja sa hlásim 🙂