Kto má skúsenosť s Formoline L112?
Rada by som chcela vediet,ci ste niektora pouzivala Formoline L112 a co na to poviete?
Ja som kúpila pred 2 týždňami a zatiaľ som spokojná 2,5kila dole 🙂. Celkom zrozumiteľne to majú popísané ako to vlastne funguje tu www.supertelo.sk
Ja ich mam druhy den a tiez som zvedava ako to bude ci nieco pomozu, ale samozrejme sa nespolieham iba na ne uz dlhsie som zmenila niektore zlozvyky v stravovani a cvicim ked to deturence dovolia.
Ahojte kočky, no ja som bola s nimi nadmieru spokojná. Ako netreba čakať, že ich stačí do seba hodiť a automaticky chudnete, ale ja som mala problém s pomalým metabolizmom a výborne mi pomohli. Za mesiac som dala dolu 4 kilečká, čo bol môj vôbec najlepší výkon. 🙂 Najprv som do toho nechcela ísť, lebo ma odrádzala cena - predsa len necelých 50 eur je dosť, no jedno balenie mi vydržalo až okolo 4 mesiacov. Keď som to porovnala s tabletkami čo som mala pár rokov predtým za 20 eur, tak tam bolo len 24 kusov. Takže čo sa týka pomer množstvo/cena a kvalita, tak som bola nadmieru spokojná. Tu je aj celkom pekná recenzia: http://www.mojavyziva.sk/formoline-l112-recenzia-a-skusenosti/ ... ak by ste mala niektorá otázky, tak píšte 🙂) Ahojte
Ahojte dievčatá, ako fungoval formolin? Ďakujem
@gesypa ostali ti tablety este? Mala by som záujem
Ja chcem hlavne z bokov trochu myslite ze by mi to pomohlo
ahojte zienky kde to mozem kupit...
Kde kupim formoline

ja to mam a uvidime ake budu vysledky