icon

Kto vypracováva jedálniček na mieru?

lila8686
10. máj 2020

Ahojte neviete o niekom kto vie vypracovat jedalnice na mieru ? Ale tak aby to zas nestalo 50€ 🙂

janulka1802
10. máj 2020

@lila8686 čo ja viem tak jedálniček stoji skor od 100-ky vyššie 50 sa mi nezdá vobec veľa len mysli na to že zmena stravy nemá byť dočasná ale trvalá je to proste životný štýl nielenže 3 mesiace budeš čosi dodržiavať a potom hurá strava ako predtým to bude mať zaručene kilá spať

jana65l
Autor odpoveď zmazal
lauraa107
10. máj 2020

@lila8686 ja spracovavam jedálničky aj tréningy , napisala som vam

monika92
11. máj 2020

A načo upraviť jedalnicek? Ja Ti poviem čo treba jesť aj sama a zadarmo.. . chodím cvičiť a zmenila som stravu sama ... dokonca existuje aj kaloricka tabuľka kde si môžeš zapisovať čo si jedla ono ti to ukazuje aj koľko čoho máš zjesť...

mariana1
25. júl 2020

@monika92 poprosim viete zostavit jedalnicek? dakujem

16tmartina11
16. jan 2022

@lila8686 ahoj ja vypracovávam jedálničky kľudne mi napíš 🙂

lauraa107
20. jan 2022

@lila8686 ahoj napis mi prosím správu, zostavujem jedalnicky, nie drahé, máš tam všetko.. postup receptu, čas prípravy, ingrediencie, rôzne rady a tipy,… prispôsobujem jedlám čo nemáš rada, alergie

zuzuliennka1
20. jan 2022

@lila8686 aby to nestalo 50€? taky jedalnicek ti spravim aj ja 🤦🏼‍♀️ kvalitne jedalnicky od ludi, co sa v tom vyznaju, stoja od 100€ vyssie. Taky clovek si podrobne zisti tvoje stravovacie navyky, nastavi ti aj casove rozostupy podla preferencii, ci by ti stacilo 3x denne alebo 5x denne, ani jeden variant nie je jediny spravny, no a samozrejme, ci sa ti taky clovek bude aj dalej venovat a bude ochotny ti jedalnicky postupom casu aj menit, ak by to nebolo ono…. a toto sa do 50€ nevojde, a ak ti niekto jedalnicek za taku sumu spravi, tak je to odrb. A navyse - ako dlho to planujes dodrziavat a kolko za to vysolit penazi??
Funguje jedine - celkovo upravit stravu udrzatelne a makat

zuzuliennka1
20. jan 2022

https://fitnut.cz/blog/nakoupili-jsme-si-online...

tu je jeden zaujimavy clanok k jedalnickom, cest vynimkam ale vacsinou su to len odrby na vylakanie penazi