icon

Laparoskopická bandáž žalúdka. Máte skúsenosti?

miriam17
17. okt 2010

Dobrý den,boli ste už niekto na takejto operacii,silno som žala nad tym uvažovať pretože moja vaha za taký mesiac stúpla na rovných 100kg ,strasne zle sa citim a ani diety mi už nepomahjau.poradte mi ak ste už niekto boli n anaje...alebo za kým mam najprv zajst?...dakujem

rena1972
25. feb 2011

Ahoj Miriam. Už je možno aj pozde na odpoveď, možno si už po operácii, ale aj tak ti odpisujem, lebo viem aké je to byť bezradná. Ja som po bandáži len 3 deň, takže veľa skúseností s tým nemám. Operácia prebehla celkom OK. Myslela som,že to bude horšie. So stravovaním je to horšie. Čakala som nejaký zázrak, že ma prejde načisto chuť do jedla po pár pohároch vody,alebo tekutej stravy, Ale zatiaľ to tak nie je. Musím sa dosť premáhať. Hlavne, keď vidím ako sa napchávajú moje deti a manžel. Ale verím,že ma to po pár dňoch prejde a bude to lepšie. Treba mať pevnú vôlu a tú sa snažím si vybudovať, keď som sa už na to odhodlala.

kocurik16
27. feb 2011

rena1972 závidím Ti tú odvahu,lebo ja by som nezvládla iba hľadieť ako sa okolo mňa napchávajú niečim čo ľúbim, ale držím Ti palce aby si vydržala. Moja váha by tiež veľmi potrebovala zmenu,ale neni pevná vôľa.

ponylenka
28. dec 2011

@rena1972 AHOJ PROSIM TA CHCEM SA TA OPYTAT AKO TI TO IDE JA UVAZUJEM NO SKOR BY SOM MALA IST O 2 MESIACE NA OPERACIU A BOJIM SA CI MI TO POMOZE ODPIS MI PROSIM.

sineza
29. sep 2012

@miriam17 Ahoj Miriam, kedže pracujem v oblasti výživy a redukcie nadváhy, môžem ti poradiť viacero spôsobov ako schudnuť. Bandáž žalúdka nie je sranda, môže mať za následok zdravotné problémy a je nebezpečná. Si mladá, tak skús niečo iné. Ak potrebuješ poradit, kludne mi napís

kikina84
10. aug 2018

@rena1972 ahoj mozem sa spytat ako sa po rokoch citis? Ci ti to pomohlo? Schudla si? Dakujem