icon

Má niekto reálne skúsenosti s konjac čajom?

vikro
9. júl 2024

Zdravim ma niekto reálne skúsenosti s konjac čajom?

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
vikro
autor
9. júl 2024

@mia16081996 a aké zdravotné problémy mala ? A reálne schudla koľko za aký čas rozmýšľam nad tým ale neviem sa rozhodnúť ďakujem za odpoveď

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
slamilos
7. jan 2025

@vikro neviem ja mam dobre skusenosti z týmto čajom aj som schudla a žiaden problém zdravotný nic

janeta22
27. jan 2025

Ja ho pijem 2rok schudla som 16 kg a teraz stojím s váhou neviem prečo dala som si aj prestávku aby som chudnutie zase naštartovala a nič sa nedeje

slamilos
28. jan 2025

@janeta22 presne tak aj ho pijem asi rok a pol a váha stojí ani tuk

diaszoky
29. jan 2025

@slamilos ved ste vyssie oisali ze ste schudli

diaszoky
29. jan 2025

@janeta22 odkial ste kupivali

slamilos
29. jan 2025

@diaszoky áno schudla ale teraz momentálne od augusta nič váha stojí tak neviem ci ho ešte pit ci nie a mala som aj pauzu

slamilos
29. jan 2025

@slamilos cez net

slamilos
29. jan 2025

@diaszoky
@slamilos Konjac čaj - zdravie v každej šálke

diaszoky
29. jan 2025

@slamilos aha ta co citam asi ked sa urobi pauza tak vtedy asi s ato zastavi

diaszoky
29. jan 2025

@slamilos a kolko za aky cas ste schudli? Ja rada jem dristy najme vecer som zvedava ci fakt budem taka nasytena ako slubuje

slamilos
30. jan 2025

@diaszoky rok a pol asi 11 kg a teraz nič stojí váha a neviem prečo mala som aj kapsule konjac ale teraz co čítam ze je nejaká hitov ka kvapky valentus Skyni

diaszoky
30. jan 2025

@slamilos rok a pol 11 kg?? Lebo na fb pisu ze za mesiac aj 5kg

slamilos
30. jan 2025

@diaszoky áno rok a pol viete to záleží aj od organizmu niekomu to ide rýchlo niekomu pomaly aj keď som si dala trebárs tu delenú stravu alebo post fasting mne to išlo veľmi pomaly niekto týmto spôsobom schudol za mesiac aj2 kilo a ja pol kila to záleží od spaľovania a od genetiky

diaszoky
30. jan 2025

@slamilos jaj nestraste ma lebo ja tiez na tom niesom najlepsie ja kebyze achudnem iba pol kila tak to dalej ank nepijem ved mozno by ste schudli delenou stravou to pol kg aj bez caju ci

diaszoky
30. jan 2025

@slamilos a kolko mate rokov

slamilos
30. jan 2025

@diaszoky ja mam 48

diaszoky
30. jan 2025

@slamilos notak snad schudnem mne tazko sa chudne vela veci nemozem koli alergiam tak smad my toto pomoze

diaszoky
31. jan 2025

@slamilos a mali ste dake obmedzenia ? Nieco coste nemohli jest pit