icon

Mám dobre nastavené kalorické tabuľky?

vvveronicska
7. máj 2022

Ahojte dobre to mám? Prvý krát to mám nevyznám sa.

Mám dobre nastavené kalorické tabuľky?
eliska105
7. máj 2022

nastavený nízky príjem... toto nemože byť ani tvoj bazálny metabolizmus pri tejto vahe.. odporúčam prepočítať kalorie napr cez tuto kalkulačku https://www.michaljoseftoth.cz/kalkulacka

eliska105
7. máj 2022

+ aktivity neodratavaj v appke

bluemoon24
7. máj 2022

V nastavení si vypni trávení + započítávání aktivit v DDD a zvol si z nabízených režimů ten, který ti nejvíce sedí 🙂

vvveronicska
autor
7. máj 2022

@bluemoon24
@eliska105 ježiško ja tomu nechápem 😏😏 nikdy predtým som nemala tabuľku.skusim niečo

vvveronicska
autor
7. máj 2022

@bluemoon24 tuto môžem niečo zmeniť?
@eliska105

janai1
7. máj 2022

@vvveronicska treba si nastaviť cieľ a aktivitu a vypni zohladnenie v DDD

vvveronicska
autor
7. máj 2022

@janai1 mám tam aktivitu 1 hod chôdza.

vejapa76
7. máj 2022

Pripočítať trávenie - vypni
A klikni na "podľa vyplnených aktivít" a namiesto toho daj režim - mierne aktívny, poprípade stredne aktívny - podľa toho akú máš prácu a či a koľko cvičiš

janai1
7. máj 2022

@vvveronicska nie, nemáš zapisovať aktivity ale nastaviť si aktivitu (denný výdaj) - nemáš tam mat podľa vyplnených aktivít

vvveronicska
autor
7. máj 2022

@janai1 malo som zjedla alebo ?

janai1
7. máj 2022

@vvveronicska áno, treba to mat na 100% +/-

dominika1922
12. máj 2022

@vvveronicska toto bol môj príjem pri takej váhe ale to závisí od vela faktorov. Mne to vyrátala moja trénerka a už mám dome 10kg za 1,5 mesiaca a zhruba 60cm z celého tela. Samozrejme s cvičením keďže sa potrebujem dať do formy čím skôr

vvveronicska
autor
13. máj 2022

@dominika1922 takže to nemusím mať všetko na zelené na 100%? Lebo keď by som mala mať na 100% ja toľko nezjem.premna je to veľa

dominika1922
25. máj 2022

@vvveronicska no malo by to byt všetko na zeleno ale to musíš mat správne nastavené kalórie a to bielkoviny tuky a cukry a tato aplikácia ich vôbec nevyratava dobre. Úplne inak mi vyratala ako to čo mi moja trénerka. Takže najlepšie nájsť si nejakú dobrú čo ti to vyrata, zadať hodnoty do vlastných nastavení a už len jesť aby ti to všetko sedelo 🙂