Mám dobre nastavené kalorické tabuľky?
Ahojte dobre to mám? Prvý krát to mám nevyznám sa.

+ aktivity neodratavaj v appke
V nastavení si vypni trávení + započítávání aktivit v DDD a zvol si z nabízených režimů ten, který ti nejvíce sedí 🙂
@bluemoon24
@eliska105 ježiško ja tomu nechápem 😏😏 nikdy predtým som nemala tabuľku.skusim niečo
@bluemoon24 tuto môžem niečo zmeniť?
@eliska105
@vvveronicska treba si nastaviť cieľ a aktivitu a vypni zohladnenie v DDD
@janai1 mám tam aktivitu 1 hod chôdza.
@vvveronicska nie, nemáš zapisovať aktivity ale nastaviť si aktivitu (denný výdaj) - nemáš tam mat podľa vyplnených aktivít
@janai1 malo som zjedla alebo ?
@vvveronicska áno, treba to mat na 100% +/-
@vvveronicska toto bol môj príjem pri takej váhe ale to závisí od vela faktorov. Mne to vyrátala moja trénerka a už mám dome 10kg za 1,5 mesiaca a zhruba 60cm z celého tela. Samozrejme s cvičením keďže sa potrebujem dať do formy čím skôr
@dominika1922 takže to nemusím mať všetko na zelené na 100%? Lebo keď by som mala mať na 100% ja toľko nezjem.premna je to veľa
@vvveronicska no malo by to byt všetko na zeleno ale to musíš mat správne nastavené kalórie a to bielkoviny tuky a cukry a tato aplikácia ich vôbec nevyratava dobre. Úplne inak mi vyratala ako to čo mi moja trénerka. Takže najlepšie nájsť si nejakú dobrú čo ti to vyrata, zadať hodnoty do vlastných nastavení a už len jesť aby ti to všetko sedelo 🙂

nastavený nízky príjem... toto nemože byť ani tvoj bazálny metabolizmus pri tejto vahe.. odporúčam prepočítať kalorie napr cez tuto kalkulačku https://www.michaljoseftoth.cz/kalkulacka