Mám neustály hlad
Ahojte, idem z 82 kg momentálne som na 72 a som neustale hladná... už stojím na váhe 2m ako sa nakopnut co vám pomáha.?
ja často používam tvrdý syr, lebo keby len pečivo, nátierka, zelenina, tak o chvíľu som hladná
Tiez by som tipla, ze malo proteinov prijimas
presne, treba vela proteinu a vlakniny. vysokoproteinova strava pekne zasyti. no a ako snack kdd uz clovek nevie vydrzat tak chrumkat veci ako uhorka, ta ma zanedbatelne mnozstvo kalórií
Treba viac jedál ako tvaroh, strukoviny, možno aj sa viac najesť a viac hýbať
protein ale hlavne po cviceni. Dovtedy skus viac vlakniny a ked mas hlad, skus tvrde jedla, ktore treba dlhsie zut, kym ich spracujes. Napr. kalerab, mrkva, orechy. Ak sa potrebujes zasytit, tak skus k salatu pridat tvrdy syr alebo vajicko. Ale aj tak z 82 na 72 si super !
Jest komplexne jedla, vela pit. Zaludok zasytis aj zeleninovym salatom (rajciny, uhorka, paprika s balkanskym, alebo struhanym syrom),... Niekedy telo ani nema hlad, ale mas proste na nieco chut. Vtedy rob nejaku aktivitu, chod von, zabehaj si a ked na to zabudnes, tak to prejde. A mavaj cheat days. Ked mas po par dnoch odriekania hlad, tak sa normalne najedz a viac, ale zdrave jedla - jogurt, tvaroh, zelenina, tuniak, strukoviny,... A dalsie dni pokracujes normalne s menej jedlom.
Pravidlom chudnutia je zistit si BMR a prijat menej kalorii ako je tvoje BMR. Ale ked mas hlad, tak sa normalne najedz vo vyske svojho BMR. Vtedy nechudnes, ale ani nepriberas. A o par dni pokracujes zase s menej kaloriami dalej. Nic ti neujde, ked budes chudsia o tyzden neskor. Ale nebudes znechutena neustalym hladom, pricom aj telo spomali metabolizmus, ked vidi ze dostava menej energie.
Popíš viacej ako sa stravuješ, ja som mala tiež problém s neustálym hladom ale mne pocit hladu dokázali zahnať tabletky hlad od naturalprotein.
ak si neustále hladná tak budeš mať veľmi nízky príjem kalórií
@ninah1486 1500kcal denne
ja som tiež stále hladná. Keď sa najem vždy si musím dať niečo sladké, hlavne večer a potom pokračujem. Naozaj bielkoviny zasýtia? Len kde ich nabrať, nechcem protein - prášok. A ostatné veci (syry, šunka, .....) majú aj veľa tuku a často aj sacharidov.
@walentina7 ja mam taky problém asi od 15stich
@merlinja na mňa nefungujú akí bielkoviny ako tvaroh kuracina tak na 1hod
Ja tiez môžem piate cez deviate, veľa, aj zdravo a aj tak si musím na záver dať niečo sladké. A potom sa už nejdem zastaviť.

Viac pohybu a sytejsie jedla? Proteiny?