icon

Mám neustály hlad

29. jún 2023

Ahojte, idem z 82 kg momentálne som na 72 a som neustale hladná... už stojím na váhe 2m ako sa nakopnut co vám pomáha.?

ivangeline
29. jún 2023

Viac pohybu a sytejsie jedla? Proteiny?

unicornlady
29. jún 2023

ja často používam tvrdý syr, lebo keby len pečivo, nátierka, zelenina, tak o chvíľu som hladná

xux
29. jún 2023

Tiez by som tipla, ze malo proteinov prijimas

missviolet
29. jún 2023

presne, treba vela proteinu a vlakniny. vysokoproteinova strava pekne zasyti. no a ako snack kdd uz clovek nevie vydrzat tak chrumkat veci ako uhorka, ta ma zanedbatelne mnozstvo kalórií

heidy222
29. jún 2023

Treba viac jedál ako tvaroh, strukoviny, možno aj sa viac najesť a viac hýbať

zuzikak
29. jún 2023

protein ale hlavne po cviceni. Dovtedy skus viac vlakniny a ked mas hlad, skus tvrde jedla, ktore treba dlhsie zut, kym ich spracujes. Napr. kalerab, mrkva, orechy. Ak sa potrebujes zasytit, tak skus k salatu pridat tvrdy syr alebo vajicko. Ale aj tak z 82 na 72 si super !

liljana
29. jún 2023

Jest komplexne jedla, vela pit. Zaludok zasytis aj zeleninovym salatom (rajciny, uhorka, paprika s balkanskym, alebo struhanym syrom),... Niekedy telo ani nema hlad, ale mas proste na nieco chut. Vtedy rob nejaku aktivitu, chod von, zabehaj si a ked na to zabudnes, tak to prejde. A mavaj cheat days. Ked mas po par dnoch odriekania hlad, tak sa normalne najedz a viac, ale zdrave jedla - jogurt, tvaroh, zelenina, tuniak, strukoviny,... A dalsie dni pokracujes normalne s menej jedlom.
Pravidlom chudnutia je zistit si BMR a prijat menej kalorii ako je tvoje BMR. Ale ked mas hlad, tak sa normalne najedz vo vyske svojho BMR. Vtedy nechudnes, ale ani nepriberas. A o par dni pokracujes zase s menej kaloriami dalej. Nic ti neujde, ked budes chudsia o tyzden neskor. Ale nebudes znechutena neustalym hladom, pricom aj telo spomali metabolizmus, ked vidi ze dostava menej energie.

beahavala
7. júl 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

Popíš viacej ako sa stravuješ, ja som mala tiež problém s neustálym hladom ale mne pocit hladu dokázali zahnať tabletky hlad od naturalprotein.

ninah1486
11. júl 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ak si neustále hladná tak budeš mať veľmi nízky príjem kalórií

autor
14. júl 2023

@ninah1486 1500kcal denne

merlinja
14. júl 2023

ja som tiež stále hladná. Keď sa najem vždy si musím dať niečo sladké, hlavne večer a potom pokračujem. Naozaj bielkoviny zasýtia? Len kde ich nabrať, nechcem protein - prášok. A ostatné veci (syry, šunka, .....) majú aj veľa tuku a často aj sacharidov.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
autor
14. júl 2023

@walentina7 ja mam taky problém asi od 15stich

autor
14. júl 2023

@merlinja na mňa nefungujú akí bielkoviny ako tvaroh kuracina tak na 1hod

merlinja
14. júl 2023

Ja tiez môžem piate cez deviate, veľa, aj zdravo a aj tak si musím na záver dať niečo sladké. A potom sa už nejdem zastaviť.