Mám správne nastavené kalorické tabuľky?
Ahojte. Mám prosím dobre nadstavené tabuľky? Moc sa v Róm nevyznám. Som žena, 22 rokov, 170cm a 90 kg. Silovo cvičím 3x do týždňa ( niekedy aj 5x ale nieje to pravidelne)

Ja by som strednú aktivitu vyhodila. 3x cvičiť nie je z môjho pohľadu "stredne aktívny" alebo koľko denne nachodíš? Ak aspoň 2hodiny tak to tam nechaj ale ak máš sedaciu robotu a všade sa vozíš autom tak to naozaj nie je stredná aktivita. A silovo cvičíš s vlastnou váhou alebo s ťažkými váhami vo fitku?
Ja by som strednú aktivitu vyhodila. 3x cvičiť nie je z môjho pohľadu "stredne aktívny" alebo koľko denne nachodíš? Ak aspoň 2hodiny tak to tam nechaj ale ak máš sedaciu robotu a všade sa vozíš autom tak to naozaj nie je stredná aktivita. A silovo cvičíš s vlastnou váhou alebo s ťažkými váhami vo fitku?
@autumn1 denne mám okolo 15/20 tisíc krokov. Neveim ako sa dá cvičiť silovo s vlastnou váhou 😃 cvičím vo fitku s váhami a niesu to žiadne 5/10kg
Ja, čo poznám baby, ktoré chceli chudnúť s pomocou tabuliek, aktivitu si tam nezadavali. Pretože ju vraj zbytočne nadhodnoťujú.
Ja, čo poznám baby, ktoré chceli chudnúť s pomocou tabuliek, aktivitu si tam nezadavali. Pretože ju vraj zbytočne nadhodnoťujú.
@michaela329 mýliš si zadávanie aktivity s nastavením režimu.
@michaela329 mýliš si zadávanie aktivity s nastavením režimu.
@janai1 nemýlim, pri nastavovaní režimu ju nezadavali-dali si len ľahkú, aj keď v tom fitku boli 5krat týždenne, lebo im počítalo privysoký bazalny metabolizmus. Tie, čo to brali vážne, si dali veci odmerať a nastavili podľa toho
@autumn1 denne mám okolo 15/20 tisíc krokov. Neveim ako sa dá cvičiť silovo s vlastnou váhou 😃 cvičím vo fitku s váhami a niesu to žiadne 5/10kg
@anonym_autor tak si ju nechaj, ale keď náhodou pomaly pôjde dole váha tak si to tam uprav na nízku aktivitu. Zdravo by si mala chudnúť 0.5-1kg/týždeň na začiatku to môže ísť rýchlejšie.

Áno, máš