icon

Mám správne nastavené kalorické tabuľky?

22. sep 2025

Ahojte. Mám prosím dobre nadstavené tabuľky? Moc sa v Róm nevyznám. Som žena, 22 rokov, 170cm a 90 kg. Silovo cvičím 3x do týždňa ( niekedy aj 5x ale nieje to pravidelne)

Mám správne nastavené kalorické tabuľky?Mám správne nastavené kalorické tabuľky?Mám správne nastavené kalorické tabuľky?
janai1
22. sep 2025

Áno, máš

autumn1
22. sep 2025

Ja by som strednú aktivitu vyhodila. 3x cvičiť nie je z môjho pohľadu "stredne aktívny" alebo koľko denne nachodíš? Ak aspoň 2hodiny tak to tam nechaj ale ak máš sedaciu robotu a všade sa vozíš autom tak to naozaj nie je stredná aktivita. A silovo cvičíš s vlastnou váhou alebo s ťažkými váhami vo fitku?

autor
22. sep 2025
@autumn1

Ja by som strednú aktivitu vyhodila. 3x cvičiť nie je z môjho pohľadu "stredne aktívny" alebo koľko denne nachodíš? Ak aspoň 2hodiny tak to tam nechaj ale ak máš sedaciu robotu a všade sa vozíš autom tak to naozaj nie je stredná aktivita. A silovo cvičíš s vlastnou váhou alebo s ťažkými váhami vo fitku?

@autumn1 denne mám okolo 15/20 tisíc krokov. Neveim ako sa dá cvičiť silovo s vlastnou váhou 😃 cvičím vo fitku s váhami a niesu to žiadne 5/10kg

michaela329
22. sep 2025

Ja, čo poznám baby, ktoré chceli chudnúť s pomocou tabuliek, aktivitu si tam nezadavali. Pretože ju vraj zbytočne nadhodnoťujú.

janai1
22. sep 2025
@michaela329

Ja, čo poznám baby, ktoré chceli chudnúť s pomocou tabuliek, aktivitu si tam nezadavali. Pretože ju vraj zbytočne nadhodnoťujú.

@michaela329 mýliš si zadávanie aktivity s nastavením režimu.

michaela329
22. sep 2025
@janai1

@michaela329 mýliš si zadávanie aktivity s nastavením režimu.

@janai1 nemýlim, pri nastavovaní režimu ju nezadavali-dali si len ľahkú, aj keď v tom fitku boli 5krat týždenne, lebo im počítalo privysoký bazalny metabolizmus. Tie, čo to brali vážne, si dali veci odmerať a nastavili podľa toho

autumn1
22. sep 2025
@anonym_autor

@autumn1 denne mám okolo 15/20 tisíc krokov. Neveim ako sa dá cvičiť silovo s vlastnou váhou 😃 cvičím vo fitku s váhami a niesu to žiadne 5/10kg

@anonym_autor tak si ju nechaj, ale keď náhodou pomaly pôjde dole váha tak si to tam uprav na nízku aktivitu. Zdravo by si mala chudnúť 0.5-1kg/týždeň na začiatku to môže ísť rýchlejšie.