icon

Maminy, dávali ste si robiť niektorá jedálniček u Dominiky Kid alebo Zuzky Valachovej?

tkjana
24. sep 2018

Zienky, davali ste si niekto robit jedalnicek a plan cvicenia u Dominiky Kid Kovacs alebo Zuzky Valachovej ? Ja sa rozhodujem medzi nimi dvoma, ze po porode sa do toho uz pustim, len nemam ohlasy z okolia a vaham, ze kam... chcela by som sa len opytat nejake info od mamiciek, ktore maju skusenost priamo, resp. poculi od kamosiek... dakujem

eriksonka1234
24. sep 2018

@tkjana moja sesternica trénuje priamo u Dominiky a je veľmi spokojná

tkjana
autor
25. sep 2018

@eriksonka1234 super a nevies mi nahodou zistit, ci si davala robit aj jedalnicek ? Lebo tusim raz spominala, te tam v nom niesu recepty, ale je iny, tak by som len chcela vediet ze ako napr. taky jeden den jedalnicka vyzera... kludne aj do IP, len aby som mala predstavu

dadula_15
25. sep 2018

@tkjana a veď Dominika dáva dosť receptov na svoj facebook a instagram. Treba ju aj tam sledovať 🙂

tkjana
autor
25. sep 2018

@dadula_15 ano, ale ja chcem individualny plan, preto chcem vediet ako cca vyzera ten jedalnicek, lebo viem ze raz pisala ze neobsahuje recepty, tak ma zaujima ci tam bude ze: ranajky T/C/B v hodnotach a tam si mam vypocitat co tam dam, alebo ci tam bude priklad ze tolko vlociek, tolko ovocia...alebo ako vyzera taky jeden den

dadula_15
25. sep 2018

@tkjana aha, tak v tomto ti bohužiaľ neviem poradiť. Ale keď to sem niekto napíše, budem aj ja rada 🙂 A u nej koľko taký jedálniček stojí? To už máš zistené?

bozenkad27
25. sep 2018

@tkjana ja som si davala

tkjana
autor
25. sep 2018

@bozenkad27 a ako si bola spokojna ? Nemozes mi prosim poslat do IP aspon jeden den, ako vyzera ? Aby som mala predstavu, no samozrejme iba ak mozes a chces.... dakujem

tkjana
autor
25. sep 2018

@dadula_15 no zistovala som cenu, tak jedalnicek a plan cvicenia spolu, cca 70€

eriksonka1234
25. sep 2018

@tkjana to si nedavala robit,kedze je sama vyzivovou poradkynou

vella
18. okt 2018

https://www.facebook.com/Život-fitmamy-13478964... Mamky zlate mne sa podarulo schudnut bez poradenstva. Po lopate opisujem ako na to, mrknite sa

baru2
7. feb 2020

@bozenkad27 aj si boal spokojna? akurat som posielala platbu a cakam aj ja na svoj jedalnicek, kludne mi napis spravu :