Máte ploché bruško celý deň? Tipy a skúsenosti
Chcem sa opýtať žien, ktoré cvičia, alebo aj nie, ale proste majú ploche, štíhle brucho. Máte to brucho ploche celý deň? Lebo ja som stihla a drobna, ráno bruško pekne, mini. No počas dňa, ako pijem, jem, do večera mi narastie, hlavne to ide dospodu. Tak som rozmýšľala, že keď dajaka fitness žena so super postavou vypije v priebehu polhodiny pol litra čaju, je to na nej vidieť? Ako na ploche brucho? Jedavate častejšie malé porcie, alebo ako nenaberat taký objem? Či je to aj genetika? Ďakujem.
ja cvičím brucho mám pekné ale keď sa poriadne najem tak som ako v 5. mesiaci tehotenstva 😅
Brucho necvicim ale ano mam ho ploche , teda aspon posledny rok dva co si vsimam. Nebolo to vzdy tak , vela krat som bola nafuknuta
mavam ploche cely den.. kedysi som bola viac nafuknuta, keď som mala PMS, ale posledny rok uz ani to nie, asi je to vekom budem mat 40 a hormony sa zmenili, plus kedysi som viac asi zadrziavala vodu
Brucho necvicim ale ano mam ho ploche , teda aspon posledny rok dva co si vsimam. Nebolo to vzdy tak , vela krat som bola nafuknuta
@ivik4 a keď napríklad vypijes veľký pohár vody? Ako asi to divné znie, ale úprimne ma to zaujíma, že ako sa to rozloží na tele🙂
@ivik4 a keď napríklad vypijes veľký pohár vody? Ako asi to divné znie, ale úprimne ma to zaujíma, že ako sa to rozloží na tele🙂
@anonym_autor keď vypiješ pohár vody, tak máš vodu v žalúdku, postupne sa prebytok dostane do močového mechúra, keď máš riadne plný mechúr, vidno to na spodnom brušku a treba ísť cikať :D ono sa to potom hneď zmenší. ale áno aj ja mám ráno pekné brucho a počas dňa to ide dole vodou, podľa mňa to má súvis aj s držaním tela. ráno vstaneš vystretá po spánku, chrbtica natiahnutá, počas dňa sa už človek hrbí. na večer keď cvičím, tak sa mi to opäť stratí a mám pekné brucho.
@anonym_autor ten pohar vody ide do zaludka, zaludok je hore pod rebrami, tam sa velka cast vody vstrebe, zvysok sa postupne vstrebava zo stolice v tenkom a hrubom creve. takze pohar vody nema dovod vyvalit ti spodok brucha
Mam zle travenie, takze ploche brucho mam len rano.
@anonym_autor áno, mám celý deň ploché. Avšak treba povedať aj B - neukladá sa mi do brucha takmer žiadny tuk. Viac ho mám aj na chrbte, než na bruchu.
Taktiež mám ukážkové brucho iba ráno a potom večer pár minút po docvičení . Cez deň sa nafúknem ako balón.
Ak sa nenajem/nenapijem celý deň tak ho mam ploché ako doska, stačí že vypijem 2 deci vody a už to ide. Ak sa dožeriem, tak mam také tučné brucho, že sa mi tričko po ňom vyhŕňa a robí mi crop top z toho 😀
Ja cvicim, dodržiavam stravu, ráno brucho vysekane, k večeru to už nieje taka sláva, záleží od toho čo jem, pijem.
Stačí pohar perlivej vody a brucho mám ako balón.
Ked to prezeniem so sacharidmi, najma cukrom, som vecer ako balon. Na bublinkove vody ani pozriet.
Príde mi smutné že ženy vedia riešiť či je na nich vidieť pohár vody. Nie je zdravé mať nadváhu, ale to to je už chorobná fixácia.
K otázke odpovedať neviem, keďže si neštudujem niekoľko krát do dňa brucho.
Príde mi smutné že ženy vedia riešiť či je na nich vidieť pohár vody. Nie je zdravé mať nadváhu, ale to to je už chorobná fixácia.
@anonym_153213 Ani ja ho nestudujem, no ked si dam rano nohavice na ploche a cez den mi vyskoci tak, ze mi preteka, nie je mi to prijemne. Je to len hole, bose pozorovanie, co sa s telom cez den deje.
@anonym_153213 To nie je iba o vode.Ja sa normálne stravujem, v podstate dosť veĺa a nezdravo a cvičiť ma baví.Keď je žena štíhla a nafúkne ju, udrie to do oči bez nejakého študovania.Viac, ako keby som bola celá obézna.
Podľa toho co jem.Nafuknute mam pocit paprike, bielom pečive, sladkostiach, cibuli napr.Takze tomuto ked sa vyhýbam mam brucho ploche celý den
@anonym_153213 je smutné, ako niektore zeny berú ešte aj úplne neskodnu otázku položenú na diskusnom fóre čisto zo zvedavosti, ako niečo vážne a reagujú nie na opýtane, ale na všetko naokolo. Ešte aj vydedukuju chorobnú fixáciu. No dobre, keď tak povieš ;) fakt len zvedavosť, netreba nič za tým hľadať.
Baby, ďakujem vám za všetky reakcie k veci, vidím, že je to rôzne. No a že teda je to u viacerých, aj tých vypracovaných podobne, u iných zase nie, som rada, že ste dali vedieť🙂
@anonym_153213 je smutné, ako niektore zeny berú ešte aj úplne neskodnu otázku položenú na diskusnom fóre čisto zo zvedavosti, ako niečo vážne a reagujú nie na opýtane, ale na všetko naokolo. Ešte aj vydedukuju chorobnú fixáciu. No dobre, keď tak povieš ;) fakt len zvedavosť, netreba nič za tým hľadať.
@anonym_autor klasika, tu neni jednej diskusie kde sa nenajde taký človek s blbym komentárom
Ráno vyzerám ako fitnesska, a poobede ako žena v 5tom mesiaci, reálne nechápem prečo, ja dokonca aj cítim ako keby mi na spodku brucha to jedlo a pitie ostalo, kým som nerodila som bola štíhla ako ľan aj ráno aj večer
Je to prirodzené niekde to co zješ a vypijes predsa musí ísť 😀❤️
@anonym_autor tiež to tak mám ..hrozne má to vytáča... Skúšala som rôzne prípravky iberogas na trávenie,cvičenie no je to aj stravou aj keď mám pocit,že už môjmu bruchu nič neladi. Asi nemám deň kedy by sa to neopakovalo dokonca aj v dňoch pôstu... A po rokoch sa mi už aj ruky nalievajú....možno niečo s hormónmi ..budem rada ak niekomu niečo zaberie,lebo aj cvičím aj sa hýbem a aj sa nikam nepohynam s týmto problemom. Ale hlavu hore💝 krása je o vyžarovani z vnútra ☺️

Nie, pred menštruáciou mam nafúknuté brucho, nie zas ako balón, ale mam. Je to normálne. Hormóny pracujú