icon

Máte skúsenosť s pásom AB tronic?

eriksinka
8. mar 2013

Drzim 90 dnovu dietu a popri nej si davam tento pas a zaujima ma ci vobec nejak zabera... mate nejake skusenosti?

Máte skúsenosť s pásom AB tronic?
gretka2
8. mar 2013

Preco chces, aby nieco cvicilo za teba? Podla mna to urcite nefunguje. Na to , aby telo spalovalo tuky, sa musi pohybovat v aerobnej zone, to znamena, ze tvoj tep sa musi pohybovat medzi 120-140 uderov za minutu. Vtedy telo spaluje tuky. A ako to chces dosiahnut tymto cudom? Ved vtedy mas uplny kludovy tep. Takze z toho mi akosi vychadza, ze je to jednoducho strasna ...... 🙂

eriksinka
autor
8. mar 2013

@gretka2 Jasne ze aj cvicim 🙂 ale chcela som vediet ci ma niekto skusenost aj s tymto

ankalv1
Autor odpoveď zmazal
vadimka
8. mar 2013

@gretka2
je pravda, ze nie je mozne podla tohto cuda schudnut a spalovat tuky....ale 😉 ....podobne cudo sa vela krat pouziva pri imobilnych pacientov na lozku, aby impulz donutil sval k pohybu, neubudala svalova hmota....dokonca sportovci po operacii pouzivaju nieco podobne, aby sa doba na lozku skratila, v ramci rehabilitacie....takze schudnut nie, ale moze posilnit sval....mam znamu, ktora spaluje tuky sportom a pritom si dava ab tronic a tvrdi, ze ma brucho pevnejsie.....takze snad snad trolinku to funguje..ale urcite to nestoji za tu cenu za co to predavaju....

danadany
8. mar 2013

ja som to používala ale nie na schudnutie ale v podstate ako "masáž", funguje to na princípe ako elektroliečba, takže ak ťa bolia kríže, alebo niečo je to super, ale nemyslím že by si schudla