icon

Máte skúsenosti s chudnutím pomocou Wegovy?

majkabr
2. sep 2025

Ahojte máte skusenosť s chudnutím za pomoci Wegovy? Dnes mi doktorka povedala , že mi to odporuča ale že rozhodnuť sa mam sama

petamich
2. sep 2025

Ak mas objektivne dovody, tak preco nie. Lekarka to asi neodporuca ako lentilky kazdemu, kto sa u nej stavi na kontrolu 🙂. Teda aspon verim.

majkabr
autor
2. sep 2025
@petamich

Ak mas objektivne dovody, tak preco nie. Lekarka to asi neodporuca ako lentilky kazdemu, kto sa u nej stavi na kontrolu 🙂. Teda aspon verim.

@petami
@petamich Ja doktorke verim . Skôr tam ide o to aké nežiaduce učinky to malo na organizmus tí čo to brali? a či sa im potom váha nevratila spať.

petamich
2. sep 2025

Dá sa o tom nájsť veľmi veľa informácii na internete, negatívne účinky sú celkom dosť popísané. A samozrejme, že ak sa vrátiš po vysadení k starým návykom (hlavne ohľadom stravy), tak priberieš. Stimuluje to chuť do jedla, ješ menej = menší kalorický príjem, chudneš. Ak po vysadení začneš jesť viac = vysoký kalorický príjem...priberieš, myslím, že je to aj celkom logické 🙂.

anonym_4f1d89
2. sep 2025

Oficialne mas tieto lieky dostat, alebo teda su odporucane obezitologickymi spolocnostami ako doplnok ,,k diete a cviceniu". Jendoducho pacient ma zmenit zivotny styl, dokazat sam schudnut nejake % z vahy a cast mu maju pomoct tieto lieky, aby to slo rychlejsie. Ale pokial nezmeni nic vo svojom doterajsom zivote, ano, po vysadeni je to o chvilu naspat 🤷🏻‍♀️

anonym_780803
Autor odpoveď zmazal
liviazojanina
Odpoveď bola odstránená
liviazojanina
Odpoveď bola odstránená
liviazojanina
Odpoveď bola odstránená
anonym_780803
Odpoveď bola odstránená
rumery
Odpoveď bola odstránená
misa1308
5. nov 2025

@majkabr aká dr vám ho predpísala ?

majkabr
autor
5. nov 2025
@misa1308

@majkabr aká dr vám ho predpísala ?

@misa1308 Ja ho ešte nemám predpísany zatial idem podla diety a dobre chudnem ale ak nesuchudnem da mi munjaro to je ako wegovy len wegovi je len pre diabetikov a munjaro je aj pre ostatných. S obezitologičkou to riešim

isabella15
28. nov 2025

mne diabetologicka povedala že munjaro je drahsi a slabsi než wegovy. ako nie diabetikovi mi odporuca Wegovy a zacat na davke 0,5ml, nie 0,25. ja chcem iba schudnut, nie som diabetik. bojim sa len toho , ci tieto lieky ozaj nesposobuju aj redukciu svalovej hmoty ako u Ozempicu kde je znama ta ,, ozempic face,, ako to volaju..