icon

Máte skúsenosti s pásom na chudnutie?

danca7
27. apr 2011

mam na mysli taky,ktory sa na suchy zips pripevni okolo brucha a ten vydava take impulzy,inak take dost neprijemne,mala som to na sebe u sestri,len neviem ci sa oplati do toho investovat a ci to ma vobec nejaky ucinok,alebo je to blbost...jej to pomohlo,ked mala problem s chrbticou,lebo tie impulzy su aj vzadu na chrbte..poradte

jarunka111
27. apr 2011

ja som to na sebe nemohla mať, lebo tým trasením sa mi triasli aj vnútornosti a bolo mi z toho zle 😖 Ale mamina si s tým masírovala chrbát a to si teda pochvaľovala 😀

smarti
27. apr 2011

Má to môj otec, čo sa týka masírovania, tak to môže byť aspoň trochu efektívne, ale na druhej strane to nemôže uškodiť, keď nastavíme silné impulzy? Predsa to nie je profi masírovací prístroj. Čo sa týka chudnutia, tak to v našej rodine hodnotíme mizerne, otec to používal cez zimu skoro každý druhý deň, ale nič neschudol. Zbytočná investícia. Na chudnutie podľa mňa platí jediný recept - príjem menší ako výdaj, teda zdravá strava a pohyb (tiež sa o to momentálne usilujem, ale akosi sa mi nedarí, ale som lajdák, takže je to moja chyba). Skús si dať porada.sk, tam je viac diskusií o ab tronicu a myslím, že odpovede sú prevažne negatívne. Pred pár mesiacmi som to tiež sledovala.