Máte skúsenosti s poradkyňou Lenková Lea?
Ahojte baby máte skúsenosť a touto poradkyňou?

Za 3,5 mesiaca úbytok 15 kg ide akurát tak pri vysokej váhe,ale docieliť vyformovať tak postavu za 3,5 mes. určite nie
Vďaka baby..ja som si aj myslela že odrb a stiahnuté fotky
@gubcikova 😃 tak tá pani na druhej fotke vyzerá riadne vymakano..to sa isto nedá za tak krátky čas 😅 dobré vedieť
@gubcikova 👍
Dá sa reálne za 3,5 mesiace tak spevniť zadok? 🤔
Dobrý deň, má niekto reálne skúsenosti s tou pani? Našla som ju na soc.sieti. Premeny sú krásne len neviem či sú naozaj reálne za tak krátky čas
Neviem, zienky aj mne niektore premeny pridu nerealne. Ja aj po porode som drela v posilke, drzala striktne stravu, ratala si kalorie a viem ako treba driet, aby clovek ziskal priatelnu postavu. Dokonca mi prekaza, ze v skupine na fb nema ziadne realne recenzie od realnych ludi. Zial ked som jej to napisala, komentar radsej odstranila. Nie som typ cloveka, ktory by chcel niekoho hanit, ale toto mi zial nepride velmi doveryhodne. Uz viackrat som si zaplatila rozne vyzivove poradkyne a potom som to olutovala. Tentokrat som si radsej zaplatila fitshaker, tam su realne skusenosti ludi co ma velmi oslovilo a aj to, ze kazdy den mam nastaveny konkretny trening podla toho co som si zadala ako priority. Predtym som cvicila len podla youtube, ale to som sa stale musela niekde preklikavat. Toto je pre mna idealna cesta.
Fotky sú stiahnute z netu, a v skutočnosti sa volá inak
@danuska24 vieš čo aj som si myslela.. ahalvne keď mi poslala cenník že jedálniček stojí toľko a.tolko a tréning toľko a toľko ale žiadne informácie o mne nechcela k tomu 🤗
Baby ja som si u nej zaplatila za jedalnicek aj trening.reku vyskusam..bola velmi mila aj mi napisala ake mam stravovacie zvyklosti,co nemam rada udaje chcela🤷🏻♀️tiez mi to prislo take divne ze na stranke nic nema a tiez mi tie premeny pridu trocha nerealne hlavne za kratky cas. Ozve sa tak za 4dni pokym mi vypracuje jedalnicek tak uvidim co to bude
Prosim poslala niekomu ten jedalnicek ???
obavam sa ze som naletela aj ja 🤦♀️
Damy pridavam svoj postreh...aj mna zaujal tento profil, aj sme si vymenili vcera par sprav po tom co som prejavila zaujem. Jedno stastie, ze som este nic neplatila. Napadlo mi si cez google lens vyhladat fotky akoze jej zakazniciek...hned prvu fotku a nasledne aj dalsie mi naslo na zahranicnych FB profiloch, ktore sa venuju fitness...cize fotky postahovane kade tade z netu, ziadne jej skutocne zakaznicky....a potom uz si len staci uvedomit, ze nema na profile ziadne realne fotky ci videa samej seba, profilova foto velmi neprehladna, malo komentarov v prispevkoch, ani k jednej z nich sa nepriznava ziadna klientka... spravy akoze od klientiek chabe, len bublinky s textom, co si mohla napisat sama a urobit printscreen...profil na FB prazdny...nedivila by som sa, keby to nakoniec ani nebola zena...