Meriam 154 cm: Ako schudnúť 5 kg zdravo?
Ahojte , možno by mi niekto vedel tu poradiť.. Snažím sa schudnúť, stiahla som si kalorické tabuľky no ale je tu jedna vec..Meriam 154cm som maličká a vážim 54kg a nevyzerá to namne vôbec dobre chcela by som dať dole aspoň 5kg a vyformovať...ale vypočítalo mi to kalórie na nejakých 1200 a príde mi to veľmi malíčko 😕 čo by som mala s tým urobiť? Bojim sa ak pridám ďalšie kalórie neschudnem samozrejme pohyb mám vždy či okolo domácnosti alebo prechádzka sem tam si zacvičim..
Ten prijem plus minus sedi, skratka na schudnutie pod 50 kg nemoze mat zena prijem 1600kcal.. strava+cvicenie(aspon raz do tyzdna 60 min kardio + 2xsilovy trening 60min), bohuzial prechadzkou sa nechudne a ani sa telo nesformuje, ak to teda nie je jemny beh a clovek na sebe nema 10 kg vestu 😐
Ahoj, to ako keby ja som pisala tuto temu:D tiez mam 154 a 54 a chcem dat dole 5 kil:D zacala som (dnes 😆) bicyklovat. Mozeme sa podporovat ak by si mala zaujem.. mam sedavu pracu z domu, tak toho prirodzeneho pohybu nemam pocas dna vela.
Boze, co ja by som dala za 54 kg, mam 152 cm a vazim 65 aktualne 😔...
No kazdopadne si tie rady tu precitam.
No mne vypocitalo, pri dojceni tych 1400, ale ja som pri tom hladnaaa.
@black_wolf Ďakujem za radu 🙏
@jakoma Budem rada !😀
@nevenka Som na tom podobne stále som hladná a to ma strašne demotivuje 🫤
@monillia nedavat stredny rezim, to potom kocka nikdy neschudne 🙂 osobna skusenost.. ideal je investovat do hodiniek a odsledovat si priemerny denny vydaj.. od toho odpocitat 500 kcal a chudnutie sa nastartuje, pri uvedenom deficite (rozdiel denny vydaj - denny prijem = 500kcal) by telo malo schudnut 0,5 kg tyzdenne
@black_wolf chudnúť sa ma na najvyšších možných kcal aby bol priestor pre zníženie, autorka píše, že cvičí
@monillia tak "sem-tam si zacvicim" neberiem ako denne cvicit 30min+ :D ale tak tazko hodnotit, ked nepoznam detaily, len viem, ze je lepsie nastavit KT na najnizsiu aktivitu, kedze bezne domace prace aj lahke prechadzky su tak dohromady 200kcal denne.. ale treba si odskusat a nastavit podla seba 😉
Ja som sa dala na fasting. Za 2 tyzdne - 2,5 kg. Jem od 7:00-16:00. Po 16:00 uz nic. Vyhybam sa sladkostiam, kolacom, cipsom, zmrzline, nezdravsim jedlam. Cvicit sa mi nechce, denne vonku nachodim 10000 krokov. 165 cm, 70 kg (teraz 67,5 kg).

Nechudne sa prechadzkou, ani tym, ze si sem tam zacvicis, treba cvicit pravidelne.