icon

Miery 93 pás a 63 cm stehná

ale_na
11. jan 2017

Baby bola som sa skuske siat merali ma celu :D merali mi pas a mam 93cm myslim ze je to az prilis a stehna 63cm ako ste natom vy ? :(

sardinka336
11. jan 2017

Ked si myslíš, ze to je vela, tak s tým niečo urob - nežer tolko a pridaj pohyb ...do tváre si pekna baba, tak čo riešiš...nepíšeš výšku, váhu...ťažko sudit čo je teda u teba ,,príliš,,. Ja som na tom dobre od kedy sme dojedli posledné vianočné koláče, nemá ma čo dráždit takze ja som na tom ok. Z nejakých cca 5 kil navyše nerobim ziadnu drámu...to mam ,,záchranný tuk,,.

ale_na
autor
11. jan 2017

@sardinka336 tak vyska 171 a vazim cca 63kg :/ veru nemozem tolko zrat :D

taami
11. jan 2017

@sardinka336
a to pri akej vyske je v pohode mat pas 93cm? 😂

sardinka336
11. jan 2017

podla BMI mas primeranu vahu...tuk sa ti zrejme uklada v pase, bruchu...Ak ti to vadi tak s tým niečo rob...tu sa o kilá navyše s nikým nepodelíš a bez prace to nepojde dole. Brucho zvyčajne nalepšie a najrýchlejšie reaguje na zmeny ako je ubytok vahy a cvičenie. Na bruchu je to najskor vidiet..aspon to je moja ,,teoria,,.

lady083
12. jan 2017

hlavne brucho sa robi v kuchyni, cize strava je zaklad, cvicenie doplnok na vyrysovanie

ale_na
autor
12. jan 2017

Zle som merala pas mam 88 :D

moni244
12. jan 2017

a čo pomôže, keď ti napíšeme, ako sme na tom my? veď každá sme iná, každá postava je iná, keď nie si spokojná, zmeň to

malabiba
12. jan 2017

Zalezi na tom ako sa citis ty, obvykle je vyssi obvod pasa priznakom ukladania tuku aj v brusnej dutine, co je nebezpecne pre vnutorne organy a srdce...ale na tom vsetkom sa nastastie da pracovat...inak ja mam pas 63🙂