Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015
Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.
@veronikabarkacsova diky moc no zišlo ale ešte musím prekonať tu 80ku no A jasné cvičíš tak svaly rastu A zato ta istá váha A to vydržís to vazenie až do konca februára??? Bože aj premna by to bolo tak najlepšie ale neviem či by som vydržala drzim palceky ja sa ozvem V pondelok
@evittam no prvýkrát keď som otehotnela som mala 83kg potom pri druhom Babe keď som isla rodit tak 106-7 kg keď som došla domov tak 98-99 kíl A začala som si dávať pozor čo zjem koli malej som veľa vecí nemohla kojila som A malú bolelo bruško takže mi to pomohlo aby som sa nerozozrala takže teraz váha 80,5 menej ako pred 5 rokmi ale pred 8 rokmi 65 A to bolo premna ideal viem že pre niekoho na výšku 161 veľa ale ja som vyzerála fakt dobre
@sany28 Tak ja som pri prvom išla z váhy cca 74kg a pribrala som na 89kg, domov som prišla cca 80kg, a popri kojení som to udržiavala, len ako som dokojila tak išla váha pekne hore - potom som tiež schudla, zase pribrala a tak dookola - a ako som chcela znovu schudnúť - mala som 82kg tak som zistila, že som tehotná tak z toho nebolo nič - pribrala som na 97kg - po pôrode a pri kojení som si držala znovu tých max.82kg a po zase hore - no a minulý rok v apríli som si povedala a dosť - a mám momentálne 75-76kg/177 cm a super miery - ako som písala a povedala som, že nehrozí sa zase "spustiť". 😉
@sany28 Presne tak -pre mňa bola najlepšia pochvala keď mi chlap po 5 týždňoch keď prišiel domov povedal: Mamina, akú máš malú riť.... 😀 😀 😀
Kamoška mi minule povedala, že vyzerám lepšie ako pred 10 rokmi, takže nie je o čom...Len sa musím udržať, ale nebojím sa ak cvičím....tak si aj doprajem.
@sany28 no neviem ci vyzdrzim ale ked s postavim na vahu a vididm ze stale to iiste cislo tak som nervozna . tak som sa rozhodla ze nebudem sa uz vazit. uz 3 mesiace som bez muky a cukru a bezproblemov. ked mam chut dsm si horku cokoladu a je dobre. uz si neviem predstavit ze by som si na ranajky dala rohlik so sunkou alebo knedlik ci buchty , uz nie .drzim vam vsetkym palce.
Baby caute k radikálnemu rozhodnutiu som došla to jest skúška na 13 dní to jest 9:00 raňajky vajíčka,jogurt,ovsené vločky,zelenina 12:00 desiata ovocie hocijaké 15:00 obed to čo varím rodinke V polovičnej dávke 18:00 večera tuniak, syr, mlieko, cotagge, jogurt,mäso chudé, zeleninová polievka, na ráno na lacno voda +citrón, cez deň voda, zelený čaj,harmančekovy A uvidím čo sa stane A ináč baby baterku z vahy som S prepáčením vyjeb....... do koša že dnes ráno 80,9 točím sa ako maďar V kukurici A prečo trinásť dní? Lebo dovtedy mám antikonc. tabletky A musím si pre ne do mesta tak vtedy kúpim aj baterku do vahy U nás nekupim-dedina tak baby držte palce A dám vediet ako mi to ide ak má niekto nejakú dobrú radu dajte mi kľudne budem vďačná
@sany28 je to dobry vyber stravy. Ja presne taktonsa tiez stravujem. Doobedu sacharidy a vecer bielkoviny. No sem tam zhresim a vymenim si to ☺ . a ta voada s cittonom je najlepsie co mozes rano urobit a nalacno.a co je hlavne na takejto strave viez stale fungovat.
@sany28 vymenit biele cestoviny za spladlove tak aj muku. Miesto bielej ryze naturalnu i ntak je ovela zdravsia a co najmenej zemiaky a pridane cukry v jedlach.
Joj dúfam že sa to pohne po narodeninach mi vychádza vazenie sa tak dúfam že 7 bude začiatočné číslo
Zienky.konecne sa to stalo.moja vaha sa pohla. Rucicka ukazala rano 67 kg. Neverila som lebo cez vikend sme kadeco pojedli lebo mala dcerka meniny. Pisala som ze az oo mesiaci sa odvazim no nevydrzala som. Tearz by som velmi cucela sa do konca februara na vahu nepozeratba zamakat.drzte palce
@veronikabarkacsova v dobrom zavidim ja som tiez nevydrzala a kukla som na vahu nasla som nahradnu baterku a vaha 81,1 som zufala a uz neviem ci mam jest menej alebo viac kj za den mi vychadzaju 5000 kj neviem co mam robit 25 kil je dole a dalej nie a nie pohnut niekde som citala ze ak sa vela schudne treba nechat telo nech si zvykne na novu vahu a potom znova zacat ake mne sa nechce cakatvako oni pisu pol roka fuuuuj poradte mi prosim ci jest viac ci menej alebo nechat telo oddychnut
@sany28 Tak ja ti radím – zostať ďalej v rovnakom režime, trpezlivosť, ešte počkaj - máš to dobre nastavené, nie si veľmi hladná a tuk sa spaľuje. Ak si prijala 5000 Kj nejaké to tukové tkanivo určite išlo dole. Váha je klamlivá, možno si jedla veľa vlákniny, ktorá obsahuje vodu a drží sa v črevách. U mňa niekedy aj 3 týždne nič, ešte aj hore ide váha a potom sa to predsa pohne dole, ide to pomaly a niekedy sa cítim totálne demotivovaná tak ťa úplne chápem. Ja deď pritvrdím a príliš obmedzím kalórie – tak som už potom moc hladná a nervózna.
@sany28 Presne ako píše @odm3 - maximálne súhlasím. Môžeš si napríklad "oddýchnuť" týždeň-dva od cvičenia a stravu sa snažiť dodržať prípadne si aj niečo dopriať. Pozri ja som bola milo prekvapená po sviatkoch - necvičila som 3 týždne, jedla som čo bolo - samozrejme nie na kvantá, aj sa pilo niečo a som sa postavila zo srandy po sviatkoch na váhu a mala som ešte o 2kg menej ako pred sviatkami..... 😉 🙂
@odm3 no s tou vlakninou moze byt jedka som ju viacej - zapcha ale uz je dobre v sobotu sa odvazim a dufam ze ma to cislo nakopne a ano ked som jedla menej aj ja som bola uz cela nesvoja a pre moje dve zlaticka to nebolo dobre ked som mala nervy no uvidim budem pokracovat ako doteraz a snad
No baby 80,5kg čiže zase nič uvidíme na budúci týždeň. Dnes som si dala po pol roku zemiakové placky priateľ ma veľmi rád kokos baby grc party fuj či mi bolo ťažko už to nedokážem jesť, no nič takže váha mi stojí ale ja sa nedam A snáď sa pohne dole. Rozmýšľala som či to nejde preto tak ťažko že dlhé roky som mala váhu cca + - 80 kg či zato to nejde tak dole ja už neviem ale uvidím držte sa drzim palčeky A aj mne držte
Baby ja hlasim 65.5 kg idr to pomaly ale som spokojna uz len 5.5 kg a nato mam este 5 mesiacov 🙂
Ahojte dievcata, ak nevadi, idem sa k vam pridat. Nie som nejako velmi vela nad normou, co sa tyka hmotnosti, ale citim, ze telo neposluch a nie som este taka stara, aby som bola ako z rosolu a bez kondicky. Po kazdom tehu mi cosi zostalo, vzdy som s tym nejako bojovala. Zatial najviac som vydrzala pol roka chodit pravidelne cvicit...vtedy to bolo skvele, super mi to pomohlo, ale potom som znova otehotnela a uz som sa k tomu neprinutila. Teraz si davam verejny zavazok, ze do leta dam dolu 5 kg. Povodne som chcela vysolit 75e za online trenera Jozefa Mikle, ale nakoniec som sa rozhodla, ze peniazky dam do rodinky, dotiahla z pivnice orbitrek a oddnes zacnem... Idem sa povazit a pomerat a v july porovnam vysledky. 😀 Nejdem ziadne drasticke diety, len rozumne budem jest a cvicit a uvidim. Drzte mi palce. Aj ja drzim vam. 😉

Baby no verte tomu ze ked budete jest vsetko co pride tak to pojde velmi ale velmi pomalicky ☹ Treda sa zdravo stravovat a papat pravidelne kazde 3 hodky viem ze nie kazdemu chuti take jedlo npr stale kuracina ryza na vode 😀 ale to je zaklad keby som zajtra zacala jest normalne ta za tyzden mam nazat 73kg 😀 ale nie treba mat pevnu volu a ist si svoje momentalne som na 62kg 😉 a jedalnicek neni problem urobit na mieru 😉 no nieco to stoji 😀 xixi