Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015
Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.
@sonicka315 tak asi, ze mu prinesiesna stretnutie 75€ a on ti vraj na mieru zostavi jedalnicek a cvicebny plan na 3 mes., konzultujes len cez mobil a nazaver posles foto ako si pokrocila... ja som sa rozhodla tych 75 zuzitkovat inak... dnes som pozvolna zacala doma cvicit, vyhybam sa obzertvu, najma vecernym vyjedackam chladnicky..premyslam co kedy zjema co si rasej odpustim a pijem.len vodu a nesl.caje..a kavu sladim 😀 inak bu som neprezila 😀
Sorry tie preklepy..pisem na mt a to je vzdy des 😀 pekny vecer a chudnutiu zdar &}
Ahojte, ja sa motám stále na rovnakej váhe - už zase 🙂 . Ono to tak vždy vyzerá keď sa každý deň vážim. Ale som pochopila, že to netreba vzdávať, váha nakoniec vždy o trochu klesne. Už sa snažím 6 mesiacov a dala som dole 6 Kg, rýchlejšie to neviem - to som už potom moc hladná a nervóza. Dnes ráno 86,7, ale cez víkend po 8 Km behu som mala 85,4 čo bol môj rekord - tak viem že to dole ide. Všetkým vám fandím, budeme kočky 😉
@csina dobre si spravila. O zdravom stravovaní, cvičení a podobne toho vieme veľa, je toho plný internet - škoda vyhodených peňazí, najťažšie je zabojovať sám so sebou, nastaviť si ten správny režim - každý pozná sám seba najlepšie a vie čo mu naviac vyhovuje. Keď ťa nejaký tréner bude nútiť cvičiť to čo ťa nebaví a jesť to čo ti nechutí, výsledok je len nepohoda, nespokojnosť a nervozita. Držím palce nech sa Ti podarí nájsť si ten správny režim.
@csina aha, tak jedalnickov uz mam niekolko 😀 myslela som, ze bude so mnou cvicit online 🙂 nevadi, ja som odvcera zacala opat cvicit Jillian a stravu si drzim uz dlhsie, tak snad sa to pusti.....lebo tie kila sa ma drzia zubami-nechtami 😀
Baby, tak sa mi vidi, ze ste zbehle 😀 tesim sa, ako nam to tu spolu pojde. 😉 ja.mam po vceraksku svalovku, tak sa ulievam...
@odm3 ja sa tiez mocem A neviem čo mám robiť celý týždeň som sa vykaslala na to ale skúsim od zajtra znovu tak drz palce mne váha od januára behá že 80,3 potom 80,5 80,8 81,3 A takéto čísla mi behajú vselijak jedno cez druhé jeden týždeň 81,1 ďalší 80,6 A potom znova 81,3 som zúfalá ztoho
ja by som tiež potrebovala schudnúť, dnes som našla na FB Tréner pre teba, tak sa tam chystám pozrieť. Je to v BA na Karpatskej ulici a vyzerá to dobre. Otvorené denne od 6 -23 hod. Bez cvičenie to asi nepôjde. Sama sa neviem prinútiť cvičiť.AJ ceny nie su také strašné.
@sany28 ja to tak mám stále - váha mi kolíše aj 1,5 kila hore-dole. Potom je to strašne demotivujúce. Ja si zapisujem len dosiahnuté rekordy a zvyšovaním váhy sa snažím netrápiť - je to len voda. To je ale najčastejšie dôvodom toho, že sa na to ľudia vykašlú. Zahryzni sa do svojho chudnúceho režimu ako taký pitbul a nepusti - dáš to, držím palce.
@evica12 cvičenie si treba nájsť také čo ťa bude baviť dlhodobo, najlepšie celý život, nie len počas chudnutia. Cvičenie ako súčasť zdravého životného štýlu. Nasilu je to na houby. Je zlé sa do cvičenia nútiť, cvičenie si treba vychutnať. Ja napríklad milujem beh - pohyb na čerstvom vzduchu mi dokonale prečistí hlavu a ten pocit eufórie potom je nenahraditeľný - z nechápavého somára (muža) sa stane starostlivý otec, z nezodpovedných puberťákov sú zrazu fantastické a šikovné deti a rozmaznaného prcka je zrazu najroztomilejšie bábo na svete - tie endorfíny robia svoje 🙂 naozaj odporúčam 🙂
Tak baby caute od toho 15 teho som vobec vahu neriesila jedla som hocco a odvazila som sa jedno rano az 82,9 a po par dnoch 81,3 cize naozaj je to jedlom co zjeme alebo aj to slane jed sa zje idem dalej odvazim sa uz len 15 marca tak som zvedava keby tam aspon bolo 80,3 bolo by fajn lebo by som vedela ze sa to pohlo ako to ide vam?
@sany28 ahoj.ano je to hlavne aj o jedle.ja cez tyzden si davam pozor co jem a kedy ale cez vijend si dam jeden den taky ze jem na co mam chut no doobedu a funguje to.niesom deprimovana ze sa obmedzujem .tesim sa na vikend kedy si doprajem .ja sim naposledy mala 67 .teraz 66 no mala som ciel do konca februara 65 kg ale to uz asi nestihnem.ale i tak som rada.ked si spomeniem na predporodnu vahu 89 kg tak som rada. Drzim palce
@veronikabarkacsova no čau čau pekne si schudla že 23 kíl A to za aký čas? Ja som dostala kramy po prvý krát po porode takže už chápem svoje nekontrolovatelne chute Ale teraz som kľudná tak makam ďalej skúsim sa odvážiť V nedeľu ráno či sa mi to hýbe, ja mám zase svoj deň kedy papam hocičo V nedeľu zato sa už nechcem vážiť V pondelok tak mi drz palce nech sa to začne konečne hybat dolu A to kilo ti možno do konca februára zíde ak nie hlavne je že to vôbec ide A aká je tvoja cieľová váha? A akú máš výšku? Moja je 65 pri výške 161 viem že pre niekoho veľa ale pre mňa taký ideal keď už budem kľudná ale vždy som túžila mať 55 kg ale to sa mi už nepodarí nevadí drz sa ozvi sa
@sany28 ja som mala dva porody za rok jeden v septembri a druhy v juli 😀 po porode som mala 77 a v oktobri som zacala chudnut a to na vahe 74.5 kg .teraz mam po 4 mes. 66 no moj ciel je do leta 60kg. Neviem ci to bude realne.nejde to uz tak rychlo dole ako predtym. Mam 166 cm. A niesom typ utlej zeny.skor mam taku pevnu stavbu taze aj ked budem mat 60 nebudem susienka 😃 .
@veronikabarkacsova Fúha, tak to ste šikovní – si prišla na prehliadku po šestonedelí a hneď Ti vypísali ďalšiu tehotenskú knižku? 😀 Ja mám rozdiel medzi deťmi 13 mesiacov a pamätám si že riadna makačka to bola – niekedy som nestíhala ani zuby si umyť ráno alebo sa učesať 🙂 . A vtedy som schudla – ani jesť som pri nich nestíhala. No to už je 12 rokov dozadu a riadne som sa zagulatila za ten čas.
Pekne Ti ide váha dole – chodíš aj niekam cvičiť?
@odm3 no tak asi. prisla som na kontrolu a o mesiac uz som bola tam zase a uz som bola v 7 tyzdni. 🙂 . No tiez mame take dni ze neviem ako sa volam ale da sa to .som stale v pohybe pri nich tak to je dobre. a ano zacala som chodit na jumping. je to super na odreagovanie a na chudnutie
Dnes ráno že 83,3 kg A dosť stačilo idem bojovať ako vedia len ženy -matky bojovať A nevzdám sa kým nebude 65 na váhe do 10 júla to dám A budem hrdá na seba aj keby tanky padali z neba ozvem sa V pondelok aspoň kilo dole každý týždeň A bude 65 cawinko A držte palce,TERAZ ALEBO NIKDY
Hlásim, baby,že moja aktuálna váha je 57,3kg, pri výške 164 cm, začala som z 68,7kg minulý február, pomaličky , ale predsa a moje miery sú-prsia 94cm, pás 68cm a boky 91cm, brucho 85cm, stehná 51cm.Čiže za cca rok takmer 12kg. Ešte chcem na 56kg a končím. Jem všetko, ale v menších porciách a mala som kopu prestávok cez sviatky, opekačky v lete, dovču, atď. A necvičím, hoci pohybu mám dosť. Plánujem začať troška spevniť, ale nič drastické, nikdy som nemala vysokú nadváhu, ani cez tehu, takže nič neovísa. Držím vám všetkým palce, nech sa dopracujete k vašej vysnívanej váhe, mne sa to podarilo, až keď som skončila so všetkými diétami a začala jesť v menších porciách. Akurát som pečivo vymenila za čelozrné a aj to už len ráno, zo začiatku som jedla do obeda len ovocie, teraz už nie. A sladké raz za čas.
@janaochi jej gratulujem zo srdiečka A závidím ale v dobrom, tak už len kúsok A vysnívanú vahu máš mňa k mojej uspokojivej vahy delí 18 kíl A to budem mať 65 pri 161 cm vtedy som sa citila skvelo ale vysnívaná váha moja bola A je Vždy 55kg, keď budem pri 65 čo bude už jednička U mňa tak možno sa nase... A dám aj 55kg to by bol brutal ubytok na váhe zo 106 na 55 kg čiže dole by som mala 51 kíl waaaaá až mi mráz prebehol po chrbte pecka pecka by to bola ale aj 41 kíl bude supis ok prestať snívať A začať si ten sen plniť lebo nikto to za mna nespraví chichi drzim palčeky A fakt super miery
Caute baby no moja váha V pondelok 83,3 fuuuuj A dnes 81,5 kg čiže 1,8 kíl dole super konečne sa hýbem dole ale ešte nemám vyhraté, vyhraté budem mať len vtedy keď tak bude 79 ukazovať A menej držte palceky ozvem sa V sobotu ráno

@csina ja chcem dat do leta 10kg dole ale problem mam s tym cvicenim, super, ze si sa takto odhodlala, len nech ti to vydrzi 😀 ako prebieha to online trenovanie s Miklom?