icon

Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015

voskovka
30. aug 2015

Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.

matulikm
29. júl 2016

@ivetkab. Áno, písala som vyššie, že som mala vyše 58 kg... 🙂 teraz mám po včerajšom vážení 54,1 kg 🙂 šlo to pomaly, ale predsa 🙂 chcela by som to dať aspoň na tých 53 kg...alebo 52,9 kg 🙂

fadama
29. júl 2016

Ja som schudla 20 kil bez cvicenia,ale zas zacinam jest moje oblubene sladkosti a uz som pribrala 2 kila,

matulikm
29. júl 2016

@fadama Klobúk dole, 20 kíl....oooch 🙂

fadama
29. júl 2016

@matulikm Dakujem, stacilo my prestat pit kolu a jest sladkosti. S jedlom nemam problem nemam rada slaninu ani klobasu nemusim , nemam rada mastne jedla, jedla som kuracie psia, tmave pecivo a vychadzky so psom.

matulikm
29. júl 2016

@fadama Ja práveže som nikdy také vody sladké nepila. Ako pepsi, fanta, sprite...Sladkosť možno raz za mesiac bola...ale už teraz vôbec 🙂 tiež nejem pečivo, sem tam na raňajky tmavé 🙂 ale dávam si už karnitín 🙂 a týždenne plávanie ma zbavilo vyše 1,2 kg 🙂 takže budem chodiť aspoň 2 x do týždňa plávať 🙂

fadama
29. júl 2016

@matulikm Ja som pila len Colu a sladkosti aj 2-3 denne a zato som vazila 86 kil , ale ako som prestala a priatel my zaobstaral psa vaha isla pekne dole na 66 kil , este by som chcela 7 kil schudnut.

womankc
29. júl 2016

žeby som to dala s vami?????

fadama
29. júl 2016

@womankc A kolko by si chcela schudnut ? Kludne sa pridaj.

womankc
29. júl 2016

no dosť - potrebujem dať dole vyše 20 kg, ale mám strašne slabú vôľu... už som schudla od nejakého februára - marca cca 7 kg , ale ani to nie je na mne vidieť teraz mám váhu 91 tri roky už sa zmietam v tom , že schudnem , priberiem a tak dookola najviac 9 kg ,a le nabrala som viac tento rok v zime som sa neskutočne vyžrala, bola som taká nevyrovnaná akási , ,,,, teraz som začala pravidelne cvičiť , ale aj tak ešte málo ,musím pridať, rozmýšľam, že by som mohla zvládnuť pridať plávanie , mám len jedno pravidelné cvičenie raz do týždňa / tréner super / a niečo musím pridať sama čo je u mňa ťažke, som asi pohodlná , jedlo sa mi podarilo postupne celkom slušne pečivo odbúrať a koláče, problém mám so sladkým ,t ak sa snažím teraz nahrádzať koláče ovocím v lete to ide.......... rada by som sa dostala na váhu 65kg, len ako zlomiť vôľu dlhodobo sa mi to ešte nepodarilo .....

fadama
29. júl 2016

@womankc ja mam ties slabu volu aj som dost pohodla ale pomohli my prechadzky so psom a samozrejme vylucit z jedalnicka sladkosti, ked som uz velmi tuzila po cokolade tak som ju prezuvala ale vypluvala, a pomohlo, ale aj ja potrebujem este par kilo zhodit. A pridaj plavanie to je dobre ja Bohu zial neviem plavat.

womankc
29. júl 2016

@fadama no musím , lebo akosi mám vnútorný pocit, že ak to teraz nedám, tak sa mi to už nepodarí a mám akýsi taký životný psychický zlom, že mám pocit, že musím niečo radikálne zmeniť , najhoršie je že ma nemá tak zvonka čo motivovať heheh. Lebo teda manžel moju váhu nejak nerieši , len sem tam podotkne , že kvôli zdraviu by sme mali dačo so sebou robiť , on začal na cvičiť tiež . Asi kebyže by mi robil nejaké výčitky , asi by som sa viac snažila ...

😅

ivetkab.
29. júl 2016

@fadama Ty si bola tam, kde ja som teraz ... myslím s váhou. Za aký čas si dala dole tých 20kíl?

matulikm
29. júl 2016

@fadama
@womankc Baby, o mojej vôli sa nedá vobec horoviť 🙂 nikdy som na to nemala, vačšinou sa mi podarilo schudnúť v zlom životnom období, ale to som skôr vyzerala choro a nie zdravo ☹ no povedala som si akosi, že dám dačo dole 🙂 nič drastické 🙂 raňajky v podstate mám normálne. Obed som si dávala ryžu a mäsko, ale keď som aj po mesiacoch nevidela výsledok, tak som ryzu vynechala a váha šla dole 🙂 potom si dám niekedy okolo16:00 - 17:00 niečo, keď slabý obed a potom už nepapám. Max jogurt po cvičení 🙂 Plávanie robí veľa, uvedomila som si to, keď som 6 dní za sebou plávala, a váha šla jak lusk dole 🙂 takže budem pokračovať 🙂 a cvičím každy deň, no doma 🙂 trocha bicykel, trocha brušáky, trocha dvíham nohy a to je všetko 🙂 ale baby, niekedy keď ideme na nákup a prechádzam okolo sladkosti 🙂 och matka zem, všetko by som zjedla 🙂 čo ja som sladké nejedávala 🙂 ale tak viem odolať, no zmrzline nie 🙂 a pred cvičením, či upratovaním bytu si dám karnitín 🙂

fadama
29. júl 2016

@womankc drzim ti palce, dufam ze sa ti to podari. 🙂 🙂

fadama
29. júl 2016

@ivetkab. neviem presne asi 8 tyzdnou.

fadama
29. júl 2016

@matulikm Ja som jedla 2krat denne+ jogurt raz za cas a velmi malokedy ovocie.Na ranajky tmavy rozok vacsinou s pastekou a okolo piatej siestej detsku porciu jedla.

womankc
29. júl 2016

@matulikm no ja sa pokúsim pridať to plávanie, ja som teraz bola na dovči a tam vždy plávam ráno skoro sama a tak nejak som dva tri razy bola každý deň vo vode a dala som si záväzok , že sa nebudem prejedať a snažila som sa a prišla som domov o 2,5kg ľahšia čo nasralo muža a dcéru pretože tí pribrali , kebyže sa mi podarí nejesť sladké tak to viem, že by som šla aj 15 kg dole,.. držte palce nikdy som to tak nechcela ako teraz ,fakt ale zvláštne je , že mne tá nadváha vlastne nevadí to je najhoršia kombinácia , ani núdzu o záujem zo strany mužov nemám, len mňa serie , že krásne oblečenie je zväčša len do veľkosti 42 😀 , to sú dôvody čo ???? a teda hlavne kvôli zdravu by som chcela sa dať do formy . Človek by sa od určitého veku mal o seba intenzívne začať starať , nikto nemladne

fadama
29. júl 2016

@womankc aj ja som sa rozhodla hlavne koli obleceniu mala som 44 a mam 40 chcela by som mat 38, ale aj koli partnerovi aj ked tvrdi ze jemu to nevadi no ale predca si myslim ze trosku vadi.... .

womankc
29. júl 2016

@fadama ja mám tieť hore 44 a dole 46 , takže baňa , ja by som sa chcela dopracovať k 40-42 to by mi úplne stačilo mávala som 36 keď sme sa brali a chvíľu po tom , ale bola som strašne vycivená . Ja čisto len pre zdravie , mám rodinné predispozície nelichotivé a gény po otcovej rodine , kde sú všetci taký obézni... takže tam len prísny režim , nič iné mi nepomôže

matulikm
29. júl 2016

@womankc
@fadama no, plávanie robí divy, a ešte aj keď si dáš pozor na stravu...Klobúk dole. Ja si dám aj pečivo na raňajky so sladkým lekvárom, ale to ozaj len na raňajky...potom počas dňa už jem tak, žeby to bolo ako tak zdravé 🙂 žiadne pečivo, sladké a ani vyprážané 🙂 a vidím výsledky 🙂 teším sa, lebo viem že dokážem byť chudšia. A viem, že aj mojej polovičke by som sa páčila, kebyže dám ešte dajaké to kilo dole. Áno, je to také, že teraz môže niekto povedať, že polovičke by som sa páčiť taká aká som 🙂 no stále to tak nie je 🙂 páčim sa mu, ľúbi ma 🙂 ale aj kvôli nemu tochcem dokázať 🙂

fadama
29. júl 2016

@womankc Aj ja som mala v 18stke 36tku ale po dietati som uz 36tku nikdy nemala. Treba davat pozor co jes a pohyb.

womankc
29. júl 2016

@fadama no ja práveže som ako malé dievčatko bola vychrtlina , potom do tej dospelosti som bola skôr bacuľka som mala 75 kg keď sme s mužom sa zoznámili , potom som pre zdravotné problémy vychudla a dlhšie som bola v tej konfekcii 36 po deckách oboch tak do 40 až po poslednom tehu a kadejakých problémoch som naraz okolo tridsiatky výrazne pribrala a po nej mi všetko ostalo..... nejako sme mali čo robiť , som sa totálne zanedbala a teraz je to v stave, že už to ťažko pôjde ,ale nie je to nemožné ... však som už aj schudla bez nejakého väčšieho pričinenia ale nie je to na mne až tak vidno keďže tá nadváha je väčšia , teda viacerí si to všimli ja to nejak nevidím ..... Sranda je , že ja si poviem , že som ako jelito , a že teda patrilo by sa spamätať . I keď nie raz počúvam , že som sexi a zmyselná a to aj zo strany žien hehehehheheheheheheheh keby mi vynadali do tučného vraca , by mi lepšiu službu urobili

fadama
29. júl 2016

@womankc tak si vynadaj do tucneho vreca ty sama, najlepsie je chudnut hlavne sama pre seba, aj ja som si povedala som tucna a rozhodla som sa schudnut, som rada ze som sa na to dala citim sa lepsie aj obliect sa viem lepsie pred tym som chodila len v teplakoch teraz si kupim aj sortky ci sukne

womankc
29. júl 2016

@fadama hehehehehheh však to si stále hovorím 😀 😀 😀 hehehh nezaberá xixiix

ja to tiež chcem urobiť len pre seba , načo by som chudla pre cudzích ...

matulikm
29. júl 2016

Tak robme, aby sme sa same citíli skvelé a TOP 🙂 robíme to kvôli sebe, kvôli tomu, že máme maličkú chybičku - dajaké to kilečko navyše 🙂

fadama
29. júl 2016

@matulikm 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

odm3
2. aug 2016

Ahojte, pozerám, že sa to tu trochu rozbehlo kým som bola na dovolenke, tak sa teším. Mne sa nedarí už tri mesiace - stále rovnaká váha 84. Predtým mi to šlo veľmi pomaly - dala som dole 9 kíl za 10 mesiacov. Teraz sú prázdniny, musím viac variť pre strašne hladných teenagerov. Ako to zvládate? Ako sa stravujete? Namotivujte ma niekto, pomoooc - ešte musím dať dole aspoň 10 kíl.

fadama
2. aug 2016

@odm3 za 10 mesiacov len 9 kil ? treba menej jest a pohyb nic ine nezabera.Max 1000-1200kcal.

stevvvka
2. aug 2016

@fadama
@odm3
9 kil za 10 mesiacov nie je malo. Ak ma clovek pevnu volu a naozaj chce, ano, samozrejme sa da schudnut viac. Ale pri 9kg za 10 mesiacov je zase vyssia sanca, ze sa nevratia. Je to podla mna uspech a netreba sa nato pozerat, ze musim zhodit 20 kil, este nie som ani v polovici...treba to brat pozitivne - z 20 kil uz mam skoro polovicu dole! 🙂
Psychika robi strasne vela a treba sa povzbudzovat, motivovat, a nie mysliet hned na modelky, ktore sice maju dokonale tela, ale tak v 20 rokoch je metabolizmus inaksi.....

matulikm
2. aug 2016

@odm3 Gratulujem 🙂 je to úspech, dať dole 9 kg. Isto sa sama cítiš lepšie, a vieš, že to môže ísť aj viac dole 🙂 treba mať pevnú vôľu, a človek keď vidí výsledky, hneď je to lepšie 🙂 ja sama viem aké to bolo na začiatku ☹ ooch snažila som sa, a buď to šlo veľmi pomaly, dokonca sa to aj na čas zastavilo...furt len ta istá váha ☹ strava, pohyb, no nič... Polovička ma stále povzbudzovala, že to tak má byť, že to chce čas, že to ide pomaly, ale IDE....a ozaj, odrazu sa to rozbehlo a moja váha šla dole...a teda dúfam, že ešte pôjde. Telo si zvyklo na všetko čo malo...netrpím hladom, ani mukami vo fitku 🙂 všetko doma 🙂 a výsledky sú na svete 🙂 ale tak nekončím ešte 🙂