Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015
Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.
@odm3 ale to nie je skutočný hlad. To je emocionálny hlad 🙂 Skutočný hlad je taký, že ho cítiť v bruchu. Tu je dôležité aj zistiť spúšťače, čo vedú k tomu, že si človek dá niečo a potom nemôže prestať. A odstrániť tie spúšťače ani ich nejesť. A možno aj sledovať kedy cítiš ten "hlad", pri akých príležitostiach, čo Ťa akokeby spúšťa.
@natalym meriam 164 a vážim tuším teraz 91 čo je sakra veľa ja to mám ale tak nejak rozložené, že mne to ľudia ani neveria , že toľko vážim .... Proste veľký vankúš heheheh
nie že by mi tie kilá vadili nejak psychicky, mne to len zo zdravotného hľadiska vadí. že by som mala dačo so sebou robiť .
tak baby, august zacinam s vahou 66, moj ciel je dat dole 2kg tento mesiac... nuz, opat raz musim suhlasit s vyjadrenim, ze snom zeny je "zrat" a nepribrat :D :D v mojom pripade urcite ano 😎
@natalym no tak to máš o 10 cm viac aj to už je plus , mne muž povie, že zadok nechaj aj prsia môžu byť len nohy a bruško si trošku sformuj hehehehehh 😀 No keby sa to tak dalo ,ž e ?????? xixiixii Ja neviem ja by som váhu neriešila , kebyže cítim ,ž e ma to zdravotne môže ohroziť ... Mám rodinné nelichotivé predispozície a nerada by som dopadla ako moji rodičia , ale tak možno by som tak dopadla aj ako štíhla....... Ono ja schudnem len pri pravidelnom intenzívnom cvičení a obmedzení sladkého a musela by som tak stále nie len nárazovo, lebo mám gény skôr do strany rodiny kde sú všetci obézni z maminej strany sú všetci drobní a štíhli. sestru mám 50kilovú a môže aj opečeného vola zožrať a keby nemala denne kávu a čokoládu, tak ani ranu nedá
@natalym no mňa všeobecne milujú moji priatelia , lebo ja rada aj varím a hostím tak niečo musím vedieť hehehehheh a teda keby som si mala vybrať medzi homárom +hriešne karamelovu tortou a super kostýmom vo veľkosti 38 .... tak to radšej zažijem ten glykemický záchvat xixixixiixixixixixixiixi
@zimmi1 moja keby som mala 66 kg tak si idem kúpiť zmrzlinu a seriem na diétu xixiixixi teda ja si ju aj tak kúpim zrejme hehehehheh
@natalym no ja som vyšší level, ja by som mala tak intenzívnejšie držať diétu kvôli zdravot . problému, dlho sa ovládam, ale napríklad akonáhle sa cítim dobre , tak si to zakázané dám aj napriek tomu , že dobre viem, že mi bude na .......... a ešte aj s pôžitkom si to vychutná, to už je celé zle hehehehhehehheheheheehheh
@fadama mam 164cm, povodna vaha bola 57kg, teraz mam 66 (podla nasej vahy, cize realne to moze byt aj 68..len stale dufam, ze to ostatne vazia zle :D )na tu sa chcem aj dostat 🙂 a veeeeeelmi lubim sladke, takze pre mna je to strasny boj..ale priznajme si, dnes som uz mala zmrzku, ale len malu, doobeda 😝
Od pondelka drzim dietu cize 2 dni mam za sebou uspecne dokoncene strata hmotnosti 1,7kila. 😵 🙂 😀 .

@fadama To mi je jasné, že nežrať a hýbať sa – len mám silného súpera a to je Hlad - ten hajzlík ma vždy donúti niečo zjesť. To kilo mesačne mi vyhovuje – vtedy je ten hajzlík malý a slabý a ľahko sa drží v šachu 🙂 . Len v poslednom čase som trochu poľavila a nechala toho hnusného hajzlíka diktovať mi čo a koľko mám jesť 🙂 . Športovať som neprestala – len on sa vždy po nejakom výkone automaticky nafúkne na dvojnásobok a hučí do mňa že „ešte sa najedz, ešte sa najedz“ – no skúsim ho pre dnešok nejako chytiť pod krk a hádam sa zasa rozbehnem..