Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015
Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.
@vanesenka no ja práve schudnem zo všetkého. Hlavne stehna, zadok a prsia...tie ani nehovorím...ale brucho strašne pomaly. Možno malinký rozdiel vidím, ale tak - málo :-/ brušákujem, cvičím cviky na brucho, tak hádam sa to začne upravovať 🙂 dakedy ma to štve že chudnem tam, kde netreba...ale tak, asi mám takú stavbu tela....
Ahojte baby, tak ako sa vam dari drzat dietu ? Mne dobre, po piatich dnoch 2 kilo dole 😀
Caute baby kukam ze z nas co tu dlhsie chudnu su len 2- 3, ale nwva ja sa tiez nevzdavam, ukludnujem sa a hlavne motivujem sa tym ze rok po porode moja vaha - 31kg dole, a este tento rok chcem dat dole nejakych 10 az 12 kg dole a budem spokojna no a jasne na buduci rok to chcem dotiahnut na cislo 55kg pri vyske 160cm a este ako bonus pojdem na abdominoplastiku, bo moja koza na bruchu je uz teraz brutal a casom urcite aj prsia nadvihnut, nie zväčšiť ani zmensit len ich mam po dvoch kojeni ovisnute a budem na 1 s hviezdickou takze uvidime drzim kazdej z vas palce nenormalne, ja mam momentálne 75 kg a chcem ist zatial na 63 kg, hlavne prvy ciel pod 70ku drzte sa ozvem sa
Takže pridala som aj ja foto prvá november 72 kg druhá august 61 kg pri výške 157 chcem do konca roka 57 hádam a zadarí ....stále ľutujem že nemám foto keď som mala 86😂 váha za cca dva a pol roka mínus 25

@vanesenka No strava, ako píšeš 🙂 ja som cvičila ale strava o ničom, a kilá ani za svet dole. No po niekoľkých mesiacoch som sa už nastavila aj na stravu akú - takú, plus cvičím...ale len doma 🙂 včera som sa potešila, váha ukázala už 53,8 kg...takže opäť som troška schudla 🙂 teším..aj nekončím. No o týždeň ma čaká operácia, ktorá ma trocha zabrzdí ☹ tak dúfam, že mi to aspoň ako - tak dovolí cvičiť.