icon

Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015

voskovka
30. aug 2015

Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.

matulikm
4. aug 2016

@vanesenka No strava, ako píšeš 🙂 ja som cvičila ale strava o ničom, a kilá ani za svet dole. No po niekoľkých mesiacoch som sa už nastavila aj na stravu akú - takú, plus cvičím...ale len doma 🙂 včera som sa potešila, váha ukázala už 53,8 kg...takže opäť som troška schudla 🙂 teším..aj nekončím. No o týždeň ma čaká operácia, ktorá ma trocha zabrzdí ☹ tak dúfam, že mi to aspoň ako - tak dovolí cvičiť.

matulikm
4. aug 2016

@vanesenka inak, 25 kg....fííha. Skláňam pred tebou klobúk 🙂

vanesenka
4. aug 2016

@matulikm to máš zasnu váhu 😂

odm3
4. aug 2016

@vanesenka to je parádny výkon že 25 kg - za ako dlho sa ti to podarilo?

matulikm
4. aug 2016

@vanesenka hej no vyzerám jak súdok. Nie a nie sa brucha zbaviť....kiež by sa podarilo dať dole ešte 2 kilá. Budeš môj motivačný príklad...lebo ozaj, silný obdiv za to, že 25 kg dole 🙂

vanesenka
4. aug 2016

@odm3 dva roky a ete 5 mi treba ak do konca roka budem rada

vanesenka
4. aug 2016

@matulikm poznám ženy z okolia čo sú chudé. Amaju bruško trocha ako tehotné je to zapríčinené stavbou tela aj rodové ja napríklad nechudnem na prsiachvobec chrbát áno všetok uk šiel preč ale prsia mám také veľké ako pred tehu 😂

matulikm
4. aug 2016

@vanesenka no ja práve schudnem zo všetkého. Hlavne stehna, zadok a prsia...tie ani nehovorím...ale brucho strašne pomaly. Možno malinký rozdiel vidím, ale tak - málo :-/ brušákujem, cvičím cviky na brucho, tak hádam sa to začne upravovať 🙂 dakedy ma to štve že chudnem tam, kde netreba...ale tak, asi mám takú stavbu tela....

vanesenka
4. aug 2016

@matulikm človek nič nenarobí a som schudla vsade len tie orsia nie aj keby som bola anorwktivka mám ich veľké 😂 rodové 😂

zimmi1
4. aug 2016

@fadama tak jasne ze to nie je katastrofalna vaha, nie som zas ani dlho po porode, len by som to chcela dat cim skor uz tie kila dole, nech mozem tehu veci konecne odlozit :D :D

fadama
6. aug 2016

Ahojte baby, tak ako sa vam dari drzat dietu ? Mne dobre, po piatich dnoch 2 kilo dole 😀

matulikm
6. aug 2016

@fadama Gratulujem 🙂 ako sa ti to podarilo? daj receptík 🙂 moja váha ide tiež dole ale oproti tebe je to slimačie tempo. Už mám pod 54 kg 🙂 chcela by som ale mať 52kg aj 51 kg 🙂 nevzdávam to 🙂

fadama
6. aug 2016

@matulikm Dakujem. A mozem vediet aku mas vysku ? Ziadny extra recept nemam, jest iba 2krat denne aj to si dobre rozmysliet co, a detske porcie, ziadne sladkosti ani sladke vody. 🙂

matulikm
8. aug 2016

@fadama No tak tiež nepapám viac....mám raňajky, obed. Ale obed taký že mäsko zelenina...a potom už len jogurt si dám, keď docvičím 🙂 mám 164 cm 🙂 ale pila som dosť sladkých vôd. Nie tie cola, fanta, sprite..ale minerálky - ochutené...Ale už som s nimi sekla 😀

fadama
8. aug 2016

@matulikm Na tvoju vysku si myslim ze mat pod 54kg je vyborne, naco sa este trapit dietami ?

matulikm
8. aug 2016

@fadama ono to len tak vyzerá, že je to v pohode...ťažko uveriť, ale ozaj, 2-3 kilá musia ísť dole...mám úzku stavbu tela, takže dosť vidno, že mám nohy hrubé, a veľké brucho...

fadama
8. aug 2016

@matulikm ja som mensia ako ty o cca 7 cm, ale mne uplne staci keby som mala 58 kil, takze este 6 kilo. 🙂

matulikm
8. aug 2016

@fadama Tak to asi ozaj záleži na stavbe tela...kamoška ma 60 kg a vyzerá skvelo. Nohy stíhle, brucho ploché..a ja? mam 54 a brucho ako keby som bola v 3 mesiaci ☹ a zase sa to dajak zaseklo s tou váhou...asi treba plávanie, to robí divy

fadama
8. aug 2016

@matulikm Plavanie je na chudnutie velmi dobre vraj, skoda ze ja neviem plavat, plavaren mam od domu 3 minuty mohla by som chodit ale co uz. ☹

matulikm
8. aug 2016

@fadama no ja som plávala týždeň každý deň a len tak išlo kilo a pol dole. My tu nemáme plaváreň, musela by som do iného mesta, ale tak chcela by som aspoň 2 krát do týždňa...Teraz ma čaká operácia, tak neviem ako to zvládnem...

fadama
8. aug 2016

@matulikm a aka operacia ta caka ak smiem vediet ? Ja mam napr.dobru motivaciu na schudnutie, s priatelom planujeme na rok svadbu tak by som chcela vyzerat lepsie, hlavne stihlejsie 😀 .

matulikm
8. aug 2016

@fadama no aj my sa chceme vziať, ale už teraz...do konca roka 🙂 😀 tak aj kvôli tomu by som chcela vyzerať jak lusk 🙂 operovať mi budú koleno, v pondelok

fadama
8. aug 2016

@matulikm tak ti gratulujem k svadbe, a z akeho mesta si ?

matulikm
8. aug 2016

@fadama No, my nemáme termín 🙂 a kedže plánujeme svadbu s 15 ľudmi..tak ani termín neriešime 🙂 po operácií sa uvidí 🙂 či ešte do októbra ale po Vianociach, aby sme to stihli ešte v tomto roku 🙂 Vranov 🙂

sany28
8. aug 2016

Caute baby kukam ze z nas co tu dlhsie chudnu su len 2- 3, ale nwva ja sa tiez nevzdavam, ukludnujem sa a hlavne motivujem sa tym ze rok po porode moja vaha - 31kg dole, a este tento rok chcem dat dole nejakych 10 az 12 kg dole a budem spokojna no a jasne na buduci rok to chcem dotiahnut na cislo 55kg pri vyske 160cm a este ako bonus pojdem na abdominoplastiku, bo moja koza na bruchu je uz teraz brutal a casom urcite aj prsia nadvihnut, nie zväčšiť ani zmensit len ich mam po dvoch kojeni ovisnute a budem na 1 s hviezdickou takze uvidime drzim kazdej z vas palce nenormalne, ja mam momentálne 75 kg a chcem ist zatial na 63 kg, hlavne prvy ciel pod 70ku drzte sa ozvem sa

sany28
8. aug 2016
sany28
8. aug 2016

@sany28 to je za pol roka druhu mi nechce pridat

sany28
8. aug 2016

Tato je za rok

vanesenka
9. aug 2016
vanesenka
9. aug 2016

Takže pridala som aj ja foto prvá november 72 kg druhá august 61 kg pri výške 157 chcem do konca roka 57 hádam a zadarí ....stále ľutujem že nemám foto keď som mala 86😂 váha za cca dva a pol roka mínus 25