icon

Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015

voskovka
30. aug 2015

Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.

veronikabarkacsova
5. nov 2015

Bola to čista nahoda ked sme sa pred Vianocami dozvedeli ze druhé babo je na ceste.ale da sa to zvládnuť. Aj cvicit by som mohla chodiť lebo deti mi chodia spat obe o 7 ale taká som rada ze mam klud doma a ticho vecer.no tak to blahozelam to si uz pekne schudla.

19841002
5. nov 2015

Ahojte. Tak sa pochválim svojimi Úspechmi. Cvičiť sa mi nedarí doma až tak moc,raz týždeňňe chodím na to stretnutie ,tak cvičíme vždy niečo iné. Dietu držím s mierou,nie vždy sa podarí ale nejem chlieb a večer sa už kontrolujem. A mám dole podla mier 10 cm z bokov a drieku,3 zo stehien a asi 5 kíl. Ešte by bodlo aspoň tých 5 zhodiť tak hádam sa podarí.

kamilkak
8. nov 2015

@19841002 -gratulujem

kamilkak
8. nov 2015

@aanetkaa1 -mozem poprosit recept na chlieb , dakujem pekne

sany28
8. nov 2015

Caute baby no ja som to nevydržala do pondelka a dnes som sa odvážila musela som lebo som sa citila ako sfuknuty balón A aáááá supeeerrr baby rovných 85 kíl čiže V pondelok bolo 87 A teraz O dva menej ale asi tam zohralo rolu aj to že som mala svoje dni tak baby už som K tej 83 bližšie ak to dám tento rok super bude,ale ak by som mala 79,9kíl 31.12 tak by som sa vybozkavala áno samu seba taká hrdá by som bola na seba ale baby I tak som stastnucka že to ide držte mi palceky ja vám drzim aj na nohách

rybecka
16. nov 2015

@19841002 tak jednoducho si dala 5 kil dole 😕 tak na mne sa to drzi ako kliest 😝 nic sa u mna nedeje
mam zlost ale opat som si dnes povedala v zrkadle zacni nieco robit lebo dopadnes zle 😀

19841002
16. nov 2015

@rybecka no ale musím sa znova nakopnúť aj ja.tento týždeň boli detychoré doháňali sme učivo,malá na mne zavesená celý deň tak som jedla hore dole čo bolo doma a cm je späť 😒 . už aj v skupinke končíme tak to bude tažšie chodiť cvičiť ale nedám sa ,nech si rodina zvykne že niekam chodím. Už im to totiž troška začalo vadiť a to sú len 3 mesiace.

sany28
17. nov 2015

caute baby hlasim sa vcera som nemala kedy takze po tyzdni 84,3kg cize 700g ja SA TAK NESKUTOCNE TESIM vsak z predporodnych 106kg na 84,3kg je nadhera chvalim sa a tesim sa ak to pojde takto tak tych 79kg na silvestra bude , nie ze bude ale musi byt a bodka.to by uz bolo nadhernych 27kg dole juchuchu to by bolo. tak a ako to ide vam velmi sa tu nikto neozyva sice viem ze niektore sa vazite az po mesiaci oki baby kocky makajme a drzim palce

veronikabarkacsova
17. nov 2015

@sany28 Ahoj. Blahozelam k uspechu. pekne ides dole s vahou, No ja som sa odvazila pondelok po mesiaci a z 73 kg mam 70,5 a to mam momentalne este svoje dni taze uvidim na dalsi tyzden, ale tesim sa ze to pomaly ide dole. Cvicit som sa este neprinutila 🙂

sany28
17. nov 2015

@veronikabarkacsova vybo rne pekne ides aj ty ja zacnem cvucit ked uz nebudem kojit a ked sa situacia doma ukludni vzdy si este hladam nejaky rezim a vysku mas aku ja mam len 161 cm rak ja som taka gulka mala

19841002
17. nov 2015

@veronikabarkacsova ja počas svojich dní mám aj o dva kilá viac čo kilá mtelo zadržuje vodu a som nafúknutá. To sté sa stne pri splne aj vtedy môže človek viac vážiť.

veronikabarkacsova
18. nov 2015

@sany28 my uz rezim mame. Deti vstavaju sice rano skoro o 6 ako ide muz do prace ale uz o 6 vecer spia. Vysku mam 166 .

veronikabarkacsova
18. nov 2015

@19841002 Vazne az tolko? No tak to som zvedava na nablizsi pondelok co ukaze vaha. Tvoja cielova vaha je aka?

emuskaaa
18. nov 2015

@veronikabarkacsova pekne ti to ide ja tiez bojujem a zo 72 po mesiaci mi ostalo uz len 67,8 😉 len tak dalej 😉

veronikabarkacsova
18. nov 2015

@emuskaaa Ahoj, no tak to blahozelam 4,5 kg za mesiac je dost. ako sa ti to dari?

emuskaaa
18. nov 2015

@veronikabarkacsova Dobre o mesiac napisem aku budem mat vahu 😉

19841002
20. nov 2015

@veronikabarkacsova Nestanovila som si váhu,no teraz mám ako pred druhým tehotenstvom,tak keby ešte išlo na to pred prvým to by blo fajn,ale mne hlave ide o cm.

veronikabarkacsova
20. nov 2015

@19841002 skoda ze som sa i ja nepomerala. No vidim ze v pase som schudla

veronikabarkacsova
20. nov 2015

@19841002 ja mam medzi detmi11 mesacny rozdiel. Maly ma teraz 3 mesiace.pred prvym otehotnenim som mala 68 kg a pri malej som pribrala 20 ,kg a hned som otehotnela znovu a po porode maleho som zisla na vahu 73 .pri malom som pribrala len 5 kg .chcela by som ist na 65 kg do konca januaraa a do leta na 60. Som sama zvedava ako to pojde . nevydrzala som a dnes som sa odvazila a 69,8 taze sa tesim .

19841002
20. nov 2015

@veronikabarkacsova my sameriame každý týždeň v skupine,aj ja som si to pozrela len minule ke´d druhú kočku bab chválila a som sa potešila.ale teraz som mala dva týždne,že som moc nedietovala s cm pribudlo naspäť 😠 . ale pokúsim sa ešte vydržať aspoň do vianoc a potom na jar hlavne,lebo ako sa minulo ovocie zelenina zo záhrady to z obchodu mi nechutí tak.

sany28
23. nov 2015

No babenky idem sa pochváliť pred týždňom 84,3kg A dnes rovných 83kg čiže 1,3 som šťastnúcka do konca roka chcem mať na začiatku číslo 7 A budem stastna držte mi palce

rybecka
24. nov 2015

konecne aj ja mam uz cislo mensie mala som 78 kg a mam 76,5 🙂 🙂 🙂 ma to povbudilo idem spraviit salatik na veceru 😉

odm3
24. nov 2015

Ahojte, mne sa váha už tri týždne drží na 88. Dnes som piekla, nezjedla som ani jeden koláč, ani misy som nevylizovala 🙂 ale stále som ochutnávala, že či je krém, cesto, čokoláda OK a teraz mám pocit že som pribrala 5 Kg. Som zvedavá ako prežijem vianočné pečenie, moja dieta bude vážne ohrozená, obávam sa 🙂

sany28
24. nov 2015

@rybecka super aj ja by som už chcela mať také číslo len tak ďalej dotoho nebojime sa ničoho dotoho chcachacha

odm3
29. nov 2015

Ahojte, no ja som konečne po 4 týždňoch prelomila číslo 88, teraz mám 87,4. U mňa to ide takto už tretí mesiac - 3 až stari týždne nič a potom zrazu to klesne behom jedného týždňa. Pritom nemením stravovanie, len s tou váhou to tak je, naozaj sa netreba nechať odradiť - mňa niekedy už chytá zúfalstvo keď napriek snahe to nejde dole.

emuskaaa
29. nov 2015

@veronikabarkacsova 😏 och ty si sa ma pytala ako sa mi to dari 😏 tak papam zdravo kuracinku rybu vela zeleninky no ziaden tuk ani olej cukor som prestala pouzivat papam kazde 3hodinky no a samozrejme ze telo tuk potrebuje ale papam ho vo forme lanoveho oleja za studena lisovany ... Tiez uz sa vazim iba 1x za mesiac to vela robi svoje 😏 neviem kolko mam kg tak ako som napisala az po mesiaci dam vediet ako som dopadla 😁 kazala som muzovi aby zobral baterku z vahy 😂😂😂

veronikabarkacsova
30. nov 2015

@emuskaaa ja som tiez prestala jest vsetko v com je biely cukor, vynechala som muku. Tuky ja jem ale len zdrave orechy,, rozne semienka, kokosovy olej. Ale som sklamana lebo od minuleho tyzdna sa vaha nepohla. Dufam ze sa to zmeni v priebehu tohto.

sany28
30. nov 2015

Ja baby jem všetko skoro A váha ide doooooolleee takže tak

20tanicka20t
1. dec 2015

@odm3. Skús piecť zdravšie..daj menej cukru..klasickú múku daj napoly s celozrnou..alebo jemné ovsene vločky ..používaj orechy,mak..a pôjde to..mne to pomáha

sany28
7. dec 2015

No baby čau čau pred dvoma týždňami 83kg A dnes 81,1 kg takže tých mojich 79,9kg do konca roka moc reálne dúfam že to nepokaslem Držte mi palčeky