icon

Môže chudnutie spôsobiť bolesti hlavy?

31. jan 2025

Ahojte
Poradte, posledne dni ma kazdy jeden den boli hlava ( som migrenicka, vysetrenia urobene vsetky) ale toto uz nemam roky , ze taham uz 4 den mam bolesti hlavy, netusim nemoze to byt z toho ze chudnem?
KT mam nastavene dobre

mamamasama
31. jan 2025

Koľko piješ vody?

autor
31. jan 2025
carduelis
31. jan 2025

Nevysadila/neobmedzila si kavu?

ss1908
31. jan 2025

kolko kcal denne prijimas? skus doplnat elektrolyty - staci ak si vo vode rozpustis himalajsku sol pripadne sa daju napr v dmke kupit take izotonicke napoje. mna zvykla boliet hlava pri fastingu a bolo to kvoli chybajucim elektrolytom.

autor
31. jan 2025

@carduelis nepijem kavu uz viac ako 10 rokov

tracka
31. jan 2025

ja som rovnako migrenicka a tiež ma pri chudnuti boli viacej hlava, nakoniec to bolo nízkym železom co pri chudnuti nie je nič neobvyklé

autor
31. jan 2025

@ss1908 mam to nastavene dobre okolo 1600kcal prepocitane k pohybu, v kt pohyb vypnuty najhorsie je ze potom ma chytaju strasne chute a zacnem sa prejedat blbosti a hlavne slane hm ze by to bolo to a telo si pyta co mu chyba? Nudem si ich musiet kupit

autor
31. jan 2025

@tracka skusim doplnit dakujem

sense
31. jan 2025

Nevynechala si cukor? Alebo obmedzila sacharidy? Prípadne ak si začala viac cvičiť môžu ti chýbať mineraly

amazonka13
31. jan 2025

🍏 Áno, môže to byť z toho, že chudneš. Telo sa zbavuje toxínov... Máš malý príjem živín.... A môže to mať mnoho ďalších príčin, napríklad predmenštruačný syndróm. Stresové obdobie... a iné...

autor
31. jan 2025

@sense KT mam nastavene
Jasne ze ked chudnem jem menej
Len tie bolesti ma dost vyvadzaju z miery a rezimu, chyta ma strasny hlad potom doslova hltam jedlo a hlavne slane ale v podstate mam pocit na odpadnutie a ze sa musim okamzite najest
Mozno tie mineraly vyskusam
Lebo sa bojim ze zase priberiem takymto tempom

autor
31. jan 2025

@amazonka13 chudnem uz 10mes, doteraz som take stavy nemala

sense
31. jan 2025

Ono je jasné že pri chudnutí jea menej , ja som s spýtala ale na obmedzenie resp zníženie cukru v strave ,pretože ak si razantne podsekla nielen čistý cukor ale napr aj ostatné sacharidy tak bolesti hlavy môžeš mať spôsobené aj tým. Stavy že je to na odpadnutie môžu byť práve poklesom cukru rovnako aj záchvaty hladu

autor
31. jan 2025

@sense cukor mam v norme to som si merala kedze mam doma cukrovkara

sense
31. jan 2025

Ono cukor v norme mať môžeš ale napr jedáva sladké, ješ pečivo ...zrazu to vysadis a je to pre telo šok....tie záchvaty hladu z niečoho pramenia čiže buď nízky príjem, vyradenie niečoho z jedálnička razantne alebo telu niečo chýba....

autor
31. jan 2025

@sense nevysadzovala som potraviny upravila som len porcie

ss1908
31. jan 2025

skus uvidis 🙂 mne to velmi pomohlo a nema to ziadne kalorie navyse, len proste slana voda aj ti to zazenie tu chut po slanych jedlach

autor
31. jan 2025

@ss1908 dakujem

purple_wolf
2. feb 2025

ked chudnes tak potom z nedostatku sacharidov alebo malo vody pijes... u mna to byva do teraz jedno alebo druhe