icon

Najlepšia diéta pre mňa. Poraďte mi

sosanna88
10. apr 2015

Baby, chcela by som schudnut len 2-3kg..viac menej z brucha. Mam teraz tazsie obdobie a zajedam to...samozrejme sa to podpisuje na postave.
Nie som zastanca diet, ani cvicenia-to skratka nevydrzim, nebavi ma to odjakziva. Milujem jedlo, milujem sladke, denne musim ma aspon jednu sladkost. Som otrasne pazrava...mam 58kg, nie som tlsta, na to co s prepacenim pozerem vyzeram dobre. ale dobre sa necitim...
Tak by som chcela poradit taku pardnovu povedzme ocistu, ktoru by som bez problemov zvladla...ziadne hladovky nevydrzim. A keby zliezli aspon tie 2kg bola by to parada. Existuje daco ake? Pricom mozem pojedat? 🙂 a hlavne nenarocne na pripravu...mam doma neriadenu strelu a dhle postavanie v kuchyni nezvladam.
...kludne sa smejte 🙂

bandura
10. apr 2015

ja som pred uz 12rokmi presla na pravidelnu stravu ...pozerala som na hodky a kazde 4hodiny som jedla...takze rano som si zaliala ovsene vlocky vodou nato nastruhala polko jablka a skoricou posypala, mozes pridat aj suesene hrozienka alebo slivky, potom o 4hodinky som si dala zeleninovy salat a vecer len acidkofilne mlieko takto som vydrzala viac ako mesiac a zisli az 15kg 🙂

mimi8814
10. apr 2015

obmedz sladkosti a jednoduche sacharidy, prave tie sa radi ukladaju na bruchu.

bandura
10. apr 2015

@mimi8814 mozes poradit ake su to jednoduche sacharidy,?

mimi8814
10. apr 2015

potraviny s vysokym glykemickym indexom. Cukor, biele pecivo, hranolky...

bandura
10. apr 2015

@mimi8814 klasicke tucne jedla, dakujem

raduska12
10. apr 2015

@sosanna88 ja by som to jedine poradila tak ako ti radila @bandura ...
ja mám momentálne čo sa týka pár kg naviac rovnaký problém nie som pevná , ale vcca 2kilečka išli hore a už sa necítim dobre a mám nafuknuté brucho ... nemám rada diéty a na cvičenie nie je momentálne čas takže jediné čo mi teraz ostáva je dodržiavať pravidelnú stravu .. 😠 😠

marika39
10. apr 2015

ak na niečo prídeš - napíš. Dopriať si všetko čo nám chutí a pritom super vyzerať by sme asi chceli všetky 😉

sosanna88
autor
10. apr 2015

@marika39 nieze dopriat si vsetko...trebars sladkosti mozem obmedzit, ale u mna je najhorsi asi to, ze neviem pravidelne jest. ja jem ked mam cas...a to som uz zvycajne hladna ako pes a zjem aj kona. alebo jem rychlo, nieco do seba hodim aby som neodkväcla. neranajkujem...neviem rano jest, napina ma z toho. pijem len kavu...
na takyto ,,fasa,, rezim som si zvykla v robote, na 12h zmenach...v dennej som si skratka nemohla dovolit sadnut a jest, robim zdr. sestru a lekarov a pacientov nezaujima, ze ja som hladna..jedla som kedy bol cas, doobeda zväcsa kava a ked som mala stastie prvy krat som jedla az na obed...ked som prisla domov o 19tej zozrala som vsetko co nezozralo mna. v nocnej som samozrejme zrala zas, aby som sa udrzala pri zmysloch 🙂
...uz som doma treti rok ale na tomto rezime fungujem a ked sa aj zatnem, vydrzi mi to par dni a znova do toho vhupsnem. robim sama sebe zle, viem to, ale pevna vola...to nepoznam asi.

h2
10. apr 2015

@sosanna88 Jáj, to by bolo super, schudnúť bez diét a bez cvičenia, to by sme brali všetky. 🙂 No ale tie 2-3 kg je dosť málo, to by sa Ti mohlo podariť. Čo keby si si skúsila odoprieť tú každodennú sladkosť? Viem, ak si na to zvyknutá, tak to nebude ľahké. Ale skús si napríklad nič sladké nekúpiť, keď to nemáš doma, tak si to nedáš. A skús do stravy zaradiť viac bielkovín, napr. chudé kuracie, či morčacie prsia. A k tomu veeeľa zeleniny, zaplní Ti žalúdok. Síce nezasýti nadlho, ale o to sa postará zase to mäsko. A keď máš chuť na sladké, daj si kúsok ovocia. Držím palce, to zvládneš. 😉

bandura
11. apr 2015

bez diet a bez cvicenia vaha bude len stat... 😠

sosanna88
autor
11. apr 2015

@h2 ja jedavam len kuracie a morcacie mäso, sem tam rybu...polievky...ale ano, popriom plno somarin, ako sladkosti, tycinky a pod. a najmä ten rezim je dos na prd. vrrrr...musim sa zapret do kelu ved ozaj 2-3kg by mala by malina...nech mozem plavky nahodit

bandura
13. apr 2015

@sosanna88 ako sa ti dari?

peneloppe
13. apr 2015

@sosanna88
A co tak viac chodze. Neviem aky cestovny prostriedok vyuzivas ale skus ho nahradit chodzou aspon ciastocnee. Mne sa chodza velmi osvedcila. Clovek nema pocit ze cvici ale pritom vlastne vydava energiu a v tomto rocnom obdobi je to velmi prijemne.
A trosku upravit stravu ale prilis na to nemysli, lebo aspon ja mam taku skusenost ze cim viac sa tym zaoberam tym vacsiu chut na jedlo mam a nedajboze ze sa chcem v niecom obmedzit, tak vtedy mi nic ine nepride na rozum a na chut len to konkretne nezdrave jedlo. 😀