icon

Nová výzva Fitshaker a jedálniček

didian
28. apr 2025

Ahojte baby, od 5.5.2025 na fitshaker ide prebiehať nová výzva do plaviek, chcem sa opýtať ak si kúpim iba mesačné členstvo na vyskúšanie za 9,9 € budem mať aj prístup aj k jedálničku, alebo len pri členstve za 19,9€ či ako to funguje, ďakujem

eliskadad1
28. apr 2025

Ja čo si pamätám tak som mala aj jedálniček 🙂 Ono to tam tuším je niekde vypísané že čo tým získaš 🙂

1angelika
28. apr 2025

Budeš mať ale ak chceš absolvovať celú výzvu tak ti mesačné členstvo nebude stačiť. Výzva trvá dlhšie

liwka303
28. apr 2025

Veru tak, nebude ti to stačiť na celú výzvu, mám skúsenosť 😀 Ale inak fitshaker celkovo hodnotím dosť pozitívne, mne to vyhovovalo dosť 🙂

nuklia
28. apr 2025

K tejto vyzve je spracovany aj jedalnicek. Pri registrovani sa do vyzvy by ti mal prist na mail. Dalsia moznost je jedalnicek od Miska Palenika. A ten si vies objednat pri tom VIP clenstve. Su to dva rozne jedalnicky.

elysiacik
28. apr 2025

Tri mesiace tuším trvá takáto výzva, tiež už mám nie jednu absolvovanú 😀 A za tú cenu sa to fakt oplatí 😉

puertorico
28. apr 2025
@elysiacik

Tri mesiace tuším trvá takáto výzva, tiež už mám nie jednu absolvovanú 😀 A za tú cenu sa to fakt oplatí 😉

@elysiacik a schudla si ? alebo vyformovala si sa ? aj ja by som chcela začať ale som skeptická 🙈

elysiacik
28. apr 2025
@puertorico

@elysiacik a schudla si ? alebo vyformovala si sa ? aj ja by som chcela začať ale som skeptická 🙈

@puertorico Jasné keď to dodržiavaš tak nie je dôvod neschudnúť alebo sa nevyformovať 😉 Každá nedeľa je oddych a jedenkrát do týždňa bývala aj jóga. Akože za mňa perfektný tréningový plán lebo je tam fakt všetko a nie je to nejaké stereotypné cvičenie.

puertorico
28. apr 2025
@elysiacik

@puertorico Jasné keď to dodržiavaš tak nie je dôvod neschudnúť alebo sa nevyformovať 😉 Každá nedeľa je oddych a jedenkrát do týždňa bývala aj jóga. Akože za mňa perfektný tréningový plán lebo je tam fakt všetko a nie je to nejaké stereotypné cvičenie.

@elysiacik a mohla si aj zhrešiť a dať si niečo normálne jesť ? napríklad ja ľúbim jesť celozrnnú kaiserku . neviem či sa toho viem vzdať 😂

zapalkazapalkova
28. apr 2025
@puertorico

@puertorico ja som minuly rok bola vo vyzve a jedalnicek som nedodrziavala, iba som cvicila a vyformovala som si svaly a celkovo spevnila telo 💪, ale zrala som aj chipsy🤭😅

didian
autor
6. máj 2025
@1angelika

Budeš mať ale ak chceš absolvovať celú výzvu tak ti mesačné členstvo nebude stačiť. Výzva trvá dlhšie

@1angelika áno ,to mi je jasné, dala som si len mesiac na vyskúšanie, poslali mi jedálniček...des(to proste nedám, ale cviky sú fajn, tak aspoň na niečo mi to bude dobré, keď už nie strava, po mesiaci keď sa mi zapáči zaplatím si znova

1angelika
6. máj 2025

držím palce 🙂 aj ja som tak skúšala a už podľa nich cvičím 5 rokov, cvičenie je fajn pre zdravie atd, schudnúť sa dá jedine stravou