Odporúčania na chutný ovocný proteín
Ahojte, viete odporucit chutovo dobry "ovocny" protein- do vody, co chuti ako sumienka/limonada. Tie srvatkove mi nechutia. Foto balenia potesi. Dakujem
Velmi nie. Su aj ine ako srvatkove, ale asi nie vo forme sumienky. Ja ich tiez nejem s vodou ci mliekom. Sypem ich do bieleho jogurtu, kam si dam obilne otruby, chia semienka, trochu kokosoveho oleja, a cokolvek, co mi chuti, a napr. cucoriedky ci trosku sorbetu. A pred cvicenim ci po nom aj dextrozu alebo med. Mozes si vybrat ochuteny aj neochuteny protein (srvatkovy, vegansky, hovadzi atd), ale vecami, ktore si tam rozmiesas, si tu chut mozes vyrazne upravit. Vyskusaj to, verim, že budes spokojna.
@zuzinka888 Vilgain Clear Whey Isolate
@janai1 velmi zaujimave. Nevedel som, ze take nieco existuje. To by mohlo byt pre autorku idealne, kedze je to malinovka.
More nutrition protein clear mojito
Chutný proteín podľa mňa neexistuje.😁
Ale aj vilgain aj my protein Ma clear proteiny
Voxberg ma take.
https://www.voxberg.com/produkty/proteiny/clear...
@zuzinka888 na myprotein maju clear proteiny skus tieto ale cenovo podľa mňa prepal
Ja som skusila 3 rozne, je to hnusne umele presladene.
@zuzinka888 ja tiez odporucam vilgain, lebo mne vadia vsetky s umelymi sladidlamu (mam z toho taku hnusnu pachut a kyselinu) a vilgain ma sladene steviou. Ja pouzivam vacsinou prichut broskyna a zvyknem si ho davat napriklad aj do vychladeneho zeleneho caju s citronom a lad. Davam ale obela viac vody ako je napisane v davkovani, lebo mne pride dost sladky inak.
Ja som skusila 3 rozne, je to hnusne umele presladene.
@natalka13
Tento je sice srvatkovy ale je bez prichute a bez tych hnusnych sladidiel.Uplne bez prichute nieje,chuti ako susene mlieko tak mliecne smotanovo.Jemne a prirodzene.Da sa objednat aj vzorka.Mala som aj s prichutami a ozaj tie sladidla su hnus,brucho nafuknute....Tento je fakt chutny.
@natalka13
Tento je sice srvatkovy ale je bez prichute a bez tych hnusnych sladidiel.Uplne bez prichute nieje,chuti ako susene mlieko tak mliecne smotanovo.Jemne a prirodzene.Da sa objednat aj vzorka.Mala som aj s prichutami a ozaj tie sladidla su hnus,brucho nafuknute....Tento je fakt chutny.
Mne chutia z EstyWell 😊
@nattyond toto su sice ovocne, ale nie to, co sa pyta autorka otazky. Lebo ona chce take tie ja to volam "sumienkove", nie klasicke s ovocnou prichutou.
@muchotrafka298 ďakujem za vysvetlenie, také nepoznám 😃 šumienkový mám len iso drink 😄
@muchotrafka298 ďakujem za vysvetlenie, také nepoznám 😃 šumienkový mám len iso drink 😄
@nattyond toto su teraz moderne proteiny, ze to mas ako ked si do vody das sumienku, je to take priesvitne "dzusoidne". A hej, citit to tam tu umelu pachut.
Neostal niekomu Diet shake od zdrave proteiny alebo fit4you 900 g a rad by sa ho zbavil?

@zuzinka888 Vilgain Clear Whey Isolate