icon

Oplatí sa zaplatiť si Fitshaker?

Včera o 14:35

Baby tie co si platíte fitshaker oplatí sa to? Som úplný zaciatocnik v cvičení a kvôli problémom s členkom nemozem cvičiť nic kde sa skáče. Oplatí si mi do toho ísť?

sisa_s
Včera o 15:09

Ak by si chcela skusit, v Telekom aplikacii je mesacne clenstvo zadarmo 🙂

autor
Včera o 15:10
@sisa_s

Ak by si chcela skusit, v Telekom aplikacii je mesacne clenstvo zadarmo 🙂

@sisa_s aj ked nemam telekom tak si to viem pozrieť?

sisa_s
Včera o 15:13
@anonym_autor

@sisa_s aj ked nemam telekom tak si to viem pozrieť?

@anonym_autor poslem ti kod, ak mi napises sukromnu spravu 🙂

biba_18
Včera o 15:30

mne sa oplatilo…

mogaa
Včera o 17:40

HasFit for beginners nájdeš na youtube
napr:

https://www.youtube.com/watch?v=R4x9rXThlQs
anonym_c8b46f
Včera o 17:50

V podstate ano..vo vyzvach su rozne druhy cvikov a rozni treneri teda.. plus samozrejme kazdy skakajuci cvik vies modifikovat (kracanie napr) alebo si vies pustit ine cvicenie uplne.. ak si v unione, zvykla byt 20% zlava

anonym_55e01e
Včera o 19:01

Za mna urcite. Je tam fakt krasny vyber cviceni.
Ak ti hlavne teraz ide o zapojenie sa do novorocnej vyzvy tak si tam vies cvicenie jednotlive dni aj vymenit. Napr nejaku nadupanu tabatu vymenit napr za cvicenie na ruky.

anonym_29055f
Včera o 19:46

@anonym_autor oplatí ale iba vtedy keď budeš dodržiavať stravu. Ja som s nimi cvičila ale dodržiavala stravu a schudla som . Prestala som lebo mi začala tá skupina vadiť, cítila som sa tak ako v nejakej sekte. Skús.

tilly
Včera o 19:56

Mne fitshaker nesadol vôbec. Zaplatila som celý rok a necvičila som s nimi. Párkrát tabatu. Odvtedy si buď nájdem na yt, alebo už ak viem čo a ako (mala som trénerku) a cvičím podľa seba.

autor
Včera o 19:59
@tilly

Mne fitshaker nesadol vôbec. Zaplatila som celý rok a necvičila som s nimi. Párkrát tabatu. Odvtedy si buď nájdem na yt, alebo už ak viem čo a ako (mala som trénerku) a cvičím podľa seba.

@tilly co ti nevyhovovalo?

didian
Včera o 20:12

tiez som mala zaplatene, a nedodrziavala som stravu,neschudla som,aj na yt sa od nich daju pozriet rozne videa a cvicit

autor
Včera o 20:19
@didian

tiez som mala zaplatene, a nedodrziavala som stravu,neschudla som,aj na yt sa od nich daju pozriet rozne videa a cvicit

@didian a strava bola v pohode ci take suroviny ktoré ani nevieš zohnať v obchode?