Oplatí sa zaplatiť si Fitshaker?
Baby tie co si platíte fitshaker oplatí sa to? Som úplný zaciatocnik v cvičení a kvôli problémom s členkom nemozem cvičiť nic kde sa skáče. Oplatí si mi do toho ísť?
Ak by si chcela skusit, v Telekom aplikacii je mesacne clenstvo zadarmo 🙂
@sisa_s aj ked nemam telekom tak si to viem pozrieť?
mne sa oplatilo…
HasFit for beginners nájdeš na youtube
napr:
V podstate ano..vo vyzvach su rozne druhy cvikov a rozni treneri teda.. plus samozrejme kazdy skakajuci cvik vies modifikovat (kracanie napr) alebo si vies pustit ine cvicenie uplne.. ak si v unione, zvykla byt 20% zlava
Za mna urcite. Je tam fakt krasny vyber cviceni.
Ak ti hlavne teraz ide o zapojenie sa do novorocnej vyzvy tak si tam vies cvicenie jednotlive dni aj vymenit. Napr nejaku nadupanu tabatu vymenit napr za cvicenie na ruky.
@anonym_autor oplatí ale iba vtedy keď budeš dodržiavať stravu. Ja som s nimi cvičila ale dodržiavala stravu a schudla som . Prestala som lebo mi začala tá skupina vadiť, cítila som sa tak ako v nejakej sekte. Skús.
Mne fitshaker nesadol vôbec. Zaplatila som celý rok a necvičila som s nimi. Párkrát tabatu. Odvtedy si buď nájdem na yt, alebo už ak viem čo a ako (mala som trénerku) a cvičím podľa seba.
Mne fitshaker nesadol vôbec. Zaplatila som celý rok a necvičila som s nimi. Párkrát tabatu. Odvtedy si buď nájdem na yt, alebo už ak viem čo a ako (mala som trénerku) a cvičím podľa seba.
@tilly co ti nevyhovovalo?
tiez som mala zaplatene, a nedodrziavala som stravu,neschudla som,aj na yt sa od nich daju pozriet rozne videa a cvicit
tiez som mala zaplatene, a nedodrziavala som stravu,neschudla som,aj na yt sa od nich daju pozriet rozne videa a cvicit
@didian a strava bola v pohode ci take suroviny ktoré ani nevieš zohnať v obchode?

Ak by si chcela skusit, v Telekom aplikacii je mesacne clenstvo zadarmo 🙂