Oplatí sa zaplatiť si Fitshaker?
Baby tie co si platíte fitshaker oplatí sa to? Som úplný zaciatocnik v cvičení a kvôli problémom s členkom nemozem cvičiť nic kde sa skáče. Oplatí si mi do toho ísť?
Ak by si chcela skusit, v Telekom aplikacii je mesacne clenstvo zadarmo 🙂
@sisa_s aj ked nemam telekom tak si to viem pozrieť?
mne sa oplatilo…
HasFit for beginners nájdeš na youtube
napr:
V podstate ano..vo vyzvach su rozne druhy cvikov a rozni treneri teda.. plus samozrejme kazdy skakajuci cvik vies modifikovat (kracanie napr) alebo si vies pustit ine cvicenie uplne.. ak si v unione, zvykla byt 20% zlava
Za mna urcite. Je tam fakt krasny vyber cviceni.
Ak ti hlavne teraz ide o zapojenie sa do novorocnej vyzvy tak si tam vies cvicenie jednotlive dni aj vymenit. Napr nejaku nadupanu tabatu vymenit napr za cvicenie na ruky.
@anonym_autor oplatí ale iba vtedy keď budeš dodržiavať stravu. Ja som s nimi cvičila ale dodržiavala stravu a schudla som . Prestala som lebo mi začala tá skupina vadiť, cítila som sa tak ako v nejakej sekte. Skús.
Mne fitshaker nesadol vôbec. Zaplatila som celý rok a necvičila som s nimi. Párkrát tabatu. Odvtedy si buď nájdem na yt, alebo už ak viem čo a ako (mala som trénerku) a cvičím podľa seba.
Mne fitshaker nesadol vôbec. Zaplatila som celý rok a necvičila som s nimi. Párkrát tabatu. Odvtedy si buď nájdem na yt, alebo už ak viem čo a ako (mala som trénerku) a cvičím podľa seba.
@tilly co ti nevyhovovalo?
tiez som mala zaplatene, a nedodrziavala som stravu,neschudla som,aj na yt sa od nich daju pozriet rozne videa a cvicit
tiez som mala zaplatene, a nedodrziavala som stravu,neschudla som,aj na yt sa od nich daju pozriet rozne videa a cvicit
@didian a strava bola v pohode ci take suroviny ktoré ani nevieš zohnať v obchode?
Mala som mesiac zadarmo, ale nepáčil sa mi ten koncept, ďalej som to nepredĺžila... Však skús kúpiť najprv najkratšie obdobie a uvidíš... každému vyhovuje niečo iné
Ovela rychlejsie a lepsie vysledky mam so silovym cvicenim. Bez skakania.
Ak nemozes skakat vo FS budes mat kopu obmedzeni, ich pilates je uplne slaby tam sa neskace ale teda cvicenie nic moc.
Ovela rychlejsie a lepsie vysledky mam so silovym cvicenim. Bez skakania.
Ak nemozes skakat vo FS budes mat kopu obmedzeni, ich pilates je uplne slaby tam sa neskace ale teda cvicenie nic moc.
@natalka13 a co teda odporúčas? Ja som úplný zaciatocnik
@anonym_autor pre 3mi rokmi som a FS schudla za 3 mesiace 14kil, potom som prestala kvoli kolenu, teraz v septembri som s nimi opat zacala výzvu a mam dole 10kil , mne FS vyhovuje zapnem kedy mam cas, cvicenia pekne vysvetlené na začiatok mi to úplne stačí
@natalka13 a co teda odporúčas? Ja som úplný zaciatocnik
@anonym_autor ja som pridala bielkoviny, prestala jest sladke a cvicim s cinkami a ketleballom doma podla dminikah najdes na IG 3x tyzdenne 3x beham vonku na cerstvom vzduch 30min striedam s chodzou. Cvicim kedy chcem kedy zapnem apku. Silove cvicenia su dolezite aj pre kostru nielen svaly.
Chudla som pomaly aby to bolo dlhodobo udrzatelne.
@anonym_autor ja som pridala bielkoviny, prestala jest sladke a cvicim s cinkami a ketleballom doma podla dminikah najdes na IG 3x tyzdenne 3x beham vonku na cerstvom vzduch 30min striedam s chodzou. Cvicim kedy chcem kedy zapnem apku. Silove cvicenia su dolezite aj pre kostru nielen svaly.
Chudla som pomaly aby to bolo dlhodobo udrzatelne.
@natalka13 ja mam aktuálne dosť problem s emocnym jedením. Hlavne preto som chcela pridať nejaký pohyb
Kdesi treba zacat, lebo hybat sa treba.. ci toto, ci ina platforma, stoji to za mesiac tolko co kava a zakusok v cukrarni.. tym, ze kazdy den je ine video, mozno ta to nakopne a budes skusat cvicit.
Mne sa to oplatilo, naštartovalo ma to tak, že som schudla 20 kíl🙂

Ak by si chcela skusit, v Telekom aplikacii je mesacne clenstvo zadarmo 🙂