icon

Overené prípravky na naštartovanie spaľovania tukov

25. feb 2026

Ahojte
Máte niečo overené na naštartovanie spaľovania tukov? Napríklad čaje, tabletky...
Už pár mesiacov pravidelne behám, dávam si pozor na stravu, všetko si podstivo zapisujem do kalorických tabuliek a snažím sa byť v kalorickom deficite. Zo začiatku som na sebe videla super výsledky ale teraz mi váha stojí a dokonca mám pocit keď sa vidím v zrkadle že som zas akási pribratá (možno je to zadržaná voda). Som z toho sklamaná pretože sa snažím robiť všetko pre to aby som schudla a preto by som chcela skúsiť niečo, čo by mi možno naštartovalo spaľovanie. Samozrejme v behaní a v dodržiavaní stravy by som pokračovala ďalej.
Ak máte niečo overené budem rada ak sa podelíte o skúsenosti.

anonym_861be1
25. feb 2026

L carnitin a garcinia cambogia

anonym_d14091
25. feb 2026
@anonym_861be1

L carnitin a garcinia cambogia

@anonym_861be1 kde kupuješ?

anonym_830bfe
25. feb 2026

@anonym_autor peptid retatruide

anonym_7114b7
26. feb 2026

Ak behas, robis dobre. Idealne este k tomu cvicit na spevnenie svalov. Svaly su tie, co spaluju. Ked vyguglis spalovace, vybehne na teba vela. Ale na zhodenie je aj tak lepsi kaloricky deficit nez spalovac. Ale pre dobry pocit si ho mozes dat tiez. Ak vaha zastala, tak vydrz, trpezlivost, zase sa rozbehne. Telo nema nastavenu presnu linearnu krivku chudnutia. Moze sa stat, ze 28 dni nic, ani gram a potom za posledne dva dni v mesiaci 3 kg dole. Ako sa pribera roky, tak aj chudnut by sa malo polovicu toho casu a nie par mesiacov do leta. Pripadne, ak to chces nakopnut, skus sokovat telo. Ze jeden v tyzdni sokujes telo, ze si das post, hladovku a do toho vysoky vydaj energie (cely den turistika, behat 20km aj na viackrat). Potom sa to zase rozbehne, fyzika nepusti. Ziaden prijem, vysoky vydaj v jeden den, vaha musi ist dole, aj keby sa telu neviem, ako nechcelo.