icon

Ozempic - skúsenosti a nežiadúce účinky

Včera o 18:49

Ahojte asi sú tu tie témy ale zaujímalo by ma reálne skúsenosti tých čo si ho pichali aké ste mali nežiaduce účinky a či aj nejaké vážnejšie nežiaduce ucinky. Ja mám reflux, duvertikulozu a extrasystoly preto sa pýtam. Plus laktozovu intoleranciu

Strana
z3
anonym_7eb6e6
Včera o 18:56

@anonym_autor Pozri dnešné TV noviny!

kavasmliekom
Včera o 18:58

@anonym_autor predpísal ti ho lekár, určite si s ním aj komunikovala nežiaduce účinky.

anonym_351233
Včera o 18:59

Upravit stravu, prestat sa prezierat a vela sa hybat. Usetris peniaze za jedlo, za ozempic aj vsetky vedlajsie priznaky. Ked prestanes brat ozempic co sa asi stane? Naberies to spat.

anonym_53c114
Včera o 19:01

A máš ho od lekára či ďalšia rychlokvasená fitneska? Baby nebláznite, ako si zdravá žena môže doborovoľne pichať niečo, čo jej zasahuje do fungovania a spôsobuje nevoľnosti atd. ? Nechcem byť zlá, no pre nás čo sme mali žaludočné ťažkosti a nemohli sme normálne jesť je toto úplne na hlavu aké ste pobláznené

ariannazara
Včera o 19:01

Odporucam dokument Ozempic na netflixe. Mas tam 55 minut vysvetlene co to sposobuje komu ;)

anonym_ed2d31
Včera o 19:02

no nemas ochorenie pre ktore je Ozempic urceny takze u teba je to bezpredmetne

autor
Včera o 19:03
@anonym_7eb6e6

@anonym_autor Pozri dnešné TV noviny!

@anonym_7eb6e6 kde bolo v televíznych novinách? Nemám možnosť to pozrieť nevieš mi to prosím zhrnúť?

anonym_cbc7a1
Včera o 19:04

@anonym_autor prečo ozempic? mounjaro alebo wegovy je účinnejšie

autor
Včera o 19:04

Ja už proste neviem mávala som 62kg teraz mám po dvoch deťoch 77 mladší už má 5 a pol roka snažila som sa menej jesť aj hýbať štítnu žľazu mám kontrolovanú mám nejakú cystu ale neberiem lieky váha mi aj tak ide stále hore

autor
Včera o 19:06
@anonym_cbc7a1

@anonym_autor prečo ozempic? mounjaro alebo wegovy je účinnejšie

@anonym_cbc7a1 radila som sa s umelou inteligenciou a neodporúča mi mounjarno skrz môj reflux a extrasystoly s moje šťavy paniky a namyslania si chorob

anonym_ed2d31
Včera o 19:06
@anonym_autor

Ja už proste neviem mávala som 62kg teraz mám po dvoch deťoch 77 mladší už má 5 a pol roka snažila som sa menej jesť aj hýbať štítnu žľazu mám kontrolovanú mám nejakú cystu ale neberiem lieky váha mi aj tak ide stále hore

@anonym_autor to vazne ???? toto ??? skor je to na vysetrenie u psychologa alebo psychiatra a nie na branie liekov pre tazko kompenzovatelnych diabetikov

anonym_cbc7a1
Včera o 19:09
@anonym_autor

@anonym_cbc7a1 radila som sa s umelou inteligenciou a neodporúča mi mounjarno skrz môj reflux a extrasystoly s moje šťavy paniky a namyslania si chorob

@anonym_autor s AI? Toto si sa mala v prvom rade radiť s lekárom...
Budem hádať - u žiadneho lekára si nebola

autor
Včera o 19:13

Inak by som skôr zvažovala mounjarno známa schudla 20kg za pár mesiacov a ona je inak lekárka. Ja mám ale strach z vedľajších príznakov a aj cena..

autor
Včera o 19:14
@anonym_ed2d31

@anonym_autor to vazne ???? toto ??? skor je to na vysetrenie u psychologa alebo psychiatra a nie na branie liekov pre tazko kompenzovatelnych diabetikov

@anonym_ed2d31 kvôli čomu psychológ? Nechápem...

zuzubb007
Včera o 19:15

A čo tak začať cvičiť a upraviť stravu, neschudneš nič nerobenim, tieto kraviny by som ani neskúšala typu lieky, čajíky a podobne , priberieš dvojnásobok

anonym_120a59
Včera o 19:16

Och moj boze to ta sračka sa uz aj u nas uziva?

autor
Včera o 19:17
@zuzubb007

A čo tak začať cvičiť a upraviť stravu, neschudneš nič nerobenim, tieto kraviny by som ani neskúšala typu lieky, čajíky a podobne , priberieš dvojnásobok

@zuzubb007 neviem či si nečítala príspevok...dlhodobo som.bola v kalorickom deficite a mala pohyb a neschudla nič

zuzubb007
Včera o 19:19
@anonym_autor

@zuzubb007 neviem či si nečítala príspevok...dlhodobo som.bola v kalorickom deficite a mala pohyb a neschudla nič

@anonym_autor čítala som, ale nikde nepíšeš či si cvičila popri tom? Pohyb spaľujete tuky, nemyslím prechádzky ale mega kardio 5 x do tyzdna

autor
Včera o 19:20
@zuzubb007

@anonym_autor čítala som, ale nikde nepíšeš či si cvičila popri tom? Pohyb spaľujete tuky, nemyslím prechádzky ale mega kardio 5 x do tyzdna

@zuzubb007 skrz chrbticu extra cvičiť nemôžem ale pohybu mám podľa mňa dosť

autor
Včera o 19:20
@zuzubb007

@zuzubb007 chodila som často na bicykel hlavne

zuzubb007
Včera o 19:21
@anonym_autor

@zuzubb007 skrz chrbticu extra cvičiť nemôžem ale pohybu mám podľa mňa dosť

@anonym_autor no ono bežným pohybom nespaluješ nič, chrbticu mám aj ja v keli a cvičím, plávam ináč by som mala dosť kíl navyše, pretože u mňa pohyb typu behačky okolo domu nepomaha

autor
Včera o 19:22
@zuzubb007

@anonym_autor no ono bežným pohybom nespaluješ nič, chrbticu mám aj ja v keli a cvičím, plávam ináč by som mala dosť kíl navyše, pretože u mňa pohyb typu behačky okolo domu nepomaha

@zuzubb007 ja plávať neviem a mám riadne bolesti chrbta aj keď len sedím ja mám posunuté platničky a tlačí mi na nerv a dosť má boli každý pohyb

anonym_40966a

Ja som brala ozempic po porode/kojeni som vela pribrala. na ozempicu som schudla, a ked som ho vysadila = postupne som znizovala davky, tak som nenabrala vahu naspat. brala som ho asi rok, kedy som schudla tych 12 kil a teda bolo to bez nejakej namahy. proste ti nechuti jest ked to beres, takze sa neprejedas, co pre mna po kojeni bolo takmer nemozne, strasne som sa prezierala. Viem, ze vsade pisu ludia co to nebrali zle ohlasy, ale ja mozem len pozitiva napisat. Spravilo to svoju ulohu, som spokojna.

anonym_60f5d7
@anonym_autor

@anonym_autor
toto nemyslis vazne?! Mas 77kg, nie 120kg. Vysku mas aku?
Tiez po porodoch uz nevazim 65kg ale tych 75kg. U mna je to tym, ze kojom a neschudnem. Tiez kolkokrat nemam cas sa najest, toboz nieco udrave. Ale v neposlednom rade robi svoje aj nedostatok/nekvalalita spanku.
Uz mam odrodene, ked dokojim, idem na to. Ale teda isto nie takymto bordelom ako je ozempik a podobne.
Jedz zdravo, nekupuj skafke veci a maj pohyb. Vybavene! Ono ten sligan - kravo nežer - je veomi funkcny. A to ta neurazam, ale hodi sa aj na mna. Vcera som zjedla nspriklad vecer 3-4 kolieska tlacenky s cesnskovym pecivom, dnes okrem kurata so zemiakmi 2x piknik velky a miňonky.
Nejem teda take kraviny stake ale ked uz tak uz 🫣.
Pokial to je u teba hormonakne (menopauza), ta ok, asi viac pohybu a komplet ioravit stravu. Ake neblazni koli par kg si pichat ten bordel.
A naviac, vysadis to a kg mas speť!

autor
Včera o 19:24
@anonym_60f5d7

@anonym_autor
toto nemyslis vazne?! Mas 77kg, nie 120kg. Vysku mas aku?
Tiez po porodoch uz nevazim 65kg ale tych 75kg. U mna je to tym, ze kojom a neschudnem. Tiez kolkokrat nemam cas sa najest, toboz nieco udrave. Ale v neposlednom rade robi svoje aj nedostatok/nekvalalita spanku.
Uz mam odrodene, ked dokojim, idem na to. Ale teda isto nie takymto bordelom ako je ozempik a podobne.
Jedz zdravo, nekupuj skafke veci a maj pohyb. Vybavene! Ono ten sligan - kravo nežer - je veomi funkcny. A to ta neurazam, ale hodi sa aj na mna. Vcera som zjedla nspriklad vecer 3-4 kolieska tlacenky s cesnskovym pecivom, dnes okrem kurata so zemiakmi 2x piknik velky a miňonky.
Nejem teda take kraviny stake ale ked uz tak uz 🫣.
Pokial to je u teba hormonakne (menopauza), ta ok, asi viac pohybu a komplet ioravit stravu. Ake neblazni koli par kg si pichat ten bordel.
A naviac, vysadis to a kg mas speť!

@anonym_40966a ďakujem mňa zaujímali hlavne či si nemala nejaké nežiaduce príznaky či ti nebolo.moc zle či si mohla fungovať bojím sa aj skrz ten reflux a duvertikulozu a extrasystoly

@anonym_60f5d7 mám 168cm... No menopauzy to nebude ja mám 30 rokov 😁

autor
Včera o 19:25

Len som čítala aj o poškodení zraku skôr som tu chcela trápne skúsenosti tých čo to brali či vám nebolo moc zle

asanti55
Včera o 19:26

Kamaratka brala ozempic pytam sa jej ci je kompletna!!? Sice schudla ale bolo jej strasne zle mala hnacky a nevedela ani fungovat. Ked ho prestala brat samozrejme pribrala naspat. Je to hnus treba si dobre zvazit co si do tela pichame a ake to bude mat nasledky radsej schudnut pomaly a zdravo moj nazor.

yennefer001
Včera o 19:29
@anonym_autor

@anonym_40966a ďakujem mňa zaujímali hlavne či si nemala nejaké nežiaduce príznaky či ti nebolo.moc zle či si mohla fungovať bojím sa aj skrz ten reflux a duvertikulozu a extrasystoly

@anonym_60f5d7 mám 168cm... No menopauzy to nebude ja mám 30 rokov 😁

@anonym_autor vobec mi nebolo zle. Uprimne ani neviem preco by mi malo byt zle, lebo ta latka co je v ozempicu primarne ovplyvnuje len chut do jedla. Nemala som ziadne vedlajsie ucinky. Doslova jedine co sa zmeni, ze nemas chut do jedla, ja som nemala napriklad vobec, ked som sa nenajedla bola som spokojna, co bola obrovska zmena voci tomu ako som to mala v tehotenstve a potom ked som kojila. Doslova som rabovala chladnicku, hladala som sladke, vecer k filmu slane. Potom som si dala ozempic a vsetko zmizlo okamzite, krasne som schudla bez namahy a to bola pre mna klucove, lebo som bola zo seba nestastna ako vyzeram a plus ani som nemala ziadnu motivaciu sa nejako ukazkovo stravovat a denne cvicit. Po porode som mala tazke obdobie asi hormonami rozhadzanymi, cize ked hladas lahku cestu lebo si trebars zaneprazdnena a nechce sa ti alebo neda tak toto je cesta. ak ma niekto vela casu a energie tak nech sa paci, ale ak mam byt uprimna v tomto obdobi zivota som uvitala, ze som sa na to nemusela vobec sustredit a islo to lahko.

kyruska
Včera o 19:30

Zena, uvazuj triezvo… nie si obezna, toto ti netreba! Mas v 30 nejake zdravotne problemy a ako pises aj psychicke - strach z chorob… ked mas strach z chorob, nedavaj do seba nieco, co nepoznas… ten strach sa ti znasobi a budes si namyslat priznaky! Nerob to, nestoji to za to… keby si mala 130 kg, mozno… ale mas polovicu toho!

sidia
Včera o 19:34
@anonym_autor

@zuzubb007 ja plávať neviem a mám riadne bolesti chrbta aj keď len sedím ja mám posunuté platničky a tlačí mi na nerv a dosť má boli každý pohyb

@anonym_autor chrbticu treba začať riešiť s fyzioterapeutom mne to veľmi pomohlo, posedávanie a necvičenie to ešte zhoršuje...nikdy to už nebude super, ale teraz si viem cvikmi sama pomôcť uvolniť pri náhodnej bolesti...cvičiť, cvičiť, cvičiť

Strana
z3