Pestrec mariánsky na zníženie hmotnosti
Prosím vás pomohol vám niekomu? Nemám žlčník +potrebujem redukciu hmotnosti napriek diétny opatreniam+mam veeela pohybu. Váha stojí . Mala som aj problém so štítnou terajšie výsledky sú ale dobre. Zaujíma ma či niekto videl sľubovaný efekt.
Ako redukčný prostriedok za mňa nie, ale na očistu pečene skvelý.
to som ešte nepočula
Nie
Presne tak, pestrec podporuje zdravie pečene a prispieva k jej detoxikačnej schopnosti a správnej funkcii, a tiez prispieva k normálnej hladine cukru v krvi. Ale treba upravit aj stravu samozrejme. Neviem o tom, ze by slubovany efekt bol zrovna chudnutie, o tom som este nepocula.
@maytee ahoj, ak zregenerujes kvalitnym pestrecom pecen, tak tato bude moct nasledne lepsie odburavat a spracovavat tuky. Tiez bude vediet lepsie vstrebavat ziviny. My si davame s manzelom "pestrecovu kuru" viac krat do roka, mne osobne sa podarilo dat dole 5kg, ale snazila som sa aj zdravsie stravovat a trochu hybat v ramci mojich moznosti. Kupujeme na vasbylinkar.sk a maju tam na blogu presne k tomuto niekolko clankov, pozri
@maytee mala som kolegu, ktorému k zníženiu váhy dopomohol aj pestrec, resp. mu to asi urychlil. Samozrejme zmenil dosť stravovanie. Moja mama ho tiež užíva už dlhodobo, tiež zmenila trochu stravu, a chudne pekne. On vyslovene nie je na redukciu váhy, ale určite pri zmene stravy aj trošku pomôže. Vyskúšaj. Tiež to mama má z vasbylinkar.sk
Ďakujem áno práve toto tam je spomenuté. Tiež mám cez vášbylinkar.sk zakúpené len som chcela vedieť aj reálnu skúsenosť či niekto má ❤️

@maytee pestrec pomaha s ocistou pecene