Pestrec mariánsky na zníženie hmotnosti
Prosím vás pomohol vám niekomu? Nemám žlčník +potrebujem redukciu hmotnosti napriek diétny opatreniam+mam veeela pohybu. Váha stojí . Mala som aj problém so štítnou terajšie výsledky sú ale dobre. Zaujíma ma či niekto videl sľubovaný efekt.
Presne tak, pestrec podporuje zdravie pečene a prispieva k jej detoxikačnej schopnosti a správnej funkcii, a tiez prispieva k normálnej hladine cukru v krvi. Ale treba upravit aj stravu samozrejme. Neviem o tom, ze by slubovany efekt bol zrovna chudnutie, o tom som este nepocula.
@maytee ahoj, ak zregenerujes kvalitnym pestrecom pecen, tak tato bude moct nasledne lepsie odburavat a spracovavat tuky. Tiez bude vediet lepsie vstrebavat ziviny. My si davame s manzelom "pestrecovu kuru" viac krat do roka, mne osobne sa podarilo dat dole 5kg, ale snazila som sa aj zdravsie stravovat a trochu hybat v ramci mojich moznosti. Kupujeme na vasbylinkar.sk a maju tam na blogu presne k tomuto niekolko clankov, pozri
@maytee mala som kolegu, ktorému k zníženiu váhy dopomohol aj pestrec, resp. mu to asi urychlil. Samozrejme zmenil dosť stravovanie. Moja mama ho tiež užíva už dlhodobo, tiež zmenila trochu stravu, a chudne pekne. On vyslovene nie je na redukciu váhy, ale určite pri zmene stravy aj trošku pomôže. Vyskúšaj. Tiež to mama má z vasbylinkar.sk
Ďakujem áno práve toto tam je spomenuté. Tiež mám cez vášbylinkar.sk zakúpené len som chcela vedieť aj reálnu skúsenosť či niekto má ❤️

@maytee pestrec pomaha s ocistou pecene