icon

Po koľkých dňoch vidno úbytok váhy pri čaji Konjac?

nezname_meno
13. dec 2025

Pouzivam čaj Konjac už 4 deň mňa len zaujíma aké máte skúsenosti a kedy už vidíte ubytok na váhe alebo aj na sebe

matus229
13. dec 2025

@nezname_meno ten čaj ma akurát dosť vlakniny, teda akoby si zjedla nejakú zeleninu. Ak nebudeš menej jesť tak zázračne z nejakého čaju neschudnes. Fyzika nepustí, schudnúť sa dá len ak prijmes menej kalórií ako spotrebujes. Čím menej ich prijmes, tým rýchlejšie schudnes.

mirola
13. dec 2025

ak nespravis ine zmeny, ako len pitie caju.. tak nikdy !

nezname_meno
autor
13. dec 2025

Áno ja som menila aj jedálniček menej jem dodržiavam raňajky desiatka obed olovrant aj večera len po tom čaji sa mi nechce až rak zjesť rak vždy zjem malú porciu je to dobre ? Nevyznám sa som začiatočník .

anonym_ed8c25
13. dec 2025
@nezname_meno

Áno ja som menila aj jedálniček menej jem dodržiavam raňajky desiatka obed olovrant aj večera len po tom čaji sa mi nechce až rak zjesť rak vždy zjem malú porciu je to dobre ? Nevyznám sa som začiatočník .

@nezname_meno caj ma rovnaky vplyv ako modlitba... ked vsetko ostatne dodrzis, tak caj mozes prestat kupovat.

anonym_0e1a1a
13. dec 2025
@anonym_ed8c25

@nezname_meno caj ma rovnaky vplyv ako modlitba... ked vsetko ostatne dodrzis, tak caj mozes prestat kupovat.

@anonym_ed8c25 toto je nájdebilnejsie prirovnanie ever

anonym_a0ed51
13. dec 2025

super správa že po čaji nemáš apetít. rýchlejšie schudneš.
musí menej prijať kalórii ako tvoje telo spotrebuje.
máš kalorické tabuľky? Veľa ľudí si ich chváli

anonym_a0ed51
13. dec 2025
@anonym_0e1a1a

@anonym_ed8c25 toto je nájdebilnejsie prirovnanie ever

@anonym_0e1a1a pre debila všetko debilné.

anonym_0e1a1a
13. dec 2025
@anonym_a0ed51

@anonym_a0ed51 haha mňa neurazis

matus229
13. dec 2025
@anonym_ed8c25

@anonym_ed8c25 problém je, že bez modlitby ide všetko ostatné ťažko udržať ;) a ano to je pointa toho čaju, že ma vlákninu, ktorá ta nasýti a tým pádom menej zješ. Ale rátaj to na mesiace, po zmeny životosprávy je vidno prvý výsledok tak najskôr o 2 mesiace (pokiaľ človek nie je veľmi obézny, tam aj skôr)

nezname_meno
autor
13. dec 2025

A otázka pijete čaj počas menštruácie ?

anonym_41edfc
13. dec 2025
@matus229

@anonym_ed8c25 problém je, že bez modlitby ide všetko ostatné ťažko udržať ;) a ano to je pointa toho čaju, že ma vlákninu, ktorá ta nasýti a tým pádom menej zješ. Ale rátaj to na mesiace, po zmeny životosprávy je vidno prvý výsledok tak najskôr o 2 mesiace (pokiaľ človek nie je veľmi obézny, tam aj skôr)

@matus229 bez modlitby sa dá uplne normálne pohodlne žit, niekto ju absolutne nepotrebuje riešit a ukludnovat sa nou alebo ju mat ako barličku aby prežival , nie žil

beata_k
13. dec 2025
@anonym_a0ed51

@anonym_a0ed51 A co poradis ateistom? Davat do jednej vety chudnutie a modlitbu je trochu scestne.

nikdenikto
13. dec 2025

Tak ja neviem či na to treba nejaký špeciálny čaj, podľa mňa by ti stačil hocijaký. Ja keď som vecer hladná a nemala by som už jesť, urobím si čaj…to ma zasýti. Obyčajný čaj….

anonym_ed8c25
13. dec 2025
@nikdenikto

Tak ja neviem či na to treba nejaký špeciálny čaj, podľa mňa by ti stačil hocijaký. Ja keď som vecer hladná a nemala by som už jesť, urobím si čaj…to ma zasýti. Obyčajný čaj….

@nikdenikto presne... je to taky lifehack... caj, kava... vpodstate aj cista voda... umyt si zuby rycblo... a spat 🙂 🙂

anonym_5180e1
13. dec 2025
@nikdenikto

@nikdenikto ale na tom by sa nedalo tak zarobiť, no máš pravdu

anonym_6de502
13. dec 2025

Vazne si myslis, ze z toho schudnes?

anonym_6de502
13. dec 2025
@matus229

@nezname_meno ten čaj ma akurát dosť vlakniny, teda akoby si zjedla nejakú zeleninu. Ak nebudeš menej jesť tak zázračne z nejakého čaju neschudnes. Fyzika nepustí, schudnúť sa dá len ak prijmes menej kalórií ako spotrebujes. Čím menej ich prijmes, tým rýchlejšie schudnes.

@matus229 ale pusti.... mozes jest aj viac ako prijmes, ale ked uplne vysadis sacharidy budes chudnut aj tak 🙂

anonym_300f89
13. dec 2025
@nezname_meno

@nezname_meno Keď nezjes veľa je len bonus.Kiez by u mňa dačo také fungovalo.

anonym_5180e1
Včera o 08:00
@matus229

@matus229 bez modlitby fungujem vyše dvadsať rokov úplne bez problémov