Podpora chudnutia: Aké prípravky naozaj fungujú?
Strava upravená
1800kcal ( z toho 1600BM)
Pijem dostatok tekutín
Mam hodne pohybu ( denne keď je pekne prejdem do školy zo skoly po deti 6km + cvičenie par krat do týždna, no váha ide dole veľmi pomaly
Ako podporiť chudnutie?
1. Glp-1 (nemyslím tie injekcie)
2. Berberin
3. Mio-inositol
4. Glukomanan
5.L carnitin
6. Cambogia
Čo vám reálne pomohlo ?
Pozerala som aj tieto pripravky, máte skúsenosti ?
https://carniumbotanicals.sk/collections/all/pr...
https://carniumbotanicals.sk/collections/all/pr...
Neviem kde už robim chybu, ale ide to pomaly.
@anonym_autor 6 a 6 km? To by bol ideal😅 pokiql je to iba sest km, to neni dostatok pohybu, ak mas inak sedave zamestanie ale tak lepsie ako nic. Chudne sa vraj aj tak v kuchyni, zalezi z akej vahy ides. A pripravky ti moc nepomozu, pokial to nebude ozempic
Realne pomoze este viac pohybu a kaloricky deficit. Skus raz v tyzdni uplny post, voda, kava, caj, v pripade hladu iba konzerva tuniaka, alebo cottage. A hned mas -1800 kcal deficit. Krat 4 tyzdne mas mesacne -7200kcal.
Naozaj funguje jedine nežruc viac ako treba, treba viac makať ako papať. Netreba z tak simplexnej záležitosti ako chudnutie robiť raketovú vedu.
Naozaj funguje jedine nežruc viac ako treba, treba viac makať ako papať. Netreba z tak simplexnej záležitosti ako chudnutie robiť raketovú vedu.
@anonym_998e23 ak mas bmi v norme sa ti to lahko povie
Čo je to pomaly? Za týždeň koľko schudneš? Ja chudnem od februára, cvičím tak 5-6 x do týždňa po 50 minút a samozrejme kaloricky deficit, všetko zapisujem do KT za týždeň schudnem tak od 0,4 až 0,9 kg, za necelé 2 mesiace sa mi podarilo schudnúť 5,3 kg ...
@anonym_998e23 ak mas bmi v norme sa ti to lahko povie
@anonym_autor kedysi som mala obezitu… schudla som 25kg.. viem velmi dobre, o com pisem, ano, da sa, ale treba makat.
6km denne a okrem toho čo?lebo to je žalostne málo

@anonym_autor z každého prípravku ti super schodne peňaženka ale ty nie. Ty si to musíš odmakať a dodržiavať stravu.