Pohyb 2x do týždňa
Ahojte.. zacali som chodiť do fitness triedy, je to len 2x do týždňa a je to celkom lajtové ale napriek tomu ledva lapám po dychu. no teraz po mesiaci je to uz o dosť lepsie ako na začiatku. akoze baví ma to a rada tam chodím ale okrem toho by som rada chudla.. uz som skusila vsetky diety.. ked som drzala LC tak som schudla 15 kg a teraz po 3 rokoch ich mám krásne naspäť. Plus 2 MA a mizerny psychický stav, znovoa som sa pokusala dodrziavat nizkoscharidovu stravu ale uz ani gram sa nehýbe, prestalo mi na to uz nejak telo reagovat. Snazim sa jest málo a vela zeleniny, ryby, pecivo nejem, max pred MS ked mi sibe tak si dám niečo hriešne.. akože, nechápem kde je problém. Zaradila som tie fitness triedy, 2x do týzdna mi to na chudnutie nebude stacit vsak? rovná sa to vlastne nicomu? cvicime hodinu.. kolko krat do tyzdna by som.mala nieco robit aby sa to konecne pohlo aspon o pol.kg?
dvakrát je veru málo.. a máš nejaký pohyb aj okrem fitka? prechádzky, záhradka, bicykel? alebo sedíš celý deň každý deň za kompom a na dve hodiny do týždňa dáš lajtové cvičenie? počítaš si kalórie? nemáš nejaké neriešené hormonálne problémy?
Podľa mňa strava bude problém a tie otrasné diéty. Ahoj snažím sa jesť malo asi tiež nebude ôk. Kvalitné pečivo tiež môžeš zaradiť do jedálnička.
V prvom rade - ocakavas zazraky. Organizmus zhumplovany nezmyselnymi dietami, teraz jes malo, telo v strese ze nevie kedy a kolko zas dostane nabuduce radsej vsetko uklada. Chodis cvicit mesiac, 2x do tyzdna, teda mas za sebou 8-10 hodin pohybu a ty uz by si chcela vysledky? Presne takto to nefunguje.
Premena tela znamena, ze musis zmenit svoj zivotny styl. V prvom rade si upratat v hlave, najst si vhodny jedalnicek, ktory je udrzatelny celozivotne a doda ti dostatok zivin, a hybat sa pre radost. To co si nicila xy rokov neopravis cez noc.
@sissy27 necakam vysledky ihned, pytala som sa na iné otazky..
@levandula7 ano mám, denne si dávam linit vzdy 10.000 krokov, chodim so psom na dlhe prechadzky.. nic ine bohuzial nemám.. rozmyslam ze by som zaradila k tomu fitnessu aj riadne fitko aspon 1x do tyzdna..
Uprav stravu a svižne prechadzky k tomu a neexistuje, aby si neschudla. Ked ja 53 rocna Sfinga sa viem udrzovat len stravou a pohybom, tak u mladsich to musí ísť ako po masle.
@janinka007 to sa prosim ta ako dá? Toľko krokov mám za den, keď som na dovolenke a celý den chodím po nejakom meste… normálne doma, keď sa snažím tak som rada za 8000 a veľmi rada za 10000 krokov. Veď toľko času, čo v práci sedieť treba… fakt by ma to zaujímalo, že v čom je trik
@bluka2 normalne... obujem tenisky, zavriem dvere a idem. Ziadny figel😉

Ako si na tom so stresom?
Pises ze psychika je na tom zle. Zameraj sa na to