icon

Pomohla vám 90 dňová diéta?

lucia851
30. apr 2022

Ahojte kto drzi alebo držal túto diétu? Pomohla vám schudnúť? Koľko kg ste s ňou schudli?

macikovaiveta
30. apr 2022

Nedržíte žiadnu diétu, pohyb a malé porie, jedzte všetko po troške

lucia851
autor
30. apr 2022

@macikovaiveta nemám mat aký pohyb keďže mam vyvrtnuty členok už mesiac mam bolesti

cimage
30. apr 2022

A po 90dnoch co? Zas to iste ako predtym, takze este viac kil sa nalepi na cloveka. To chce zmenu zivotneho stylu.

zuzudrnda
30. apr 2022

@lucia851 ahoj. Osobne som ju nedržala. Ale áno, rozlišovania 90dnova má fakt výsledky (teta aj kamarát). Ak budeš cvičiť, ešte lepšie. Len ako bolo vyššie písané, je k tomu aj kniha čo po diéte. Lebo obom sa kilá vrátili,keďže sa vrátili aj oni k predošlému stravovaniu.

zuzubb007
30. apr 2022

Kravina 90 dni daco dodrziavam a potom zacnem normalne jest do mesiaca vsetky kila spat, treba si ratat kalorie jedina moznost schudnut, ked sa neda cvicit, mimo toho brusaky a cviky po leziacky sa daju robit

lija22
30. apr 2022

odpoviem ti na otazku. ano. drzala som, funguje

marca12
30. apr 2022

Netreba ziadnu dietu. Vydaj musi prevysovat prijem a schudnes. Ak aj zacnes drzat dietu,treba zmenit zivotny styl. Upravit dozivotne stravu a ked sa prejes alebo si doprajes viac,treba viac pohybu.

misana84
30. apr 2022

Keď som mala 25 a držala ju tak som schudla a kg sa nevrátili… keď mám 37 a po pôrode, bez “ režimu”sa kg vrátili… opäť by som chcela začať ale neviem sa nastaviť

jitkakuruc84
1. máj 2022

A mate niektora skusenosti s keto? Ja dlhsie uvazujem, vsade o tom pisu ale je to dost drahe, mate niektora skusenost? Nedavno mi vybehol na fb prispevok o zlavach https://www.facebook.com/permalink.php?story_fb... tak rozmyslam ci skusit a dat tomu sancu, alebo je to nanic?