icon

Pomohol vám spaľovač T5?

lenulka351
5. júl 2020

ahojte znama by chcela vediet ci mate niekto skusenost so spalovacom T5 ci pomohol a ci vam z neho nebolo zle.komentare ze treba zdravo jest alebo ine podobne komentare si usetrite tie nas nezaujimaju tak prosim vas odpovedzte iba tie co ste ten spalovac skusili a viete
odpovedat z vlastnej skusenosti Ďakujem ;)

Pomohol vám spaľovač T5?
terezia1477
5. júl 2020

Ja mam este otvorene balenie, chyba tam asi 7 tabletiek. Posuniem za velmi velmi symbolicku cenu

lenulka351
autor
6. júl 2020

@terezia1477 dakujem,aj vam to pomahalo alebo nemali ste z toho vedlajsie ucinky?

nikola_nikola
6. júl 2020

@lenulka351 v žiadnom prípade nekupuj americké spaľovače. Obsahujú látky, ktoré sú zakázané u nás v EU z určitého dôvodu. Spaľovač sám o sebe tuky nespáli, nato aby bol účinný, musíš vynaložiť úsilie napríklad vo fitku, a len ti dopomôže spaľovať. Odporúčam sa najskôr pohrať s výdajom a príjmom, až tak riešiť nejaké spaľovače, a hlavne nehľadať skratky, pretože tie neexistujú/majú krátkodobé výsledky.

metoyou4
22. feb 2022

@terezia1477 ahoj,nemas to prosím na predaj?

lenulka351
autor
4. mar 2022

@metoyou4 ja mám balenie na predaj chýba tam pár kúskov ak chcete

nikol789
4. mar 2022

@lenulka351 viem že kolegyňa brala tento spalovac a bola totálne mimo, búšilo jej srdce, bola úplne biela.
Raz sa jej frajer nasral keď to zistil a všetky tabletky spláchol do záchoda.....