icon

Poradíte dobrú zaručenú diétu?

monika1602
7. dec 2011

Ahojte mamičky poradte mi nejaku dobru dietu a hlavne zarucenu aby som nemusela hladovat 😉

kuwait
8. dec 2011

Ja som dietovavala tak ze som obmedzila carbohydraty na minimum a jedla som hlavne maso a zeleninu,schudla som ale necitila som sa dobre a pribrala som ked som pridala viac carbohydratov do jedla.Potom som presla na pocitanie kalorii,takze som jedla co som chcela ale vsetkeho malo a nebolo toho cez den viac ako 1400 kalorii ,tak som schudla ani som si nic neodoprela,aj malu cokoladku,ci maly zakusok len aby sa to vmestilo do tych 1400 kalorii za den.Treba si pri tejto diete zistit kolko ktore potraviny maju kalorii.Na nete je plno stranok s tymito informaciami.

zabka88
8. dec 2011

ahoj, ja som držala pred svadbou dukanovú diétu, tá je super lebo môžeš jesť veľa ale iba povolených látok, riziko je že keď ju chceš držať dôkladne musíš vysadiť aj ovocie, takže treba papať tabletky k tomu.. ja som to držala tak, že som jedla aj ovocie aj tak som pekne schudla. Ale inak pre mna najideálnejšia je oddelená strava. papať všetko len v správnych kombináciách , jasné veľa piť a pohyb!!!

mikita4
8. dec 2011

Ahoj , ja som schudla za rok 50kg držala som žlčníkovú dietu , lebo ma chytil žlčníkový záchvat a odvtedy som sa bála jes´t mastné vyprážané jedlá, takže som ju dodržiavala a jedla som viac krát za deň, ale malé porcie a po 18hod už nič ale myslela som si že okolo tej 20.00 hod večer že zjem aj klince 😢 ale vydržala som a stále to dodržujem už som aj nejaké tie potraviny pridala čo sa odrazilo aj na váhe lebo som 10kg pribrala čo je strašné lebo nemám čo na seba, ale upozornujem že som pretým po dvoch porodoch vážila 125kg a potom najmenej 74,5kg ale to som sa už aj zle cítila taká slabá,aj mi bolo na odpadnutie takže v niečom je to dobré že si možem kúpiť oblečenie aké už chcem už majú velkosti aj pre mňa 😀 ale musím povedať že predtým som sa cítila lepšie síce som bola tučná strašne ale teraz ma bolieva aj žalúdok , mávam aj ťažobu čo predtým som nič také nemávala...

nie_zienka_domaca
2. dec 2013

ja som za zelenu kavu..ale cistu, nie tie divne tabletky.. boh vie co za primesy obashuju...teraz som ju dokonca videla na kuponch za dobru cenu.. idem si objednat... http://www.zamenej.sk/zlava/info/zelena-kava?_z...

gzzzl
Odpoveď bola odstránená
janka1313
17. jan 2014

Urcite by som kazdemu doporucovala najeku ketodietu. Ako delena strava ja nieco s cim som zacinala, lenze poslednych 5 kilo som nevedela dat dolu nijak. Ako tych ketodiet co su na trhu je kopa ale s kamoskou sme nakoniec zhodili na Ketoaktive. Super jedla a siroky vyber. Maju super dezertiky. Sme si pomaskrtili a pritom sme chudli. Je to samozrejme vsetko proteinove. A dokonca sme nasli na youtube aj recepty ako si tie jedla pripravovat a spestrit. Tak sme to nakoiec dali bez problemov. Ja som delenu stravu nevedela vydrzat dlhodobo lebo ma aj hlava z toho bolievala. Ale pri ketodiete som mala ten problem iba prvy den. A potom to preslo. Ale vraj je to normalne. Pri delenej to zasa bolo v proteinove dni casto, tak aj preto sme s kamoskou od toho upustili.

ivanka266
26. jan 2014

No ja som mala s Ketoaktivom tiez dobre skusenosti. Ako tie kedodiety su zrejme funkcne vsetky ale kamoska vravela ze su aj pekne nechutne niektore . Ako chutovo fakt strasne. No a ketoaktiv je vraj chutny, tak som isla na to a bolo to vacsinou bezproblemov. Aj slane jedla aj sladke, takze som nemala problem vydrzat. A hej, aj ja som nasla na youtube videorecepty, mozete mrknut tu

https://www.youtube.com/watch?v=439mmv6QSc0

pokial viem tak to este nedavno nemali, keby som chudla teraz tak uz si to viem este viac spestrit. Netreba ale zabudat, ze k jedlam si treba si pomahat cez den aj doporucenou zeleninkou. No nic skusajte a dajte pripadne vediet.

zuzka160
27. jan 2014

Ahoj Monika. Urcite skus ketodiety. Ja som dala ketoaktiv. Mozno som mala stastie ale fakt som spokojna absolutne. Niet nad to. Vysledky su uzasne. Ja som dala po porode dolu 20 kg a este som postupne aj precistila organizmus. Ked som odrodila, tak som mala otrasnu plet. Ale ono to tak ostalo. A kamoska pocula niekde, ze ked jes kvalitne bielkovinove produkty, tak ze sa dokaze pekne precistit organizmus popri diete. Ja som uz raz chudla delenou stravou ale to bolo hrozne davno. A mala som vzdy trosku problem s pletou ale nemala som pocit ze by delena strava pomohla inak ako na chudnutie. Ale teraz nemam ziadny problem. No kazdopadne, doporucujem toto. WWW.KETOAKTIV.SK A tie ceny su fakt nenormalne nizke. Ak by si potrebovala poradit, napis. Kludne ti dam viac infa co a ako 😉

daduska132
29. jan 2014

.. kašli na diéty a začni jesť zdravo .. vynechaj cukry a sacharidy,, začni konzumovať viac bielkovín, zdravých tukov a ovocia a zeleniny .. nebudeš hladovať zrýchliš si metabolizmus a presmeruješ ho zo spaľovania cukrov na spaľovanie tukov, samozrejme občas si zacvič ale úplne stačí prechádzka po parka alebo iný pohyb =) ... mne momentálne plynie 4. týždeň schudla som cca 5kg ale opasok sa posunul o nejakých 8 cm =D a čo je najlepšie nehladujem a nemám pocit, že by mi niečo chýbala dokonca ani na sladké =D

mata8
1. feb 2014

Ahoj, ja som pribrala 25kg, po pôrode mi ostalo 20kg po polroku som začala cvičiť aerobik dva krát týždenne, dodržiavam pitný režim, stravujem sa normálne a tých 20kilo išlo so mňa preč. Cvičiť chodím stále, stravu mám tiež normálnu a hlavne sa hýbem /prechádzky atď/ 😉

ivan7
6. feb 2014

akurat som tiez pisal ze skusam bielkovinovu dietu lebo teraz je ich na trhu snad 10. su tam rizika ale ak ste zdravy ide to. problem je kvalita a dostupnost. dobre su podla mna tie francuzke a belgicke. zle ceske a polske tie smrdia a nemaju konzistenciu. treba kuknut weby lebo aj ceny sa roznia ketoaktiv ma naj za 1,70 medidiet drahe ale asi ok je za 3 ecka.
mam kamosa a ten je na liekoch ale schudol famozne -15kg.

monika0907
6. feb 2014

Ahoj ja prave drzim 90 dnovu dietu ,za mesiac slo dole sice 5 kil ale isli aj cm takze som rada 🙂)

mokon
6. feb 2014

prvé čo ma napadlo po prečítaní názvu - cvičiť a nepapať 😀

mon1001
Odpoveď bola odstránená