Poraďte mi niečo dobré na chudnutie
Suhlasim 🙂 vypocitaj si svoj odporucany denny prijem a nahadzuj si par dni stravu do kalorickych tabuliek, nech zistis, kolko toho vlastne jes 🙂 no a potom uprav stravu, vyluc sladkosti, muku, mne pomaha nejest po 17:00, pridaj pohyb
Tak ako písali vyššie. Zmena stravy, ale nie prestať jesť!! Veľa zeleniny A popri tom začať cvičiť.. 🙂 pozri na FB Chudnem jedlom, tak sa môžeš inšpirovať 🙂
fajn je aj terapia jedlom na FB, skus pozriet, myslim si, ze je dobre aby si zaradila viac ovocia a zeleniny do stravy a pohyb, poviem ti, ze ja som sa dlho nejako nehybala a ked som zacala aspon o nieco viac, tak to bolo vidiet
Pred tým všetkým by som spravila očistenú kuru s aloe vera gélom... Naštartuje metabolizmus, telo sa zbavi odpadu a chudnutie pôjde lepšie... Držím palce
Aký máš životný štýl?? Mohla by si nám niečo viac o sebe prezradiť
úprava stravy + pohyb, príp. si stiahni kalorické tabuľky a sleduj príjem a výdaj kalorii. Matika nepustí, ak bude príjem nižší ako výdaj tak kg pôjdu dolu. Len nehladuj,
@veronka1234 nejest po sedemnastej je pekna kravina. Clovek co normalne zije, chodi do prace, vstava o piatej-siestej rano a spat chodi o desiatej-jedenastej nemoze nejest po sedemnastej
@bona_dea, presne tak, ja sa niekedy najem aj o ôsmej večer, keď som hladná a viem že pôjdem spať okolo desiatej. Samozrejme vyberám si , čo zjem, väčšinou niečo na spôsob delenej stravy , príp. bielkoviny. Od piatej do desiatej by som mala už také krče od hladu že by som vyjedla všetko čo mi vojde do cesty
Treba sa vela hybat..ja zjem dost aj nezdrave veci,ale mam vela pohybu a plavam dva krat do tyzdna tristvrte hodinu a s chudnut nepotrebujem..drzim palce
@miminkaaa3 dva krat tyzdenne plavaren na 45 minut nie je vela pohybu 😁
jem 6 krat denne (aj ke dsom chodila do prac,e kde som pracovala manualne,a aj teraz ked som doma na md, a mam dve deti a kopec prace na dedine s domom , takze da sa to, len treba chciet ) . veceriam poslednu veceru o 22 hej a chodim spat o polnoci . mam jedalnicek namieru od trenera ( velmi dobra investicia ) jem hodne masa, cotagecheese, tvarohov, jem aj ryzu,c estoviny zemiaky , vela zeleniny.. akurat maso a prilohy ako ryzu a pod si vazim v surovom stave. a tak viem, ze nepresiahnem kalorie, ktore mi staci prijat... som 7 tyzdnov po porode a cca 5 dni v tyzdni si najdem cas na 20-30 minutove cvicenie cardio + posilnovanie ( napr jillian michaesl, je fajn pre zaciatocnikov ) pijem 2.5 l vody denne, cistej , ani na navstevach nepijem ochutenu, vzdy len cistu max obcas s citronom , alebo nesladeny bylinkovy caj . + 40 min prechadzka takmer kazdy den s kocikom rychlou chodzou . nejdem sladkosti ani slane pochutiny, jem aj pecivo, ale len doobeda a celozrnne, tmave, a v urcenych mnozstvach, ktore si vazim, napr na ranajky, len jendu kasierku, .. vysledky su. cca 1 kilo tyzdenne
@bona_dea, ale da sa to, ja som tak krasne schudla, ale mne nestaci po 17. nejest, musela som ppo 16. ale je pravda ked mas deti, to je uz iny level, to by som uz nedala ale ako bezdetna som dala, krasne som schudla a ked som zacala nroalne jest ale neprejedat sa, vaha mi ostala
Vice sportu, mene dortu
nieje to vsetko o jedle aj genetika hra svoju rolu...ja som pol roka po porode pocas tehotenstva som pribrala 20kil =75kil. a teraz mam ledva55kil a nemozem prirat a podotykam jem vela a sladkosti aj v noci a nic :( mozem si hrat na rebrach...
@bona_dea ja som to pochopila tak že k tomu pohybu ktorého má dosť má pridané ešte aj plávanie, nie len samotné plávanie,
@katka1981 ja deti nemam, chodim normalne do prace, ranajkujem o 5:30, potom svacina 9:30, obed 11:30, no a neviem si predstavit posledne jedlo pred 17:00, uz.vobec nie pred 16:00.
Mozno si tak schudla a blablabla, ale je to nezmysel, je to nezdrave. jedlo je palivo, motor, ziviny, energia, dolezite latky pre telo, tyrat sa hladom od stvrtej popoludnia do rana je jednoducho nezdrave a nevhodne...
Ja meviem co robim ale fakt zle...rano jedavam smoothie chia dasa to kupit na nete rozne druhy namiesto jeela...desiata napr pomaranc obed jem maso do zeleninou olovrant napr jogurt alebo protein nspoj a vecrr zas delena strava cvivim 5x tyzd nevazim sa meriam !!!!váha je neobjektivna svaly su ťažšie ako tuk kazu merat sa a stoji mi to ako neviem co robit za 2 tyzd 0.5cm dole :(((( mam jedno dieta. ..od mala som pevnejšia uz neviem som zufala
@maminka1986, kolko merias a vazis? KOkos ja mat tvoju stravu a taky pohyb, ja som uz dokonala ako bez srandy. Stitnu zlazu mas ok?
@katka1981 berem aj na stitnu plus prednison :((( 166cm 89kg ani ja nechspem nik
@maminka1986, a tie hormony mas v norme? Zlatko a z prednisonu sa nepribera? Na stitku beries co? Naco beries Prednison? Popripade napis IP.
@bona_dea ja som myslela,ze mam vela pohybu a plus plavanie.
@katka1981 pribera sa z neho ale ked sa clivek pvlada ako ha dom sa tak nie ja dom "iba"4 kila on zavodnuje a chuti z neho jest stitna celkom ok ruthyrox brem a prednison na zapal oka
moji rodičia chudnú krásne podľa jedálnička, kde sú normálne jedlá. Akurát že im to vypočítali na mieru, že koľko čoho môžu jesť. Tiež sa na to chystám...
pozri na stranku lekar.sk, hore v menu Zi Zdravo. To je taky isty jedalnicek ako mali v Extremnych premenach. Tiez mam problem so stitnou zlazou, beriem Euthyrox 50. Od oktobra -12kg dole 🙏
Ahojte. Chudnem zatiaľ 2 mesiace a dole šlo 9kg. Z váhy 80 kg. Ak to chcete tiež,ak chcete schudnut,citit sa zdravo a plne energie je najvyšší čas pustiť sa do premeny.
- Aj pre diabetikov, dojčiace, deti, intolerantných na laktózu
- NEČAKAJ diétu
- NEČAKAJ hladovanie
- NEČAKAJ drezúru v strave
ČAKAJ jedlo 5x denne
ČAKAJ správny pitný režím
ČAKAJ motiváciu, výsledky a podporu 🙂
Pridaj sa a pomožem ti: https://www.facebook.com/groups/2074413219456243/
Chcete schudnúť, pribrať alebo si udržať svoju postavu? Neváhajte nás kontaktovať, píšte alebo volajte,ako vám je príjemnejšie.Sme tím mladých ľudí, ktorí chcú pomáhať ďalej na základe svojich skúseností a overených faktov zo školení. Pripravíme vám jedálniček na mieru, žiadne kruté diétne plány, ktoré pomôžu jednému, ale druhému už nie. Každého organizmus je v spaľovaní jedla individuálny. Taktiež vám zostavíme harmonogram cvičenia podľa vašich pracovných povinností. Tak sa pýtajte. Po papuli nedostane. Kto sa veľa pýta, veľa sa dozvie. Konzultácie a rady sú úplne zdarma. Pripláca sa len za jedálničky. Tešíme sa na spoluprácu s vami. Vaša Sima\'s group. Email: antisimasgroup@gmail.com
Odpprucam najskor nastartovat metabolizmus a prečistiť telo, vyplavit toxiny teda urobit si detox a nasledne pokracovat vo vybazenej strave a v pohybe. Ja po druhom porode idem nabehnut na 9dnovy detox Clean 9. Po skusenostiach, recenziach odporucam velmi

Zmenit stravu a cvicit.