icon

Potrebovala by som nejaké rady na chudnutie... Ďakujem

ivetkamelani
24. apr 2020
meluela
24. apr 2020

@ivetkamelani hlavne pomaly a postupne. pridat vela pohybu a aj silove cvicenia (svaly palia viac tukov), zmensit porcie, nejest sprostosti (teda hlavne sladkosti, sladke napoje, jedla plne dochucovadiel, chipsy, hranolky etc.), kvalitne bielkoviny, vela zeleniny, pitny rezim, nastavit si to tak aby si to vedela dodrziavat dlhodobo - teda komplet zmena zivotospravy, nie ze dieta do plaviek a potom sa zasa zopsujem, dat si aj "cheat day" .. teda obcasne dni kedy povolis (oslava, vylet, alebo proste len tak)

ivetkamelani
autor
24. apr 2020

@meluela dakujem pekne... Aj cvicenie pomoze či?...

meluela
24. apr 2020

@ivetkamelani jasne, cvicenie je dolezite .. kardio - teda napr. chodenie rychlou chodzou po vonku, ale aj posilovacie cvicenie - uplne staci cviky vlastnou vahou .. na internete je toho vela, napr. tieto su fajn: <>

ivetkamelani
autor
24. apr 2020
jana7843k
Odpoveď bola odstránená
veronikatiki
28. apr 2020

Posim vas zistili mi autoimunitne ochorenie predpisali nato kortikoidy vobec nepoznam to ale priberam id nich nenormalne hlavne na tvar pucvhnem jak skrečok...berem ho len 2 tyzdne cca a uz som jak gula a je to dlhodobe.....budem stale viac puchnut ci sa ustaly?a da sa potom zneho schudnut? :(

zuzi56
1. máj 2020

@veronikatiki ak myslíš prednizon, tak asi priberies, celkom chuti po ňom papať, a budeš Adi aj opuchnuta, ale mohlo by sa to aj ustáliť, ale každý je iný, uvidis,

veronikatiki
1. máj 2020

@zuzi56 za 3 tyzdne mam hkavu jaj dinisaurus dvojbradu vsetkonnapuchnute....toto newem jak zvladnem psychycky som stiho hotiva